Firma bardzo dobra obsługa miła dobrze…
Firma bardzo dobra obsługa miła dobrze naprawiają telefony
AppleFix, uznawany za czołowego eksperta w dziedzinie serwisu Apple we Wrocławiu, specjalizuje się w profesjonalnych naprawach iPhone, MacBook, iPad, iMac oraz Apple Watch. Nasz serwis, zapewniający kompleksowe rozwiązania naprawcze, wyróżnia się na tle konkurencji dzięki wykorzystaniu oryginalnych części OEM i nowoczesnych technologii. Nasze usługi obejmują szeroki zakres napraw, od wymiany ekranów i baterii, po skomplikowane naprawy układów elektronicznych i odzyskiwanie danych. W AppleFix zatrudniamy wykwalifikowanych techników, którzy regularnie aktualizują swoje umiejętności, aby być na bieżąco z najnowszymi trendami i innowacjami w branży Apple. Klienci cenią nas za szybkość, efektywność i transparentność świadczonych usług. Oferujemy konkurencyjne ceny i gwarancję na wykonane naprawy, co jest potwierdzeniem naszego zaangażowania w zapewnienie najwyższej jakości usług. Nasz serwis jest łatwo dostępny, z dogodnymi opcjami parkingowymi i możliwością skorzystania z darmowego kuriera. W AppleFix kładziemy duży nacisk na indywidualne podejście do klienta i doskonałą obsługę klienta. Dzięki temu zdobyliśmy liczne pozytywne opinie na Trustpilot, co świadczy o naszym profesjonalizmie i zaangażowaniu w zapewnienie najlepszych możliwych rozwiązań dla każdego posiadacza urządzeń Apple. Zapraszamy do odwiedzenia naszego serwisu i doświadczenia różnicy, jaką niesie AppleFix. Oferujemy konkurencyjne ceny i gwarancję na wykonane naprawy, dodatkowo ułatwiając dostęp do naszych usług poprzez darmowy parking i możliwość skorzystania z darmowego kuriera. Nasze zaangażowanie w indywidualne podejście do każdego klienta i doskonałą obsługę klienta sprawia, że jesteśmy liderem w naszej branży. Zapraszamy do odwiedzenia AppleFix, aby doświadczyć profesjonalizmu i jakości naszych usług.
Mikołaja Reja 23, 50-338, Wrocław, Polen
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Firma bardzo dobra obsługa miła dobrze naprawiają telefony
Bardzo sprawna i profesjonalna obsługa. Przyjazna i pomocna w rozwiązaniu problemów dla osób 70+. Ze wszech miar polecam.
Polecam, wymiana baterii poszła sprawnie, wszystko dokładnie wytłumaczone. Szybka wysyłka i bezproblemowa płatność przez apke inpostu.
Muszę przyznać,że byłam od pierwszego momentu zaskoczona fantastyczna komunikacja z pracownikami serwisu.
Młodzi ludzie,niezwykle sympatyczni i uprzejmi. Jak miło prowadzi się rozmowę z kimś kto o Twoim problemie opowiada przyjaźnie i niesamowicie kompetentnie wyjaśnia każdy szczegół .
A druga sprawa to błyskawiczne tempo usługi. W poniedziałek wysłane przez paczkomat ,a w czwartek już był mój sprzęt w domu. Bardzo profesjonalne podejście , wyjaśnianie każdego problemu o który pytałam.
Jestem pod ogromnym wrażeniem działania tego kompetentnego zespołu .
Bardzo chętnie skorzystam znowu i polecę wszystkim moim znajomym,którzy
posługują się sprzętem Apple.
To wielka ulga wiedzieć, jesteście .
Bardzo dziękuję
Świetny kontakt telefoniczny . Szybka naprawa i wysyłka. Jestem bardzo zadowolona i polecam
Miła i bardzo profesjonalna obsługa.
Doskonały kontakt i super przyjazne podejście do klientów.

Svar fra AppleFix – serwis Apple Polska
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.