De var fantastiske og super effektive…
De var fantastiske og super effektive og meget behagelige. Dem vil jeg klart anbefale til andre

Svar fra 3x34 Transport
Hos 3x34 Transport er vi et landsdækkende transport- og flyttefirma med mere end 50 års erfaring i branchen. Gennem årene har vi opbygget en solid ekspertise inden for både transport, flytning og logistik, hvilket gør os i stand til at håndtere opgaver for både private og erhverv i hele Danmark. Vi tilbyder alt fra mindre transportopgaver og levering af enkeltforsendelser til større flytteopgaver og specialtransport. Uanset opgavens størrelse lægger vi vægt på effektiv, sikker og præcis udførelse, så vores kunder trygt kan overlade deres ejendele til os. Med en moderne og fleksibel vognpark bestående af både varevogne og lastbiler kan vi tilpasse løsningen efter det konkrete behov. Derudover tilbyder vi lager- og opbevaringsløsninger i vores faciliteter i Taastrup og Odense, hvor både private og virksomheder kan få opbevaret deres ejendele i kortere eller længere perioder. Vores løsninger kan sammensættes fleksibelt, så de matcher både akutte behov og længerevarende aftaler. Hos 3x34 arbejder vi målrettet på at levere høj kvalitet og god service i hele processen – fra første kontakt og rådgivning til planlægning, udførelse og opfølgning. Vi tror på ordentlighed, gennemsigtighed og professionelle løsninger, der skaber tryghed for vores kunder. Vores erfaring, fleksibilitet og fokus på kundens behov gør os til en stærk og stabil samarbejdspartner inden for transport og flytning i Danmark.
Dybendalsvænget 4, 2630, Taastrup, Danmark
Har svart på 42 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker

Punktlig og professionel - vogn 110
Hele flytteprosessen ble unnagjort på under 1 time med kun sjåfør (og vennehjelp) , uten noen skader. Bilen kom til tiden, ingen skjulte kostnader, og rask og effektiv hjelp til på- og avlessing.

Svar fra 3x34 Transport
Fremragende flytning. Kom til tiden. Knoklede på. Fremragende flyttefolk. Kan kun anbefale.

Svar fra 3x34 Transport
Selve kørslen og betjeningen var fin, men jeg synes det var ALT, ALT for dyrt i forhold til de 25 min. det tog at hent den ene ting, der skulle fragtes 2,5 km.

Svar fra 3x34 Transport
Hurtig, tilfredstillende og overraskende billig service:)

Svar fra 3x34 Transport
Skulle flytte fra et sted til et annet i København.
den kom presist , var veldig hjelpsom. alt gikk som det skulle, og prisen var behagelig, benytter dem gjerne igjen
Sjåføren kom innen en time fra ønsket tid, og da flyttebilen ankom gikk det rimelig hurtig å få flyttet alle våre gjenstander. Men husk å bestill flyttehjelp i god tid om dette behøve, ettersom det ikke var mulig med kort varsel.