Fohnwinkel Anmeldelser

4,7

De Qualista multistyler werd snel geleverd, en ik ben zeer tevreden over zijn prestaties. Mijn haar is supersnel droog en gestyled, en voelt zich veel beter aan. Het was even wennen, vooral de be... Vis mer

Na bijna 2 jaar veel plezier te hebben gehad van mijn föhn, werkte hij niet meer goed. Ik heb dit op maandagavond gemeld en kreeg diezelfde avond nog een verzoek om een filmpje te maken waaruit bleek... Vis mer

Snelle goede verwerking en service. Toen we vragen hadden over het product werden we telefonisch goed geholpen en via de mail op de hoogte gehouden van de status van onze vraag.

Snelle levering. Maar de föhn is een miskoop, het geluid is onverdraaglijk hard! Na contact met de leverancier weet ik nu dat dat geluid niet anders kan ivm krachtige luchtstroom. Heb de Pro aan... Vis mer

Föhnwinkel is de föhn speciaal winkel van Nederland, waar doorgeteste kwalitatieve föhns, föhnborstels en stijltangen van bekende merken worden aangeboden. Producten die op de fohnwinkel worden aangeboden zijn gekeurd en voldoen aan de Europese product eisen die gelden binnen de EU, in Nederland en België.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

128 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Blij mee

Goede prijs-/kwaliteit verhouding [veel duurder op Qualista site] en vlotte levering.
Razendsnel reagerende, vriendelijke en zeer adequate klantenservice, nergens anders ooit zo meegemaakt!
Hairstyler doet zeker niet onder voor Dyson. Even de handigheid krijgen als je van een simpele föhn met draaiborstel komt, en veel beter voor je (pluis) haar. Blij mee.

11. februar 2025

Blij mee

Snelle levering en de fohn is fantstisch. Ik had mijn dyson aan mij kleindochter gegeven
En stiekem beetje spijt. Maar deze fohn is eigenlijk nog fijner. En lichter.
Erg blij mee.

18. februar 2025

Een föhn gekocht

Een föhn gekocht voor mijn zusje haar verjaardag. Je haar droogt snel en krullen blijven goed zitten. Zo fijn dat ik hem af en toe leen, maar aangezien ze bijna het huis uitgaat ga ik nog even verder sparen om hem binnenkort zelf aan te schaffen.

17. april 2025

Goede service

Goede service. Het toestel is jammer genoeg niet zo geschikt om zelf kort haar te stylen. Heeft geen ronddraaiende borstel.

17. april 2025

Goede service

Goede service! Ik bestelde de Qualista föhn, maar bedacht me nog voordat deze werd bezorgd. De bestelling was nog niet verzonden dus is er snel uitgehaald. Heel snelle reactie op mijn e-mail en ik had mijn geld in een dag terug!

18. mars 2025

Krul genoeg!

Nou, zaterdag besteld, gisteren binnen gekregen. Eerste keer voor mij dat ik een airstyler heb aangeschaft dus was even stoeien hoe zoiets werkt, maar uiteindelijk gelukt en heb me toch een party krullen, superhandig ding ook een hele snelle reactie van de klantenservice na een paar vragen te hebben gemaild, zeker een aanrader!

26. februar 2025

Prachtige krullen met deze fohn

Het werd snel geleverd en het produkt zorgt voor prachtige krullen die lang blijven zitten en deze föhn is makkelijk in het gebruik!
Ik zou iedereen aanraden zo n mooie fohn te kopen bij deze website.
Prima kwaliteit en goede prijs!

3. februar 2025

Top!

Heel tevreden over multistyler pro! Had later nog vraag over gebruik en Mail werd snel behandeling

3. februar 2025

Qualista airwrap

Heel blij met mijn nieuwe Qualista airwrap, makkelijk in gebruik en krullen blijven lang zitten! Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

1. februar 2025