Fodor Anmeldelser 38

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Niet hier bestellen

Bestelling gedaan via Bol, maar het pakket nooit ontvangen. Na contact met de klantenservice is er een onderzoek gestart bij DPD, maar zelfs na 1,5 maand was er nog steeds geen duidelijkheid, geen reactie en geen product geleverd. Na veel bellen en herhaald contact wordt uiteindelijk het geld teruggestort en dus geen product.
Al met al een zeer frustrerende ervaring. Niet bestellen hier, want de klantenservice laat echt te wensen over en helpt nauwelijks bij het oplossen van problemen.

7. mars 2026

Valse belofte levering

Draagbare dvd speler salora besteld op 26 maart 2026. Zal geleverd worden binnen 1-2 dagen met track en trace nummer. Status pakket verzonden heel de tijd. Nog steeds niks geleverd nu 7 april. Op 3 April gevraagd voor track en trace nummer. Geen enkele reactie ontvangen op mijn vraag tot nu toe. Wat een service is me dat?

7. april 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Via Bol.com ivm urgentie… zeer slecht!

Via Bol.com ivm urgentie (horecabedrijf) koeling besteld. Zou binnen 24 uur geleverd zijn. Zijn nu meer dan een week verder en nog niets geleverd of adequaat op onze verzoeken gereageerd...
Pas op. Uiterst slechte service!!

Kregen artikel 7 dagen te laat geleverd en pas 30 minuten van te voren een mailtje dat het afgeleverd zou worden.
Bleek ook nog het vrkeerde product;
een witte koelkast met vriesvan in plaats van een zwarte koelkast zonde vriesvak.

We hebben het maar zo gelaten.......
Maar dit bedriif nooit weer!

27. mars 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

0 Sterne! Betrug ! - nichts als Ärger!

0 absolut 0 Sterbe wenn möglich! Völlige Katastrophe. Über Mediamarkt Plattform einen Gefrierschrank bestellt. Dieser wurde mit Transportschäden/ Dellen geliefert. 20 Emails später dann der "Umtausch" ein zweiter Gefrierschrank wurde geliefert mit noch mehr Transportschäden als der 1.(!) - der erste aber nicht abgeholt! Kundentelefon versteht und spricht nur niederländisch und Englisch mit ( indischem?! Akzent). Weitere 20 Mails, Ausreden und Hinhaltetaktik! und 2 Monate später Paypal Fall, Mediamarkt Kundenservice fühlt sich nicht zuständig. Kühlschränke werden nicht abgeholt wir bekomnen auch kein Rücksende ettikett. - Geld nicht zurückerstattet. Im Januar Bestellt - jetzt kurz vor April stehen die Gefrierschränke immer noch hier. Haben Einen Anwalt über Rechtsschutzversicherung eingeschalten. Vermuten das hier illegal Metallschrott entsorgt wird... Fazit kauft bloß nicht bei Fodor.nl!!!!

24. mars 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Nette, snelle nieuwe levering

Een wasdroger bij ze besteld via bol.com en deze werd vrij snel geleverd door een externe vervoerder. Na plaatsen apparaat en verwijderen/ontdoen van verpakkingsmateriaal ontdekten we na een paar dagen bij eerste gebruik dat de trommel heel veel herrie maakte. Bij inspectie rondom bleek er een deukje in het apparaat te zitten en een nagenoeg onzichtbare deuk aan de gehele zijkant waardoor de trommel kennelijk aanliep. Vermoedelijk tijdens het transport ontstaan vermoeden wij. Na contact met Fodor besloten zij dat wij een nieuwe machine geleverd kregen. Tevens boden zij aan het retour transport te regelen ondanks het ontbreken van de originele verpakking. Zelf besloten om het apparaat in te pakken in verhuis deken en bubbeltjes plastic en de hoeken beschermd met karton.
Na drie dagen kregen wij een nieuwe, keurig nette machine geleverd die vooralsnog perfect werkt. De eerder geleverde machine werd de volgende dag opgehaald. Wel wat mailverkeer gehad maar zaak keurig door Fodor opgelost waarvoor dank.

7. mars 2026

Doe er geen zaken mee

Jullie beloven vrijdag besteld, zaterdag afgeleverd maar ik kreeg al snel in de gaten dat dat niet ging gebeuren.
Ik heb op zaterdag de tv bij mediamarkt besteld en zaterdag eind van de middag opgehaald.
Daar kun je dus wel zaken mee doen.
Jullie beloven maar wat en komen dan uiteindelijk op dinsdag nog eens met die tv aankakken.
Heb zaterdag nog met jullie chatbox gesproken, retour gemeld. Die geven aan dat ik het pakket kan retourneren met de bezorger van DPD.
Mijn vrouw geeft dinsdag een dat ie retour gemeld is en dat hij hem mee terug moet nemen. Die gast zet de tv over de heg, zegt; je hebt hem geaccepteerd en stapt in en rijd weg!!
Wat een fijne mensen hebben jullie toch aan het werk !!! Doe er geen zaken zaken mee

7. februar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dochter heeft in juli 2025 Smart tv…

Dochter heeft in juli 2025 Smart tv merk Solara bij Fodor gekocht voor in de stacaravan. Werkte enkele maanden goed. Voor de winter mee naar huis genomen om thuis als extra tv te gebruiken.
Maar thuis start de tv niet meer op. Blijkt bekend euvel te zijn.
Probleem onder garantie gemeld bij Fodor. Daar wordt mijn dochter nu aan t lijntje gehouden en hoort nu al weken niets meer van de klantenservice.
Dus wees gewaarschuwd.

29. januar 2026

Koop hier niet!

Koop hier niet!! Bestelling zou maandag worden geleverd maar is niet geleverd na 3 dagen gewacht te hebben en gemaild doorgegeven dat het geannuleerd kon worden. Vrijdags is het toch geleverd bij de buren. Staat nu ruim 1.5 week te wachten op retour, fodor kan zich niet aan de afspraken houden….

24. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

No visibility on my order

I ordered a TV on the 22nd of November via Bol.com and it was supposed to arrive on the 6th of December. Not only did it never arrive, but I also couldn’t get any reliable information about the order status. I tried calling multiple times and kept getting redirected to different operators, none of whom had any clue about what was going on.
This has been incredibly frustrating and unprofessional. Based on my experience, I definitely do not recommend this seller.

6. desember 2025

Perfecte service

Na aankoop een toestel geretourneerd. Dit alles ging vlot en werd netjes en heel snel terugbetaald. Meer dan tevreden dus over hun service.

3. desember 2025

Helaas een kapotte wasdroger

Helaas een kapotte wasdroger. 2x monteur en helaas niet te repareren onderdeel is niet meer leverbaar. Alleen zit ik nu met een kapotte droger en Fodor is niet meer thuis en reageert nergens op. Lekker bedrijf dit.

31. oktober 2025

Goede afhandeling klacht over TV

De in februari 2025 via Bol bij Fodor bestelde Salora TV werd keurig op tijd geleverd. De eerste paar maanden hebben we de TV vrijwel niet gebruikt, maar toen we deze vaker gingen gebruiken viel op dat er een duidelijke pieptoon hoorbaar is wanneer de TV stand by staat. Het geluid was zodanig dat dit echt storend was wanneer je dichter dan twee meter bij de TV in de buurt kwam. Contact opgenomen met Fodor. Ze hebben meegedacht over wat het kon zijn (ander stopcontact proberen, storing van bluetooth apparatuur oid) en toen dat niets opleverde is er een nieuwe TV opgestuurd, met het verzoek de oude met een meegestuurd verzendlabel te retourneren.
Perfecte service, zeer tevreden!

18. oktober 2025

Service après-vente catastrophique

Service après-vente catastrophique. Je n’ai pas reçu mon colis. Cela fait un mois que je les contacte. Ils tournent en rond, me demandent toujours de compléter des documents mais toujours rien reçu. Ni colis, ni remboursement

24. september 2025

garantie op de apparatuur

Ik wil graag mijn tevredenheid uitspreken over de service van Fodor. Ik was aangenaam verrast door de snelheid waarmee mijn verzoek werd beantwoord – zeer efficiënt en klantgericht.

Daarnaast wil ik Xander complimenteren voor zijn vriendelijke, duidelijke en behulpzame communicatie. De combinatie van de snelle service van Fodor en de professionaliteit van Xander maakte mijn ervaring bijzonder positief.

Een bedrijf en medewerker die ik zeker kan aanbevelen!

16. september 2025

Snelle oplossing

Via bol.com bestelde ik een dvd speler voor in de auto. Bij levering bleek de aan/uit knop niet goed te werken. Op mijn vragen hierover heb ik mailcontact gekregen met Shaheer van Fodor die gezorgd heeft dat er een nieuw apparaat werd geleverd en ik zelf de andere terug kon sturen. Perfecte service. Ik lees veel negatieve reviews, maar voor deze service niets dan lof!

28. august 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv