Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg afleverede min iPhone til reparation hos Fonedoktoren, og dagen efter var den klar til afhentning. Det hele gik hurtigt, nemt og uden nogen problemer. Telefonen fungerer perfekt, og servicen va... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Best service and best communication. ***** big stars to this shop. Came in with a broken iPhone 13mini, I told them what I wanted to be fixed- they did it fast and explained the process, got the ph... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Reparasjonsverksted for mobiltelefoner
  2. Butikk med tilbehør til mobiltelefoner
  3. Elektronikkbutikk
  4. Bruktbutikk for datamaskiner og datautstyr

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Hos foneDokteren.dk har vi mere end 10 års erfaring med reparation af telefoner. Dette er også en af grundene til, at vi er Odenses førende butik indenfor branchen. Vi er specialiseret i iPhone, Samsung, Sony, Nokia og LG. Vi har igennem årene altid haft stor kundetilfredshed, og vi leverer altid en service af allerhøjeste kvalitet. Du er altid velkommen til at kigge forbi vores butik eller ringe til os for at få et gratis og uforpligtende tilbud.

Kontaktopplysninger

4,9

Enestående

TrustScore 5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

4,9

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

#1 service and communication

Best service and best communication.
***** big stars to this shop.
Came in with a broken iPhone 13mini, I told them what I wanted to be fixed- they did it fast and explained the process, got the phone back, it kept shutting down. Contacted the shop who told me they had an idea of what the problem could be and told me they would fix it - free of charge!! Thats what called “going the extra mile” service!

20. oktober 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

God service og til en god pris.

SUPER FLINK, har været så dygtig at skrue en skrue flad på en nintendo switch joycon. Det var egentlig mening jeg skulle skifte en knap selv men det svært at komme til når man ikke kan åbne den. Selvom det egentlig ikke er noget han laver normalt, ville han med glæde gerne borre den fri, og gav mig en ny skrue super billigt. Fik den tilbage dagen efter uden problemer :). Hurtig og troværdig service.

7. august 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig og professionel service!

Telefonen fungerer perfekt, og servicen var både venlig og professionel. Jeg er meget tilfreds og vil helt klart bruge dem igen, hvis det skulle blive nødvendigt!

11. juni 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rigtig god betjening og vejledning

Rigtig god betjening og vejledning. God kommunikation løbende på sms da de batterier der skulle bruges var på restlager. Lige så snart de havde fået batterierne hjem gik det lynhurtigt. Har haft så god en oplevelse hos Milad / Fonedoktoren

23. april 2025

Det ski'e godt Egon

I denne IT-butik finder du en ejermand, der elsker at engagere sig i alt fra Bitcoin snak til politiske diskussioner. Uanset om det er de store verdensproblemer eller de små lokale sladder, er han altid klar til en samtale krydret med humor og ægthed. Her møder du en atmosfære, hvor alle holdninger er hjemme, og hvor enhver samtale kan blomstre uden frygt for censur.

13. desember 2024

Fantastisk service!

Jeg tog ned til Milad fra Fonedoktor, fordi min mobil gennem længere tid havde lydt "mekanisk" ved opkald. Hvor andre nok ville have taget den helt store tur med min telefon (og sendt en tilsvarende stor regning), anbefalede han mig blot at prøve et nyt SIM-kort. Det løste problemet. Fantastisk service!

13. desember 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Afleverede en iphone til reparation af…skærm

Afleverede en iphone til reparation af skærm om formiddagen, og om eftermiddagen kl. 13:00 var den klar til afhentning. Yderst professionel behandling. Helt sikkert en butik, der kan anbefales. :)

24. september 2024

Svar fra Fonedoktoren

Mange tak for din anmeldelse! Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med den hurtige reparation og den professionelle behandling. Det betyder meget for mig, at du vil anbefale butikken/ værksted. Du er altid velkommen.

Ps. Udover smartphones fortager jeg også reparationer af Tablets, PC, Mac.

Kan stærkt anbefales

Jeg kom ind med en mega smadret skærm klokken 13.00 og den var færdig 14.00 helt perfekt og super god betjening.
Jeg blev velinformeret om ydelsen og dets betydning!
Alt i alt god oplevelse og virkelig godt sted!

28. august 2024

Svar fra Fonedoktoren

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder mig virkelig, at du er tilfreds med både den hurtige reparation og den gode betjening.
Jeg går meget op i, at mine kunder føler sig velinformerede og trygge under hele processen. Skønt at høre, at du havde en god oplevelse – du er altid velkommen igen!

Sidst men ikke mindst, tak for dig Patchoulie. Værdsætter dit glade og smilende personlighed:)

Fonedoktor Vesterbro

Fonedoktor Vesterbro, Odense
Har fået en fantastisk service og hjælp. Virkelig en butik jeg kan anbefale!!

27. juli 2023

Svar fra Fonedoktoren

Tak Jette. Det sætter jeg pris på. Tak for anerkendelsen:)

Xiaomi 12 Pro

Havde akut brug for en reparation af min Xiaomi 12 Pro. Havde en meget travl uge og kunne slet ikke undvære min mobil. Fonedoktorens betjening var meget beroligende og havde rigtig godt styr på, hvordan han kunne hjælpe mig. Fik den tilbage tidligt om morgenen dagen efter, også var alt som det skulle være:)

13. september 2022

Utrolig hurtig service

Utrolig hurtig service. Jeg har før fået min Samsung mobil repareret ved forsikring hvor det tog 3 uger. Fonedoktoren havde den klar til dagen efter:)

13. juli 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv