Z całego serca polecam ten serwis! Naprawiałam na Pięknej naprawdę starego maca z 2009. Wcześniej umówiłam się telefonicznie na termin (na moment kiedy przyjdą potrzebne części, a były następnego dnia... Vis mer
Se hva andre synes
Chciałbym serdecznie podziękować serwisowi Apple za uratowanie mojego MacBooka Air, w którym spuchła bateria. Obsługa była szybka, profesjonalna i pomocna – problem został zdiagnozowany od razu, a nap... Vis mer
Witajcie, Przeprowadziłam dzisiaj bardzo profesjonalna i mila rozmowę telefoniczna z doradca w serwisie. Temat był trudny ale mój doradca telefoniczny okazał się bardzo zaangazowanym fachowcem i... Vis mer
Informasjon om virksomheten
- Telefonreparatør
- Datamaskinreparatør
- Elektronikkverksted
- Reparasjonsverksted for mobiltelefoner
- Reparatør
- Klokkereparasjon
Skrevet av virksomheten
Ekspresowo naprawimy Twoje urządzenie Apple. Jesteśmy najwyżej ocenianym serwisem w Polsce. Zaufało nam już ponad 200 000 klientów. Aby być bliżej naszych klientów, nieustannie rozwijamy sieć salonów Flix, które obecnie znaleźć można na Warszawskiej Woli, Śródmieściu, Mokotowie, Ursynowie, w Krakowie, Katowicach oraz Poznaniu. Szeroką ofertę usług realizujemy zarówno lokalnie, jak i wysyłkowo, poprzez wygodny system zamówień na naszej stronie. Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z cennikiem i skorzystania z naszego serwisu.
Kontaktopplysninger
Warszawa, Kraków, Poznań, Katowice, Lublin, Wrocław, Szczecin, Polen
- +48577397907
- info@iflix.pl
- flixapple.com
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
świetny serwis z produktami Apple
świetny serwis z produktami Apple. Zamówienia są realizowane błyskawicznie, a opisy produktów są bardzo pomocne. Często mają też dobre promocje. Polecam wszystkim fanom Apple!
Bardzo mi się podoba możliwość…
Bardzo mi się podoba możliwość umówienia na konkretną godzinę i szybka, miła obsługa. Ceny bardzo rozsądne, polecam!
Najlepszy serwis w mieście
Najlepszy serwis w mieście, sprawy załatwiane niemal od ręki Super
Wymiana ekranu
Wymieniałem ekran już w X, w 12 mini, w 15, ostatnio w AW3, zawsze jestem zadowolony, zawsze wysyłkowo, jeśli chodzi o czas realizacji, ekspres! Dziękuję, mam nadzieję, że nieprędko, ale jak będę musiał wrócić, to tylko do Was!
Korzystałem z usług serwisu kilka razy
Korzystałem z usług serwisu kilka razy. Ostatnio była to wymiana szybki w iPhone 13 Pro. Wszytsko działa poprawnie. Polecam każdemu.
Polecam!
Szybka i bez żadnych zarzutów naprawa iPhone 13 mini. Pomocna i miała obsługa.
Fantastyczna obsługa
Fantastyczna obsługa. Bardzo polecam kontakt z Panem Michałem. Niebywały specjalista od Macbook’ów.
porządna i godna zaufania firma
porządna i godna zaufania firma. Widac, ze dbają o pozostawione im urzadzenie. Polecam.
Telefon naprawiony w 15 min
Telefon naprawiony w 15 min, miła obsługa, niskie ceny. Polecam
Jestem bardzo zadowolony. Korzystałem i będę korzystać z usług serwisu.
Jestem bardzo zadowolony z serwisu.
Korzystałem kilka razy w lokalach w Warszawie i nie mam nic do zarzucenia. Obsługa na wysokim poziomie, wykonywane naprawy również. Dla oczekujących klientów na miejscu świeża woda w butelkach oraz krówki na osłodę.
Wymieniałem baterie w iPhone 12 Pro, w MacBooku Pro z 2019 roku oraz trzęsąca się kamerę tylną w iPhone żony. Od wszystkich operacji minęło kilka miesięcy, nie napotkałem żadnych problemów w użytkowaniu. Ponadto serwis udziela rocznej gwarancji na naprawione urządzenia. Mogę polecić z czystym sumieniem jako stały klient.
Bardzo dobrze wykonana naprawa w…
Bardzo dobrze wykonana naprawa w szybkim czasie. Miła i pomocna obsługa. Polecam!
Sympatyczna i profesjonalna obsługa. Polecam 😁
Kilka razy naprawiałem tutaj swoje…
Kilka razy naprawiałem tutaj swoje iUrzadzenia.
Za każdym razem szybko, fachowo i rzeczowo.
Uczciwie podchodzą do tematu i doradza
Polecam każdemu ten punkt.
Świetny serwis!
Z całego serca polecam. Wymiana baterii w mniej niż godzinę, serwisanci bardzo pomocni, wyrozumiali wobec laika technologicznego :) Duży plus za przystępne godziny otwarcia i możliwość zarówno wcześniejszej rezerwacji terminu jak i wizytę "z ulicy". Polecam wszystkim, którzy mają problem z Jabłkowym urządzeniem!
Szybka wymiana baterii
Szybka wymiana baterii, wcześniej trzymała 2 godziny, teraz prawie 2 dni!
Dziękuję za szybką pomoc w naprawie…
Dziękuję za szybką pomoc w naprawie wyświetlacza. Do wyboru kilka opcji, super jakośc w bardzo dobrej cenie. Przejechałem cały Kraków i w końcu udało mi się znaleźć odpowiedni serwis, na pewno tutaj wrócę!
Mac-mini A1993, czy możliwa jest wymiana dysku?
Witajcie,
Temat był trudny ale mój doradca telefoniczny okazał się bardzo zaangazowanym fachowcem i udzielił mi bardzo fachowej rady.
Właśnie takich ludzi należy doceniać.
Polecam ten serwis, jako klientka w pełni usatysfakcjonowana.
Przyjechałem z niedziałającym iphonem…
Przyjechałem z niedziałającym iphonem 11. Bardzo miła obsługa, ładny lokal i dobra lokalizacja czynią to miejsce świetną opcją. Telefon został naprawiony w 15 min i działa świetnie.
Wymiana wyświetlacza i tylnej szyby…
Wymiana wyświetlacza i tylnej szyby minęła w mgnieniu oka. Serwisant bardzo profesjonalny i uczciwy, nie naciągał na dodatkowe koszty. Polecam z całego serca!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.