Flowerhouse tog emot min beställning (& betalning!) till en begravning. Får ett meddelande efter fyra dagar att beställningen är makulerad! Att fixa blommor till en liten liten by i Norrland är inte l... Vis mer
Se hva andre synes
Blommorna som levererades idag till min systers begravning var helt underbara! Jag är så otroligt nöjd och Ni kommer vara den enda jag beställer blommor av hädanefter. Tack än en gång
Flowerhouse tog emot min beställning om att leverera en blombukett till min mamma som skulle fylla 85 år. Dagen innan leverans uppger dom att dom inte kan leverera. Som alternativ ger dom att vi kan... Vis mer
VARNING!!!! Beställde en bukett "Floristens val Elegant" för nästan 1000:- till min mosters begravning. Blev oerhört ledsen och besviken när jag kom till kapellet och såg en liten fjuttig bukett med... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Flowerhouse.se är en blomsterbutik online som grundades i Mars 2009 och har genomgått en snabb resa till att bli en av de största blomsterbuds aktörerna på marknaden. Vi brinner för tanken att alla våra kunder ska kunna hitta något de gillar på vår webbsida och kunna skicka det som ett blombud. Vi tror på en personlig kontakt även då allt görs online. Vi anser att du som kund ska känna att du får god service av utbildad och kreativ personal. Du som kund ska känna att Flowerhouse förmedlar kreativitet, kvalitet och med ett unikt sortiment.
Kontaktopplysninger
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Besviken
Önskar att jag hade läst omdömen först men kändes bra att använda mig av någon än de största. Kändes mer lokalt på något sätt.
"Beställ innan kl 13 för leverans samma dag."
Beställde runt 10 i torsdags och inte kommit fram än. Hur svårt ska det vara?
Så tyvärr verkar de 50% som gett lägsta betyg ha rätt. Jag ökar på den statisken.
Beställde blommor på fredag
Beställde blommor på fredag, som skulle levereras på lördag. På måndagen var de fortfarande inte levererade. Hade kontakt med deras kundtjänst som var tillmötesgående och kontaktade en ny butik som leverans blommorna på tisdagen. Flowerhouse lade på 50% mer på priset vilket gav en större bukett. Plus för bra bemötande och att de ordnade sig. Dock neg att det blev försenat och innebar merjobb för mig. Antar att det beror på vilken ort och vilken blomsterbutik som anlitas av Flowerhouse.
Fått jättevackra buketter skickade till…
Fått jättevackra buketter skickade till mig på rätt tid och datum
Nöjd
Beställde en berömma och en nalle till en kompis för att fira hennes första barn. Buketten var jättefin men ingen nalle va med fast när jag skrev det till flowerhouse så fixade de ut nallen direkt med en matchande liten bukett som kompensation. 👍
Great service, flawless experience
I used their services twice and it was a flawless experience. The flowers were beautiful, and delivery arrived on time. I would recommend them.
De lovar leverans samma dag, men levererar inte alls
De lovar leverans samma dag, oberoende var du bor, om du beställer innan kl 13.00, extra snabb leverans, om så önskas. Men.. Nej! Detta stämmer inte! De makulerar även ordern hos interflora och vägrar svara i telefon eller via mail när interflora tar kontakt med dom. De omöjliggör leverans även nästkommande dag. De talar inte om för kunden att ordern är makulerad och de påstår att distansköpslagen inte gäller och det sitter långt inne att få pengarna tillbaka.
De är opålitliga och påstår saker som inte stämmer!
Det är verkligen så som jag har beskrivit det. Och precis som jag skrev i slutet, innan svar, så skriver dom ett svar som enbart består av osanningar! Inget av det de skriver är sant! De vill bara försöka få det till att kunden har fel och de rätt!! På första sidan, när man kommer in, så står det, klart och tydligt att leverans sker samma dag, oberoende var du bor!! Då litar man ju på det!! Falsk varureklam! Det stod ingenstans när jag lade ordern att leverans inte kunde ske samma dag. Det är en efterkonstruktion från Flowerhouse! Däremot stod det att jag kunde få expressleverans inom 3-4 timmar, om jag ville! Men.. leverans samma dag räckte för mig! Så de visar fram "bevis" som inte fanns när jag beställde blomsterbudet! Och de sade att distansköpslagen inte gäller deras avtal och att de egentligen inte behövde betala tillbaka några pengar, då jag godkänt deras villkor!
Inte förrän jag skrev att jag tänkte gå vidare till allmänna reklamationsnämnden och skriva ett dåligt omdöme här på Trustpilot, så fick jag ordern makulerad och pengarna tillbaka. De påstod att jag hotade dom! När jag bara skrev hur jag tänkt agera!
Pga att de påstår osanningar och hävdar att distansköpslagen inte gäller, ansåg jag mig tvungen att, trots allt, skriva hur allt gått till här på Trustpilot och att det inte går att lita på Flowerhouse!
Interflora talade om för mig att ordern var makulerad. Och jag litar på dom!! Men inte på Flowerhouse, som ju dessutom påstår en mängd andra osanningar!
Så.. ordern VAR makulerad första gången Flowerhouse frågade mig om jag ville makulera ordern eller ha leverans en annan dag! Men.. De omöjliggjorde leverans nästa dag genom att de makulerat min order hos interflora!! Men.. skrev inget om det till mig i mailet! Sedan kom de med en massa efterkonstruktioner som inte stämmer! Och de skrev mailet så sent att även det omöjliggjorde leverans nästa dag i stället! Då interfloras gräns för det var kl 15.00 och Flowerhouse skrev först kl 15.10.. Nämnas kan också att Interflora sökt Flowerhouse under hela dagen och bett Flowerhouse ta kontakt med mig på en gång.. Något de inte gjorde, men de makulerade ordern hos interflora och omöjliggjorde därmed leverans nästa dag! Men.. makulerade inte gentemot mig och tänkte inte betala tillbaka mina pengar, på grund av att distansköpslagen inte gäller deras avtal, påstod Flowerhouse!
Här följer en kopia av orderbekräftelsen jag erhöll den 9 april. Står inget om att leveransen inte kan bli samma dag! Läs själva:
AVI?
Till vissa orter som ligger långt bort från närmaste blomsterbutik erbjuder vi endast förmedling via avi, vilket betyder att mottagaren själv får hämta blommorna i närmaste blomsterbutik. Avi-avgiften är 15 kr och visas i kassan. Om din orderbekräftelse har en fraktkostnad på 15 kr så är det alltså avi som gäller.
Beställare
Birgitta xxxxx
Emailadress: xxccc
Mobiltelefon: xxxcxxx
Leverans till
Xxxxxx
Korttext: Stort GRATTIS på Din stora dag!! Hoppas den blir fylld med glädje!! Önskar vi på xxxxxx
Meddelande från kund: Hoppas ni levererar idag! I annat fall hör av er till mig på xxxxxxx
Portkod: nej
Totalt 528 kr
Varav moms (25%)105,60 kr
| Blommor online Sverige AB |
_________
Det står att ordern kom in den 9 april 10.01.04 och det står att leveransdatum är samma dag! Klart och tydligt! Alltså far Flowerhouse med osanningar!

Svar fra Flowerhouse.se
Fácil y eficiente envío de flores en Suecia
Un envío de flores para el cumpleaños de mi hermana que vive en Estocolmo.
El servicio de atención al cliente por mail me ayudo con el pago mediante tarjeta bancaria española y a mi hermana le encantaron las flores y la carta.
Sin dudas, un servicio que recomiendo.
Vill Du slänga dina pengar i sjön? Beställ hos Flowerhouse!
Vill Du ha vara säker på att få en vacker bukett levererad , beställ hos INTERFLORA eller EUROFLORIST. Inte hos Flowerhouse/Blommor Online.
Mailade vår frågeställning till leverans av order 130509 förra fredagen 5 mars 2021. Ännu inget svar.
P.g.a er ovilja att återkoppla
väljer vi härmed att REKLAMERA order 130509 med vår med anledning:
Flowerhouse ändrar order från Leverans till Hämtorder , helt på eget bevåg.
Utan kontakt med kund.
Bukett levererad är EJ storlek LYX som beställd, levereras mindre.
Bukett levererad börjar redan vissna 6/3, dagen efter leverans.
Ni får gärna hämta vissnad bukett hos mottagaren, adress har ni i order.
All korrespondans skickat till ARN.
Vackert till begravning
Beställde dekoration, handblommor och band till min farmors begravning. Fick jättefin hjälp av både kundtjänst och florist med att välja passande färger och blommor. Resultatet var vackert och förgyllde vårt sista farväl. Jättetacksam för det.
Vill bara Tacka för en super fin bukett…
Vill bara Tacka för en super fin bukett som jag beställde till en begravning. Bra service och dom levererades i tid, super nöjd... kommer verkligen beställa härifrån igen
Mvh Helena
Jättebesviken!
Jättebesviken!
Beställde en färgsprakande bukett till en kär vän som verkligen gillar färger!
Den bukett Ni levererade motsvarade inte på något sätt den bukett jag valde!
Kommer aldrig göra om detta och aldrig rekommendera någon att beställa genom ER!!!
Kände mig så DUM när hon skickade kort på buketten och tackade mig!!!!!!
Älskar Flowerhouse!
Älskar Flowerhouse!
Jag beställer blombud till nära och kära då och då nu i pandemitider och har verkligen aldrig blivit besviken. Alltid fantastiska, fräscha och färska blommor, problemfria leveranser och helnöjda mottagare!
Skickar 20 st Gerbera till en person på…
Skickar 20 st Gerbera till en person på alla hjärtans dag. Alla 20 blommorna hade brutna skjälkar. Skandal, skall ALDRIG mer använda detta företag.
Jättefin bukett och handskrivet kort
Jättefin bukett med nejlikor och kortet med hälsningen var handskrivet jättefint!
Leverans dagen efter efter påtryckning
Beställer blomma flera dagar innan den ska levereras men den kommer inte på utsatt dag!
Mailar och får till svar att "butiken har missat beställningen" Vi kan få pengar tillbaka eller få det levererar dagen efter med chokladstrut som kompensation.
Det blir två stjärnor då den faktiskt kom fram och såg fin ut med kompensation. Men det kunde skötts mycket bättre samt så kunde "butiken" planerat bättre. För oss första och sista gången.
Jag beställde begravningsblommor hos…
Jag beställde begravningsblommor hos flowerhouse. Det står klart och tydligt att dem skickar blommor till ALLA kyrkor i hela Sverige vilket inte stämmer. Det visade sig att butikerna som dem samarbetar med inte alltid skickar blommorna till vissa platser. I mitt fall så fick flowerhouse veta att butiken som dem Samarbetar med inte kunde ta emot beställningen men jag fick endast ETT mail från flowerhouse där det stod att blommorna skulle levereras till kyrkan i god tid innan min FARS BEGRAVNING. Hade jag inte fått veta att andra hade problem med leveransen så hade dem behållt pengarna och inga blommor levererats vilket har hänt för andra. Under all kritik.
Toppenbra
Toppenbra. Blev uppringd då de behövde uppgradera tulpanerna till en finare sort, men till samma pris såklart. Levererades som planerat och allt var bara bra!
VARNING!!
VARNING!!! Beställt och betalat men INGEN leverans! Svarar inte på mejl!! Gör polisanmälan på detta företag! Är arg på mig själv som inte kollade upp denna sidan innan jag beställde!!
Rekommenderas!
Bor i utlandet och beställde blommor till mina föräldrar i Sverige via flowerhouse. Jag fick snabb och bra hjälp av kundtjänst för att reda ut några frågor jag hade innan beställning. Och buketten som levererades var mycket vacker och höll sig fin längre än väntat tack vare ett skötseltips min mamma fick av floristen. Jättenöjd!
Mycket nöjd med leveransen
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.