Jeg afleverede min iPhone til reparation hos Fonedoktoren, og dagen efter var den klar til afhentning. Det hele gik hurtigt, nemt og uden nogen problemer. Telefonen fungerer perfekt, og servicen va... Vis mer
Se hva andre synes
Best service and best communication. ***** big stars to this shop. Came in with a broken iPhone 13mini, I told them what I wanted to be fixed- they did it fast and explained the process, got the ph... Vis mer
Informasjon om virksomheten
- Reparasjonsverksted for mobiltelefoner
- Butikk med tilbehør til mobiltelefoner
- Elektronikkbutikk
- Bruktbutikk for datamaskiner og datautstyr
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Hos foneDokteren.dk har vi mere end 10 års erfaring med reparation af telefoner. Dette er også en af grundene til, at vi er Odenses førende butik indenfor branchen. Vi er specialiseret i iPhone, Samsung, Sony, Nokia og LG. Vi har igennem årene altid haft stor kundetilfredshed, og vi leverer altid en service af allerhøjeste kvalitet. Du er altid velkommen til at kigge forbi vores butik eller ringe til os for at få et gratis og uforpligtende tilbud.
Kontaktopplysninger
Vesterbro 5, 5000, Odense C
- info@fonedoktoren.dk
- fonedoktoren.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super god service og professionelt arbejde
Super god, professionel og hurtig service.
Man bliver mødt med en høflig og venlig tilgang - dejligt med kundeservice i højsæde.
#1 service and communication
Best service and best communication.
***** big stars to this shop.
Came in with a broken iPhone 13mini, I told them what I wanted to be fixed- they did it fast and explained the process, got the phone back, it kept shutting down. Contacted the shop who told me they had an idea of what the problem could be and told me they would fix it - free of charge!! Thats what called “going the extra mile” service!
God service og til en god pris.
SUPER FLINK, har været så dygtig at skrue en skrue flad på en nintendo switch joycon. Det var egentlig mening jeg skulle skifte en knap selv men det svært at komme til når man ikke kan åbne den. Selvom det egentlig ikke er noget han laver normalt, ville han med glæde gerne borre den fri, og gav mig en ny skrue super billigt. Fik den tilbage dagen efter uden problemer :). Hurtig og troværdig service.
Hurtig og professionel service!
Telefonen fungerer perfekt, og servicen var både venlig og professionel. Jeg er meget tilfreds og vil helt klart bruge dem igen, hvis det skulle blive nødvendigt!
Rigtig god betjening og vejledning
Rigtig god betjening og vejledning. God kommunikation løbende på sms da de batterier der skulle bruges var på restlager. Lige så snart de havde fået batterierne hjem gik det lynhurtigt. Har haft så god en oplevelse hos Milad / Fonedoktoren
Verdensklasse service og fyr
Bedste service af både Mac og iPhone. Jeg går altid til fonedoktoren hvis der er problemer med mine enheder, verdensklasse service og tilmed en klasse fyr! Største anbefaling herfra
Det ski'e godt Egon
I denne IT-butik finder du en ejermand, der elsker at engagere sig i alt fra Bitcoin snak til politiske diskussioner. Uanset om det er de store verdensproblemer eller de små lokale sladder, er han altid klar til en samtale krydret med humor og ægthed. Her møder du en atmosfære, hvor alle holdninger er hjemme, og hvor enhver samtale kan blomstre uden frygt for censur.
Fantastisk service!
Jeg tog ned til Milad fra Fonedoktor, fordi min mobil gennem længere tid havde lydt "mekanisk" ved opkald. Hvor andre nok ville have taget den helt store tur med min telefon (og sendt en tilsvarende stor regning), anbefalede han mig blot at prøve et nyt SIM-kort. Det løste problemet. Fantastisk service!
Afleverede en iphone til reparation af…skærm
Afleverede en iphone til reparation af skærm om formiddagen, og om eftermiddagen kl. 13:00 var den klar til afhentning. Yderst professionel behandling. Helt sikkert en butik, der kan anbefales. :)

Kan stærkt anbefales
Jeg kom ind med en mega smadret skærm klokken 13.00 og den var færdig 14.00 helt perfekt og super god betjening.
Jeg blev velinformeret om ydelsen og dets betydning!
Alt i alt god oplevelse og virkelig godt sted!

Svar fra Fonedoktoren
God service og hurtig betjening
God service og hurtig betjening, så var min telefon klar igen på 20 min🥳
Sikker og hurtig reparation af iPhone 12
Sikker, hurtig og nem betjening. Fik repareret mit kamera på 1 time som lovet. Fonedoktoren arbejde spiller bare.
Fonedoktor Vesterbro
Fonedoktor Vesterbro, Odense
Har fået en fantastisk service og hjælp. Virkelig en butik jeg kan anbefale!!

Svar fra Fonedoktoren
Spektakulær og utrolig hurtig service.
Fik skiftet skærm og batteri på min Iphone X og på 30 minutter var han færdig. Spektakulær og utrolig hurtig service. Jeg anbefaler stærkt FoneDoktoren.
Reel og super service
Fin service. Reel diagnosticering og fornuftige priser.
Xiaomi 12 Pro
Havde akut brug for en reparation af min Xiaomi 12 Pro. Havde en meget travl uge og kunne slet ikke undvære min mobil. Fonedoktorens betjening var meget beroligende og havde rigtig godt styr på, hvordan han kunne hjælpe mig. Fik den tilbage tidligt om morgenen dagen efter, også var alt som det skulle være:)
Har haft en iPhone til rep.Virker nu…
Har haft en iPhone til rep.Virker nu perfekt.Anbefaler Phonedoktor Vesterbro Odense.
Utrolig hurtig service
Utrolig hurtig service. Jeg har før fået min Samsung mobil repareret ved forsikring hvor det tog 3 uger. Fonedoktoren havde den klar til dagen efter:)
Jeg er en tilfreds kunde der fik super…
Jeg er en tilfreds kunde der fik super god service. Jeg fik fixset min iPhone 12 pro som var totalt smadret. Holdt aftale at jeg skulle komme næste dag også var den klar. Tak Fonedoktoren! 🙌🏿🥳
Behageligt at handle her
Behageligt at handle her. Det er i orden det der bliver lavet. Og så er det da forholdsvist billigt
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.