FLEVO Mobiel Anmeldelser 212

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Vandaag gekeken voor een Seat Leon ….eigen auto een Renault Clio op in willen ruilen kreeg een handelsinruil prijs terwijl Verkoper ook nog een proefrit gemaakt heeft en aangaf dat de koppeling waars... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ik kocht een auto begin oktober, en twee dagen erna kreeg ik allerlei meldingen op mijn dashboard. Enige tijd later stopte de (electrische) auto helemaal. Flevomobiel heeft de auto opgehaald en de r... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bilverksted
  2. Bilmotorverksted

Skrevet av virksomheten

Wij zijn een autobedrijf waar wij auto's verkopen tegen een eerlijke en scherpe prijs. Dit doen wij al sinds 2004. Wij hebben 2 vestigingen die alleen gescheiden worden door ons occasionsterrein waar wij altijd meer dan 350 auto's op voorraad hebben staan. Elke dag staan onze 40 collega's weer klaar om uw verwachting als klant waar te maken en waar mogelijk zelfs te overtreffen. Naast het verkopen van auto's onderhouden en repareren wij auto's in onze goed uitgeruste werkplaats. Wij staan u graag te woord en helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, Team FLEVO Mobiel

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 77 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

5 stars Great experience buying a car…

5 stars Great experience buying a car from this dealership! The staff was professional and the process was very smooth, even for an export from the Netherlands to Bulgaria. The car is in excellent condition and exactly as described. Highly recommend them for their reliability and great service!

23. mars 2026

Onze beste Jeroen

Onze beste Jeroen, heeft ons mooi geholpen aan een leuk auto voor een strakke prijs. Daar bij mooi ontvangen bij het bedrijf zelf. En onder het genot van een drankje alle stappen onder nomen en alles uitgelegd gekregen door Jeroen. Heel erg bedank

1. april 2026

Beste Delano,

Hartelijk dank voor jullie leuke review!

Fijn om te horen dat Jeroen jullie goed heeft kunnen helpen bij de aankoop van de auto en dat jullie het bezoek aan ons bedrijf als prettig hebben ervaren. Goed om te horen dat alles duidelijk is uitgelegd.

Wij wensen jullie veel rijplezier en staan in de toekomst graag weer voor jullie klaar!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een bedrijf met oog voor de klant

Een bedrijf met oog voor de klant! Ik heb laatst een mooie auto hier gekocht en ben zeer tevreden over alles. Ik werd fijn geholpen, goede uitleg, meteen een proefrit kunnen maken. Een fijne persoonlijke benadering en de auto staat nu te shinen voor mijn huis! Ik beveel auto mobiel flevo zeker aan.

27. februar 2026

Beste Hanneke,

Wat fantastisch om te lezen dat u zo goed bent geholpen en tevreden bent! Wij danken u voor de mooie review.
Veel veilige kilometers toegewenst!

Komen zeker terug!

Wij zijn erg blij met de hulp van Harmen en als we in de toekomst weer een auto nodig hebben komen we zeker terug.

21. februar 2026

Beste Sanne,

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij zullen uw ervaring zeker met Harmen delen.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!"

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Net bedrijf - afspraak is afspraak.

Net bedrijf. Geholpen door medewerker Dean. Vriendelijkheid zit hem in de tijd nemen voor mij als klant, een kop koffie, afspraken die nagekomen worden, uitleg etc... zowel via de app, gewoon bellen als op locatie stond Dean en dus Flevomobiel voor mij klaar.

Ben blij met de koop... had stiekem gehoopt op hogere inruil van mn oude auto.... maar dit kreeg ik ook niet bij andere autobedrijven.

Mn eerste dag zit er op met mn nieuwe aankoop. Maar een goed begin is het halve werk.

Een tot op heden tevreden Assenaar.

21. februar 2026

Beste Kor,

Wat fijn om te horen dat Dean u naar wens heeft geholpen. Wij zullen uw mooie review aan Dean doorgeven.
Wij hopen u in de toekomst graag weer te mogen verwelkomen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Skoda Kodiaq (2018, 126.000km)

In November een Skoda Kodiaq (2018, 126.000 km) aangekocht bij Flevomobiel. Voor aflevering keurig op de hoogte gehouden wanneer deze klaar was voor aflevering. Na aflevering liep ik tegen een aantal punten aan die ik met de proefrit niet had of had kunnen opmerken. Alles open en eerlijk gecommuniceerd in December en gelijk werd er een afspraak inclusief leenauto gepland. De afspraak was pas 1e week Februari maar was geen probleem gezien de reparatie punten. In de tussentijd kwamen er nog een paar kleine punten naar boven en dit ook vooraf doorgegeven. Men had aangegeven serieus alle punten te willen beetpakken en daar dus ook een week de tijd voor wilden hebben. Voor mij geen probleem, eind Februari staat de wintersport gepland, als de auto maar weer in top conditie verkeerd. Gisteren de auto weer opgehaald, alle punten netjes opgelost zonder discussie. Voor het ophalen werden de punten netjes door de telefoon doorgesproken en bij het ophalen nog even lekker een kop koffie gekregen gezien de reistijd van 1 uur. Geweldige service, mooi bedrijf en leuke enthousiaste medewerkers. Wat mij betreft een absolute aanrader.

13. februar 2026

Beste Marco,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review. Wat fijn om te lezen dat u onze werkwijze en service zo positief heeft ervaren.
Wij hechten veel waarde aan tevreden klanten, ook na aflevering.
Veel veilige kilometers toegewenst!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Van de week een auto gekocht bij Flevo…

Van de week een auto gekocht bij Flevo mobiel ik ben geholpen door Jesse heel snel en vriendelijk proces gehad.
Kortom een echte aanrader om hier een auto te kopen.

9. februar 2026

Beste,

Wat fijn om te horen dat Jesse u prettig heeft geholpen!
Wij zullen dit zeker met Jesse delen. Veel veilige kilometers toegewenst!

Goed geregeld

Ik heb een leuk klein karretje gekocht
Een Toyota Aygo
Bijna alles ging goed
Ze zouden nog een kleine schade na lopen de schade was bijna niets maar het liep even tegen ( ook dat kan gebeuren )
Ik werd op tijd gebeld en kom mijn planning omgooien
Alles netjes verlopen en ben erg tevreden over dit bedrijf

11. februar 2026

Beste Paul en Chantal,

Hartelijk dank voor de mooie review.
Wij wensen u veel plezier en veilige kilometers toe met de Aygo en hopen u in de toekomst weer te mogen ontvangen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service en vriendelijke verkoper

Goede service en vriendelijke verkoper, ruim aanbod in verschillende prijsklassen auto sneller geleverd dan verwacht. Top!

30. januar 2026

Beste Dennis,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om dit te delen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Geweldige ervaring bij Flevo Mobiel!

Geweldige ervaring bij Flevo Mobiel!

Ik heb mijn Bmw 335d F31 bij hun gekocht, de auto is perfect, geen problemen en werd perfect gegeven aan mij.

Het personeel is erg gastvrij en professioneel, je voelt dat ze hun werk echt kennen.

De bediening was snel en netjes, met duidelijke uitleg van begin tot eind.

Ik raad ze zeker aan, ik ga zeker terug! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

( De export service was echt heel goed en Melissa heeft me veel geholpen met de export van mijn wagen alles goed uitgelegd en ze heeft ook er voor gezorgd dat de procedure goed ging )

19. januar 2026

Beste Nawaz,

Fijn om te horen dat u blij bent met uw nieuwe aanwinst! Wij wensen u veel plezier en veel veilige kilometers toe met uw nieuwe auto.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het gaat niet om het probleem, maar om de oplossing

Als je een tweedehands auto koopt weet je dat je iets koopt dat al een tijdje gebruikt is. Er is dus altijd een risico dat er iets is. In ons geval wilde de auto geen kant meer op. Een hoop geknars deed vermoeden dat er iets niet goed ging. De auto werd netjes opgehaald en een leenauto gebracht. Achteraf gelukkig niets ernstigs, slechts een weerbarstige handrem. Maar petje af voor de mentaliteit bij Flevomobiel. Denken in oplossingen, geen discussies, gewoon doen wat je als klant hoopt. Erg fijn en wij rijden inmiddels weer fijn.

23. januar 2026

Beste Rien,

Fijn om terug te lezen dat wij u naar tevredenheid hebben geholpen en dank voor de genomen moeite om deze review te plaatsen. Dat stellen wij zeer op prijs!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prettige sweer en nemen de tijd voor je.

Voor mij de eerste keer bij Flevo Mobiel en ik werd direct aangesproken door verkoper Jesse. Ik kreeg een lekkere kop koffie en we gingen samen kijken voor een passende auto die naar mijn wensen voldoet. Jammer genoeg konden wij tot nu toe niets vinden. Als dank 5 sterren omdat ik fijn en gelijk in een prettige sfeer binnen kwam! Wellicht tot ziens Flevo Mobiel!!

15. januar 2026

Beste Hannelore,

We zijn blij te horen dat Jesse behulpzaam was en bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze recensie achter te laten. We stellen het enorm op prijs!

Vriendelijk en bekwam personeel

Vriendelijk en bekwam personeel. Goed geholpen en een super mooie auto kunnen kopen

15. januar 2026

Beste Willemiek,

Bedankt voor uw review!

Correct bedrijf.

Correct bedrijf.
Zeer goed ontvangen in een aangename sfeer.
Goed geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe auto.
Ben er erg blij mee en de auto bevalt zeer goed.
Als dank 5 sterren.

6. januar 2026

Beste Willem,

Hartelijk dank voor uw mooie review.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen ontvangen.

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen, veel bruikbare informatie gekregen. Dankjewel Dean voor de tijd die jij voor ons genomen hebt.

10. desember 2025

Beste Diana,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij willen Jesse Vermaning bedanken…

Wij willen Jesse Vermaning bedanken voor de wijze waarop hij onze inruil heeft georganiseerd. Een beschadigde tweede contactsleutel was binnen een week vervangen en per post aan ons toegezonden.

24. desember 2025

Beste Hans,

Dankjewel voor deze mooie review! We doen elke dag ons best om onze klanten blij te maken, en het is geweldig om te horen dat dat is gelukt.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Voortvarende aanpak reparaties

Flevomobiel heeft de auto opgehaald en de reparaties zonder mokken goed uitgevoerd. Mijn complimenten aan Nick en Eddy en hun team voor de manier en voortvarendheid waarmee zij dit hebben gedaan.

15. desember 2025

Beste Arjen,

Leuk om te lezen dat jullie zo'n goede ervaring hebben gehad! Bedankt voor de review en u bent de volgende keer uiteraard weer van harte welkom!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Afgelopen week een auto gekocht bij…

Afgelopen week een auto gekocht bij Dean. Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid! Alles is goed verlopen.

5. desember 2025

Beste Kyan,

Bedankt voor de leuke review! Wij zien u graag weer terug.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel Fijn geholpen met de zoektocht…

Heel Fijn geholpen met de zoektocht naar een Volkswagen. Wat is Dean een top medewerker

13. desember 2025

Beste,

Gerben van Gaalen

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv