Fohnwinkel Anmeldelser 176

4,7

Iedereen zegt altijd dat de Dyson de beste is, totdat ik de recensies las. Los van het prijsverschil is deze föhn chique uitgevoerd met zoveel mogelijkheden. Neem hem ook zeker mee met vakantie en wee... Vis mer

Snelle levering. Maar de föhn is een miskoop, het geluid is onverdraaglijk hard! Na contact met de leverancier weet ik nu dat dat geluid niet anders kan ivm krachtige luchtstroom. Heb de Pro aan... Vis mer

Superrrrr snelle en fijne levering. En het product is echt helemaal geweldig. Qualista Strait prestige stijltang is het beste apparaat wat ik ooit heb gebruikt. Nooit meer los met meerdere apparaten,... Vis mer

Product voldeed niet aan mijn verwachting. Levering was snel, mooie doos met alle opzetstukken. Ik heb mijn herroepingsrecht gebruikt en het pakket retour gestuurd. Alles netjes in orde, bij aankomt v... Vis mer

Föhnwinkel is de föhn speciaal winkel van Nederland, waar doorgeteste kwalitatieve föhns, föhnborstels en stijltangen van bekende merken worden aangeboden. Producten die op de fohnwinkel worden aangeboden zijn gekeurd en voldoen aan de Europese product eisen die gelden binnen de EU, in Nederland en België.

4,7

Enestående

Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Correcte afspraken rond…

Correcte afspraken rond leveringstermijn en leveringsdatum.
Het toestel beantwoordt aan de info die terug te vinden was behalve de omtrek van de fohn valt wat tegen als je geen grote handen hebt.

7. mai 2025

Snel geleverd !

Snel geleverd !
Super leuk dat er filmpjes online staan . Zo lukt het meteen !
Heel mooie doos alles zit netjes verpakt !
Heel blij mee ! Zou hem iedereen aanraden en zeker voor deze prijs !

8. mai 2025

Echt fijne föhn

Echt fijne föhn, en maakt minder geluid vergeleken bij andere föhn's. Heel veel opzetstukken, en heel leuke opbergdoos.
Scheelt een hoop geld vergeleken bij dat andere hele dure merk ;) Zelfde resultaat. Ik kan niet meer zonder, want je haar wordt als het ware glad gepolijst. Zeer tevreden mee!

1. mai 2025

Veel eerder moeten doen!

ik heb halflang dik haar en als ik ff door de wind loop wordt het ook nog pluizig. Na heel veel reviews te lezen heb ik dan eindelijk een fohnborstel gekocht, had ik dat maar veel eerder gedaan! Mijn haar voelt goed en ziet er gezond uit en blijft tot 4 dagen goed zitten. Mijn dochter heeft altijd moeite om volume in haar haar te krijgen en dat is met deze fohn ook geen probleem. Zij gaat nu ook zo'n fohn aanschaffen.

29. april 2025

Super blij met de aanschaf van dit…

Super blij met de aanschaf van dit product. Ik kan namelijk best makkelijk haar hebben, maar om te krullen totaal niet. Ik heb heel stijl en best zwaar haar. Maar met deze airstyler krijg ik zelf de krul mooi, duidelijk zichtbaar in mijn haar. En het blijft ook nog eens lang zo zitten, echt super! De levering ging ook fantastisch snel.

30. april 2025

Snelle en goede informatie vóór, tijdens en na bestelling

Vooraf snel en naar volle tevredenheid mailcontact gehad met föhnwinkel over de Qualiste föhn omdat ik wat huiverig was over deze, voor mij onbekende site/leverancier.
De föhn uiteindelijk besteld en ook tijdens het (door de feestdagen) vertraagde bezorgmoment bleef het mailcontact snel en naar tevredenheid.
De föhn zelf is voor mij de beste aankoop wat betreft haarstyling. Degelijk, veel opzetstukken en alles verpakt in een mooie beige opbergcase en tegen een betaalbare prijs.
Het vergt een beetje oefening maar dan heb je er ook heel veel plezier van.
Wat mij betreft zijn fohnwinkel én de Qualista föhn een aanrader!

30. april 2025

Super!

Hele fijne airwrap. Ik kreeg altijd lamme armen van een krultang. Keek een beetje rond welke ik zou kopen. Maar deze is boven mijn verwachtingen. Hij doet het fantastich. Prijs/kwaliteit verhouding erg goed. Mijn dikke haar houd deze met gemak vast. Het filmpje wat op de website staat legt goed uit hoe je het moet gebruiken. Ook super goede service. Beter nog dan duurdere merken.

25. april 2025

Heel snelle levering maar luidruchtig product

Heel snelle levering, de qualista heeft verschillende opzetstukken die gemakkelijk te wisselen zijn. Mijn föhn is echter heel luidruchtig, in die mate dat ik er hoofdpijn van krijg. Allemaal zo of is dit een productiefout?

22. april 2025
Logoen til Fohnwinkel

Svar fra Fohnwinkel

Beste Stéphanie, Wij gaan ervan uit dat het een productiefout is en zouden het graag met u oplossen. Zou u contact willen opnemen met de klantenservice met uw bestelnummer? Wij hebben namelijk niet eerder gehoord dat de multistyler luidruchtig is.

Super Föhnset!

Bestelling en bezorging prima! Föhn set werkt super! alles wat op de site stond, klopt met de werkelijkheid, anders dan die ik had! ga zelfverzekerd de deur uit! Een beste aankoop bij de Fohnwinkel.Dankjewel.

1. mars 2025