Fonus - Stockholm, Farsta Anmeldelser

Bytt filial

Farstagången 26 B, 12347 Farsta, SE

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Trevlig & inkännande medarbetare både på byrån och i kyrkan, som tar tillvara på oss efterlevande mitt i vår sorg. Då är det skönt att de som möter oss möter oss där vi är, på ett allvarsamt men lätts... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Bemötandet och personalen var bra, men priserna hela begravningsbranschen har är väldigt nära ocker och borde regleras av myndigheterna.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Åsa på Fonus Farsta, vilken stjärna du är!! Varmt och fint bemötande, tryggt vägleder du mig genom alla moment med omtanke! Du hade koll på precis allt och alla detaljer och gav kloka råd! Tack för al... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Begravelsesbyrå

Skrevet av virksomheten

Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och har sedan 1945 hjälpt människor att planera och genomföra personliga begravningar och vackra avsked. Vi är en rikstäckande, medlemsägd ekonomisk förening med begravningsbyråer över hela Sverige. Hos oss på Fonus får du hjälp med hela processen – från hämtning och planering till begravningsceremoni och gravsättning samt gravsten. Vi har lång erfarenhet av alla typer av begravningar, såsom kyrkliga och borgerliga begravningar samt begravningar enligt andra trosuppfattningar. Med kunskap, omtanke och lång erfarenhet finns vi vid din sida för att skapa ett tryggt, personligt och minnesvärt avsked. Tack vare vår rikstäckande verksamhet kan du planera begravningen på en ort och genomföra den på en annan, med stöd av våra lokala begravningsrådgivare. Du väljer själv hur du vill träffa oss: på någon av våra begravningsbyråer, genom hembesök, via video eller telefon. Det går också bra att kombinera ett fysiskt och digitalt möte, så att familjemedlemmar på olika platser kan vara delaktiga i planeringen. Tillsammans skapar vi ett avsked som speglar den avlidnas liv, personlighet och önskemål. Varmt välkommen till Fonus – vi är en begravningsbyrå för alla.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1 698 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Allt var positivt

Allt var positivt, från det första mötet med Tove på kontoret i Farsta till själva begravningsceremonin där en av Fonus representanter, Åsa, var närvarande. Hon till och med förklarade för mina barnbarn att gammelmormor var nu en ängel som vakade över dem. Underbart.

8. januar 2024

Svar fra Fonus - Stockholm, Farsta

Vad härligt att läsa ditt fina omdöme! Stort tack!
Jag vidarebefordrar detta till Farsta kontoret.
Vänliga hälsningar, Kicki på Fonus

Se föregående svar.

14. januar 2024

Svar fra Fonus - Stockholm, Farsta

Hej Carin, Tack så mycket för att du tagit dig tid att svara, dock kan jag inte se ditt föregående svar men det ser ut som du är nöjd över vår hjälp. Vänligen, Josefin på Fonus

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sympatisk och varm personal som tar…

Sympatisk och varm personal som tar hand om allt på bästa sätt, i den svåra situation man befinner sig i efter en näras bortgång. Rekommenderar dem starkt.

18. desember 2023

Svar fra Fonus - Stockholm, Farsta

Hej! Vad glada vi blir av att höra det! Önskar dig en fin dag! Vänliga hälsningar, Monica på Fonus

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vänligt bemötande och stöd och hjälp

Vi fick ett vänligt och värdigt bemötande vid vårt första möte och stöd och hjälp under hela planeringen av begravning och minnesstund.

7. november 2023

Svar fra Fonus - Stockholm, Farsta

Tack Ulla, för att du har tagit dig tiden att lämna ett omdöme! Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Monica på Fonus

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jättefint bemötande av Tove och er alla på Farsta-kontoret - Tack för allt!

Jag och familjen har fått ett jättefint bemötande av Tove och er andra på Farsta Fonus, verkligen superbra på alla sätt.
Tusen tack för allt!

/Ofelia med familj

4. desember 2023

Svar fra Fonus - Stockholm, Farsta

Vad glada vi blir av att höra det!
Jag vidarebefordrar detta till Farsta kontoret.
Önskar dig en fin dag!
Vänliga hälsningar, Kicki på Fonus

Fint bemötande av Fonus personal

Fint bemötande av Fonus personal. Allt gick så smidigt o lugnt tillväga.

3. desember 2023

Svar fra Fonus - Stockholm, Farsta

Hej Anita, tack så mycket för ditt fina omdöme!
Vad glad jag blir att höra att du är nöjd med oss.
Vänligen, Kicki på Fonus

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Strukturerat möte med god guidning…

Strukturerat möte med god guidning genom allt.

29. oktober 2023

Svar fra Fonus - Stockholm, Farsta

Hej Acke, tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad glad jag blir att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Thomas på Fonus

Lungt

Lugnt och värdigt.

2. september 2023

Svar fra Fonus - Stockholm, Farsta

Hej Bo, vad snällt att du tar dig tid att lämna ett omdöme, det betyder mycket för oss. Vänliga hälsningar, Katrin på Fonus

Mycket nöjd

Mycket bra helhet

31. juli 2023

Svar fra Fonus - Stockholm, Farsta

Hej, tack för ditt fina omdöme! Vänliga hälsningar, Hans på Fonus.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mycket bra bemötande av Lena Larsson på…

Mycket bra bemötande av Lena Larsson på Fonus i Farsta.

2. mai 2023

Svar fra Fonus - Stockholm, Farsta

Hej Ingrid, tack snälla för dina värmande ord. Så fint att höra att du är nöjd med den hjälp du fått av vår kollega på Fonus i Farsta. Vänliga hälsningar, Thomas på Fonus

Proffsigt bemötande

Tyckte att personen från Fonus, Nils von Sydow, tog allt saktligt och i lugn takt. Fullt medveten om att anhöriga är eller kan vara emotionellt påverkade i samband med bortgång av anhörig. Sålunda professionell ut i fingerspetsarna.

30. april 2023

Svar fra Fonus - Stockholm, Farsta

Tack för ditt fina omdöme.
Ha en fin dag
Vänligen
Petter på Fonus

Bra bemötande

29. april 2023

Svar fra Fonus - Stockholm, Farsta

Hej Lisa, Så fint att du upplevde vårt bemötande så bra att vi fick ett sådant fint omdöme av dig, stort tack för det! Vänliga hälsningar, Mio på Fonus

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jättefint bemötande och en hjälpande hand i sorgen

Jättefint bemötande och en hjälpande hand i sorgen. Är glad att jag valde Fonus i Farsta. Vi fick en begravning som var helt i linje med vår bortgångna mammas personlighet.

1. april 2023

Svar fra Fonus - Stockholm, Farsta

Stort tack för ditt fina omdöme, Wiveka, vi blir så glada att läsa detta! Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Väldigt hjälpsamma…

Väldigt hjälpsamma och underlättade allt i samband med min mors begravning

5. februar 2023

Svar fra Fonus - Stockholm, Farsta

Hej Hans, tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Proffsig och inlyssnande personal som…

Proffsig och inlyssnande personal som verkligen gjorde ALLT för att alla skulle vara nöjda! Tack.

3. januar 2023

Svar fra Fonus - Stockholm, Farsta

Hej Benke, stort tack för dina fina ord, det betyder mycket för oss att höra. Vänliga hälsningar, Thomas på Fonus

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv