Vi skulle have flyttet et 150kg tungt marmor spisebord og det klarede to unge fyre på vanvittig kort tid. Super betryggende så dygtige de var og bordet var godt beskyttet under hele processen.
Flytningen blev en langt bedre oplevelse end forventet. Midt i forløbet stod Oliver og Daniel for håndteringen af mine ting, og deres tilgang var både struktureret og yderst respektfuld. De arbejded... Vis mer
Ikke en finger er sætte på det! Opgaven udført lige efter bogen, hurtigt og effektivt. Omtanke på mit inventar, som blev behandlet ordentligt. Jeg havde ro i maven hele vejen igennem, uden f... Vis mer
Jeg kan varmt anbefale Oliver og Daniel — de gjorde flytningen utrolig nem og problemfri. De kom til tiden, var super effektive og passede virkelig godt på alle mine ting. Der var god energi hele v... Vis mer
Flytning af Klaver
To flinke fyre ved navn Andreas og Effe fik flyttet et klaver for os. De havde sørget for at det var pakket godt og forsvarligt ind og var rare at kommunikere med.

Svar fra Dania Flytteforretning ApS
Efe og Andreas er virkelig effektive OG…
Efe og Andreas er virkelig effektive OG søde!! Kan varmt anbefales!!

Vogn 609 halil
Vogn 609 halil - så gode og søde og profesionelle

Svar fra Dania Flytteforretning ApS
Julius og andreas var både punktlige og…
Julius og andreas var både punktlige og super effektive og fik løst opgaven til den aftalte pris 🥇

Fremragende service
Kan varmt anbefale Efe og Magnus. Pålidelige venlige og fantastisk service og håndtering af marmorbord. Book dem, det er den bedste service jeg har oplevet længe.

Perfekt oplevelse
Jeg vil rigtig gerne rose Efe & Andreas, for deres gode og effektive arbejde.
Søde og rare gutter med massere af “gå-på mod”.
Jeg vil give min varmeste anbefaling af disse to gutter, for de har sørme gjort det godt. 🥳

Klasse klasse klasse
Klasse klasse klasse. Meget mere kan jeg ikke sige. De hjalp med at flytte min lejlighed til hus. Det var virkelig effektivt og de var så søde.

Svar fra Dania Flytteforretning ApS
Aftenen før jeg havde bestil flytning…
Aftenen før jeg havde bestil flytning fra andet firma blev jeg brændt af! Ringede dagen efter til FlytNu og efter 1 time stod der 2 flyttemænd og var klar til at flytte for mig. Det var 2 unge mænd som bare tog fat og fik flyttet alt mit indbo sikkert til mit nye hjem. Selv alle mine tunge havekrukker blev flyttet med et smil. Giver min varmeste anbefaling til FlytNu og kunne jeg give dem 6 stjerner havde jeg med glæde gjort det.

Svar fra Dania Flytteforretning ApS
Andreas og Julius er top dygtige
Andreas og Julius er top dygtige - og mega hurtige !!!

Svar fra Dania Flytteforretning ApS
Efter lidt forviklinger fik jeg en…
Efter lidt forviklinger fik jeg en fantastisk behagelig service 🌹
Vogn 605 Metin

Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling: Andreas & Julius løste opgaven til UG med kryds og slange! Vi er særligt imponerede over deres flytning af meget store og tunge skabe til 1.sal. Og så var de ovenikøbet super effektive og meget flinke!
Mvh. Ordblindeteamet (som flytter virkelig meget).

Flytning
Andreas og Julius var enormt hjælpsomme, imødekommende og effektive. Super god oplevelse.

Svar fra Dania Flytteforretning ApS
Bedste flytteoplevelse man kunne ønske…
Bedste flytteoplevelse man kunne ønske sig, løsnings orienterede flyttemænd som var super søde og friske. Kan helt klart anbefales
Professionel og rar oplevelse
Professionel og rar oplevelse. Vi havde en fuld flytning der skulle ordnes samt et klaver der skulle flyttes fra en etagelejlighed uden elevator og det blev gjort upåklageligt.

Svar fra Dania Flytteforretning ApS
Fantastisk oplevelse med flyttemændene…
Fantastisk oplevelse med flyttemændene Andreas og Julius. Håndteringen af mit flygel var særdeles godt. Kan kun anbefales herfra!!

Klaver
Jeg fik flyttet mit klaver med Flytnu ApS. Det var rigtigt nemt at booke, de svarede hurtigt og var yderst venlige, de ankom til tiden og var rigtig skånsomme med instrumentet

Svar fra Dania Flytteforretning ApS
Super positiv oplevelse …
Har lige fået flyttet et skab op med lift og med kun 48 timers varsel. Det gik perfekt. De unge mænd arbejdede effektivt og var virkelig søde, så det tog ingen tid at få skabet op på 2 sal. Jeg følte virkelig at firmaet gjorde sig umage med, at hjælpe mig i den akutte situation jeg befandt mig i. Jeg vil til enhver tid anbefale og selv igen bruge Flyt nu. Samtidig var de de billigste ud af de firmaer jeg undersøgte.

Svar fra Dania Flytteforretning ApS
Ikke en finger er sætte på det!
Ikke en finger er sætte på det!
Opgaven udført lige efter bogen, hurtigt og effektivt.
Omtanke på mit inventar, som blev behandlet ordentligt.
Jeg havde ro i maven hele vejen igennem, uden frygt for skader på inventar.
Nem kommunikation og de overholder aftaler 100%
Kun anbefalinger herfra. Jeg bruger helt klart FlytNu igen, næste gang jeg skal have flyttet mine ting.

Helt igennem perfekt flytning
Helt igennem perfekt flytning. Oliver og Oliver er effektive, venlige og punktlige samt ekstremt servicemindet. Tusind tak for god flytning.

Top klasse flytteservice
Hvem ringer man til en fredag eftermiddag og så kommer de samme dag og lyfter et SPA ind i haven - det gør Flytnu - min bedste anbefaling