Fodor Anmeldelser 38

TrustScore 2.5 av 5

2,3

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bestelling gedaan via Bol, maar het pakket nooit ontvangen. Na contact met de klantenservice is er een onderzoek gestart bij DPD, maar zelfs na 1,5 maand was er nog steeds geen duidelijkheid, geen re... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Een wasdroger bij ze besteld via bol.com en deze werd vrij snel geleverd door een externe vervoerder. Na plaatsen apparaat en verwijderen/ontdoen van verpakkingsmateriaal ontdekten we na een paar dag... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De in februari 2025 via Bol bij Fodor bestelde Salora TV werd keurig op tijd geleverd. De eerste paar maanden hebben we de TV vrijwel niet gebruikt, maar toen we deze vaker gingen gebruiken viel op d... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

0 absolut 0 Sterbe wenn möglich! Völlige Katastrophe. Über Mediamarkt Plattform einen Gefrierschrank bestellt. Dieser wurde mit Transportschäden/ Dellen geliefert. 20 Emails später dann der "Umtausch"... Vis mer

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Koop hier niet!

Koop hier niet!! Lees eerst de rensies!!
Zeer veel spijt hier een 50inc tv van het merk salora besteld en nooit ontvangen twee keer aan toe moest voor eene Xander twee formulieren ondertekenen de bestelde tv zou krijgen echter weer niks en bel word je weg gedrukt en of word niet opgenomen! Ik heb aanstaande week een afspraak staan om aangifte te doen voor oplichting! Eerst was er gezijk met dat me adres niet zou kloppen we d er door Claire verteld me postcode niet klopte dit zou allemaal weg goed komen niks ontvangen tweede keer weer een track and trace code weer niks ontvangen moest van alles invullen en ondertekenen en nu hoor niks meer! Aanstaande week afspraak aangifte doen voor oplichting

23. mai 2025

Niet kopen hier

Niet kopen hier. Garantie tot aan de deur. Tv gekocht via bol.com van dit bedrijf. Tv vanaf het begin enorm traag en apps die bleven vasthangen. Vervolgens een half jaar aan het lijntje gehouden zonder resultaat. Moest wachten op een update, die het probleem vererergde. Wees gewaarschuwd, koop hier niet. Dan bespaar je je een hoop ergernis en frustratie!

3. mars 2025

Vreselijke service

Fodor heeft Vreselijke service! Voor me dochter wasmachine besteld (omdat het beschikbaar was). Me dochter neemt vrij van werk en is heel de dag thuis voor niks!
Niet gebeld , niet te traceren, geen tijdstip!
3 dagen later bericht dat het geannuleerd is, omdat het niet beschikbaar zou zijn.
In de ochtend wel bericht dat andere kleur wel beschikbaar was…….oplichters!!!
Gelukkig via bol.com gedaan en geld snel teruggestort.

2. mai 2025

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling nooit ontvangen, was eerst zoek, vervolgens opnieuw verstuurd en weer niet ontvangen, lading was aangereden en alles stuk. Een week gewacht op niets. Gelukkig geld terug via Bol.com, maar ik raad niemand aan hier te bestellen.

3. april 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top service, vriendelijke medewerkster

Enige tijd gelden via Bol.com een droger besteld
Netjes geleverd en hij werkte perfect.
Echter ging hij op een gegeven moment niet meer aan
Telefonisch contact opgenomen met Fodor
Het viel net buiten de garantie periode, dus voorstel was dat er monteur zou komen en dat ik hiervoor alleen de voorrij kosten moest betalen
Eventuele reparatie kosten en onderdelen nam Fodor voor zijn rekening
Dit vond ik een top voorstel
Zo gezegd zo gedaan
De monteur kwam, heeft de droger bijna helemaal uit elkaar gehaald en kreeg hem weer aan de praat
Super blij natuurlijk
Alleen droogde hij niet goed meer, gaf aan dat de was droog was, echter was dit het niet, en moest het programma wel 5 tot 6 keer herhalen (ongeacht welk programma)
Wederom contact gehad met de klantenservice
Omdat de droger toch niet zo oud is, word mij een nieuwe toegestuurd
Daar de huidige droger niet meer in de garantie zit, betaal ik 50 euro en krijg ik weer 2 jaar garantie hiervoor
Al met al top service vanaf het 1e moment dat ik gebeld heb, en super vriendelijk te woord gestaan

2. april 2025

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Eerst stond mijn bestelling er niet in het systeem, daarna werd er beloofd om terug te bellen. Meerdere keren is dit niet gebeurd!!! Alleen maar loze beloftes en waardeloze service. Oplichters zijn het!!!!!

6. februar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Van kastje naar de muur en terug!

Al velen malen contact gehad met de klantenservice wat opnieuw niets, maar dan ook helemaal niets dan alleen maar loze beloften heeft opgeleverd.
Afgelopen vrijdag waren we opgelucht dat na 4 weken eindelijk de vriezer opgehaald was.
Wat schets onze verbazing (nou ja, verbazing kun je het niet eens meer noemen!) wanneer zaterdag dezelfde chauffeur van PostNL die op vrijdag het pakket heeft opgehaald, het pakket met dezelfde rotgang weer in de centrale hal van het appartementencomplex heeft terug GEFLIKKERD!

Wij zijn nu bijna een maand aan het proberen om een kleine vriezer retour te sturen zodat mij vader van 85 jaar eindelijk verlost is van deze ellende.
Hoe moeilijk kan het zijn om een artikel dat foutief door jullie (en het interesseert mij niet wie verantwoordelijk is) retour te halen en het geld netjes terug te storten op de rekening van mijn vader.

HET IS WERKELIJK SCHANDALIG HOE JULLIE MET KLANTEN OMGAAN!

2. februar 2025

Geen geld retour!

Product wat niet naar wens was volgens de regels retour gedaan, maar krijg al 3 weken geen geld terug gestort!

15. januar 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Slecht

Net bestelling wasdroger zou de volgendedag komen na 2dagen kwam ok dan de oude apraat neem hum me staat duidelijke op de beschrijven en vraag ik aan de chouffer zeg hij nee ik ben van post nl neem geen oude aparaat me dan ben je echt niet boij dus duidelijke he nu zit je hier met een oude ap dat je zelf m8et wegbrengen

9. januar 2025

hier niet kopen

ze laten het leveren en als het dan fout gaat houden ze je aan het lijntje beloven het op te lossen maar doen niks

25. desember 2024

20 november een beamer besteld

20 november een beamer besteld. We zijn 17 december.... Nog geen beamer, geen reactie meer op mail. Veel beloven. Geen geld terug, geen beamer...

Maak zelf jullie conclusie voor je op deze site of salora.nl besteld

17. desember 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

I think this company is fake :(

I wish that I saw these bad reviews before ordering my drier via Fodor (bol.com). I have the same issue as the other customers who also made a review. Post NL knows nothing about my order, Fodor says they gave it to post nl. I am going to file an official complaint about this business, not just here on Trustpilot. Is it even a real company? I guess I will find out if/when I ever get the item that they sold me. Really sad. For me, I should have just ordered via Cool blue who at least arent liars.

15. november 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Niet bestellen bij dit bedrijf!!

Niet bestellen bij dit bedrijf!!! Erg vaag beloven van alles, Zou gelijk volgende dag bezorgd worden, maar kwam niet niet te volgen want geen track&trace, gemaild ze doen allerlei beloftes komen niets na. Waardeloos bedrijf!

14. oktober 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Men zegt producten te hebben…

Men zegt producten te hebben afgeleverd, maar er is niks bekend bij PostNL. Als je probeert contact te krijgen met de klantenservice dan krijg je eerst een automatische chat. Daar kunnen ze je bestelling niet vinden via mail en bestel nr. Dus je je komt niet verder. Ook telefonisch niet te bereiken. Ik heb dan ook geen vertrouwen hierin en wil mijn bestelling annuleren.

2. september 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv