Lova Begravningsbyrå Anmeldelser 604

4,7

1. Begravelsesbyrå

Vår målsättning är att erbjuda en vacker och personlig begravning till ett bra värde. Det viktigaste för oss är att du och din familj kan lägga all er energi på samvaro med nära och kära där minnet av den ni förlorat får stå i fokus. Vi kommer lägga vår energi på att du ska känna dig trygg som kund hos oss, och att begravningen blir precis på det sätt som din anhörig hade önskat. Du beställer en begravning via vår webbsida, på telefon eller i personligt möte och vi finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig från början till slut. Lova Begravningsbyrå ger dig mer tid till ett vackert avsked.

Lova Begravningsbyrå - Mer tid till ett vackert avsked

Personligt, Omsorgsfullt & Enkelt
Lova begravningsbyrå grundades för att kunna erbjuda människor i sorg ett enkelt och tryggt sätt att ordna en begravning åt sin anhörig. Med erfarenhet inom begravningsbranschen såg vi på nära håll ett stort behov av att kunna erbjuda ett enklare tillvägagångssätt, där du som kund i lugn och ro kan planera en begravning hemma. Vi har därför valt att skapa en tjänst där du kan beställa en begravning online med råd och stöd från oss genom hela planeringen. Om du vill möts vi personligen istället och planerar tillsammans. På Lova begravningsbyrå får du alltid en personlig rådgivare med god lokal kännedom som hjälper dig med både begravningen och juridiska frågor.

4,7

Enestående

Har ikke svart på negative anmeldelser

Ble meget godt omhendertagen.når man er…

Ble meget godt omhendertagen.når man er i denne vanskelige sitvasjon som å begrave en kjær en mamma eller pappa osv.vi var jo lit lost for å si det sån men presten bare snakket rolig om at vi gjør som så kan du bare sitte ned i sorgen.flott ble det tusen takk til dere alle som hjelpte til.mvh.Morten Hansen.

18. desember 2020
Vis anmeldelser på alle språk. (604 anmeldelser)