Jeg afleverede min iPhone til reparation hos Fonedoktoren, og dagen efter var den klar til afhentning. Det hele gik hurtigt, nemt og uden nogen problemer. Telefonen fungerer perfekt, og servicen va... Vis mer
Se hva andre synes
I denne IT-butik finder du en ejermand, der elsker at engagere sig i alt fra Bitcoin snak til politiske diskussioner. Uanset om det er de store verdensproblemer eller de små lokale sladder, er han alt... Vis mer
Jeg tog ned til Milad fra Fonedoktor, fordi min mobil gennem længere tid havde lydt "mekanisk" ved opkald. Hvor andre nok ville have taget den helt store tur med min telefon (og sendt en tilsvarende s... Vis mer
Best service and best communication. ***** big stars to this shop. Came in with a broken iPhone 13mini, I told them what I wanted to be fixed- they did it fast and explained the process, got the ph... Vis mer
Informasjon om virksomheten
- Reparasjonsverksted for mobiltelefoner
- Butikk med tilbehør til mobiltelefoner
- Elektronikkbutikk
- Bruktbutikk for datamaskiner og datautstyr
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Hos foneDokteren.dk har vi mere end 10 års erfaring med reparation af telefoner. Dette er også en af grundene til, at vi er Odenses førende butik indenfor branchen. Vi er specialiseret i iPhone, Samsung, Sony, Nokia og LG. Vi har igennem årene altid haft stor kundetilfredshed, og vi leverer altid en service af allerhøjeste kvalitet. Du er altid velkommen til at kigge forbi vores butik eller ringe til os for at få et gratis og uforpligtende tilbud.
Kontaktopplysninger
Vesterbro 5, 5000, Odense C
- info@fonedoktoren.dk
- fonedoktoren.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Rigtig glad for en super personlig…
Rigtig glad for en super personlig betjening. Går aldrig herfra uden opgaven bliver løst. Det virker hver gang.
Har haft større problemer med min mail
Har haft større problemer med min mail, hvor jeg ikke har kunne få adgang til min mail. Har søgt hjælp flere steder, men problemet blev ikke løst. Endelig fandt jeg Fonedoktoren, som løste mit problem.
Fonedoktoen får altid løst opgaven og…
Fonedoktoen får altid løst opgaven og altid med et smil. Generelt højere service end alle andre steder. Sidst men ikke mindst. Det hele til billig en pris.
Købt iPhone 8 og iPad Air 2
Har købt min iPhone 8 og iPad Air 2 som brugt i denne butik. Har altid fungeret helt perfekt. Har sparet mange penge. Rigtig glad for fonedoktoren.
Best English speaking service in town
Best English speaking service in town. Have been helping us with reoairs and setups of phones and laptops
Kompetent rådgivning
Kompetent rådgivning, venlig og hjælpsom betjening. Jeg anbefaler FoneDoktoren, fordi jeg elsker god service.
Den allerbedste telefon og elektronik…
Den allerbedste telefon og elektronik forretning i Odense city.

Fonedoktoren er alletiders
Fonedoktoren er alletiders. Altid flink med fin servicen.

Rigtig god service
Rigtig god service. God information. Kan kun anbefale dette.

Skærmskifte på en Huawei P30
Fik skiftet skærm på en Huawei P30 I Odense C. Fin pris, super hurtig og rigtig god service. Ejeren har under hele forløbet været super flink at tale med og har givet en personlig og god service.
Utroligt god service og faglig viden - med venlighed
Fonedoktoren byder på en helt utroligt god service og en høj faglig viden. Mange gange har Fonedoktoren reddet mine nærdøde telefoner, som andre ville have dømt ude. Det er jeg meget taknemmelig for. Derudover er ejeren enormt flink og giver nærmest én en følelse af, at vi bor i en lille landsby, hvor vi alle er bekendte, selvom vi bor i Danmarks 3.største by. Jeg er tryg ved at sende min lille teenagedatter alene ned til butikken, fordi jeg ved at hun vil blive behandlet lige så venligt og i øjenhøjde, som alle andre kunder (i nogle butikker har jeg erfaret at man behandler børn lidt nedladende eller ikke rigtigt gider dem, men min datter har altså mere forstand på teknik end de fleste og også et ret stort rådighedsbeløb, så det er dels dumt og dels ikke særligt sympatisk at behandle børn værre end andre kunder). Så konklusionen er at jeg giver Fonedoktoren min varmeste anbefaling.

Svar fra Fonedoktoren
Gode priser og endnu bedre service
Gode priser og endnu bedre service. Køber altid mine opladere og skærmbeskyttelse herfra, og har altid fået hurtig betjening. Kan klart anbefale!

Hurtig betjening
Hurtig betjening, og god service. Har lige fået skiftet mit bagcover hos dem i dag. Super god oplevelse. Kan sagtens anbefale Fonedokteren
Reparation af Huawei p40 pro
Var inde og få repareret min Huawei p40 pro, fik en meget fair pris i forhold til andre steder. Meget hurtig behandling, og super kvalitet. Jeg kan kun anbefale at benytte sig af phone doktoren.
Vil stærkt anbefale dette sted👌🏼
Vil stærkt anbefale dette sted. Har hendvent mig mange gange med reperationer. Både mobil og bærbar, og aldrig haft problemer.
Han er hurtig og priserne er gode.
Rigtig fin behandling
Rigtig fin behandling, hurtig med nye stumper til min ødelagte mobil, hurtig rep. og yderst venlig betjening. Vi ses helt sikkert igen...
Anbefaler ikke
Anbefaler ikke. Jeg kom tilbage til ham 5 gange, men min telefon skærm fungerede stadig ikke. Fik betale orginale pris for en kopi skærm som gik i stå hele tiden efter han fik den lavet. så nej.

Kan varmt anbefales
Jeg har flere gange brugt Fonedoktoren til at få repareret min tlf, og hver gang er jeg blevet mødt af et venligt personale, og har fået tilfredsstillende service og reparation. Kan varmt anbefales.
Data recovery.
Takker for den hurtige service efter min telefon blev ødelagt :)
Fremragende produkt og service!
Fremragende produkt! Jeg har købt en tripod af mærket Manfrotto hos Fonedoktoren. Kvalitet af produkt og service hos personalet er i top. Kan intet andet end varmt anbefale at tage en snak med indehaveren, såfremt du mangler noget tech-udstyr. Super glad for vejledning af produktbehov og generel betjening.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.