Flexwear Anmeldelser

1. Klesbutikk

Flex Wear – The brand that fashioned a movement Bringing life to a new form of athleisure wear. A movement that we all earned the right to wear. Knowing the symbol on your back represents something much bigger than one person. A lifestyle that has become something from absolutely nothing – A message to last for generations. We may not be the first ones here but we are the ones who are here to stay, we are the movement and we will push on to create change. Together we represent Change, the change that marks the ones who looked on at us from afar, now stand alongside us in unity. Our CORE values hold strong like the foundations we were all born from. We're not here to change people. We’re here to empower them. We molded our own path and we will keep doing what we do! For who is reading this. Flex Wear is not just another brand it's about us standing together, moving together, inspiring…..Together! it's up to us on the decision we want to be making, but just know we are never alone, there is always someone to talk to. Born alone, but you’re here now, let’s walk together! “Inspire a generation”

Dårlig

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

rask kundehjelp

Ser det er en annen flexwear.no på trustpilot men skriver her også, fikk feil vare men fikk rask hjelp :)

11. april 2023

Bestilte varer for over uke siden/snart…

Bestilte varer for over uke siden/snart 2 uker. Pakken er ikke engang sendt.
Sendte dem en mail og klaget, fikk svar at det var pga 17 mai og sånn. Men fredag og mandag er alt åpner igjen, men pakken ikke engang sendt fra dere lager. Kundeservice ser ut som de er så flink å lete etter krangle med kunde, i istedenfor å svare på spørsmålet. Ikke anbefale å kjøpe der, hold dere unna. Venter fortsatt på pakken.
Eller er tightsen veldig store i størrelsen, og litt for tynn i stoffet.

23. mai 2023

Sen med levering.

Bestilte varer for over to uker siden.
Pakken er ikke engang sendt.
Sendte dem en mail og klaget, fikk da med et par varer gratis. Men venter fortsatt på pakken.
Eller er tightsene veldig store i størrelsen, og litt for tynn i stoffet.

22. januar 2023
Vis anmeldelser på alle språk. (104 anmeldelser)