Confetti Campus Anmeldelser

3,7

Ik kreeg geen track&trace code, mijn flashcards werden na een week bezorgd ipv 1 á 2 dagen. Via Facebook heb ik contact gezocht met flashcards en zij waren wel behulpzaam. Echter, vind ik de prijs en... Vis mer

al 2maal een bestelling gedaan steeds binnen de week thuis geleverd dus duper. de XL box is helemaal gevuld redelijk zwaar, waardoor je hem bij dragen met 2 handen recht moet houden anders scheuren d... Vis mer

Vorige week de eerste bestlling gedaan. Mijn zoon vindt het een fijne methode om te leren. Nu er zoveel geleerd moet worden vanaf groep 5 is de methode met de Flashcards, leuk, leerzaam en uitdagen... Vis mer

Levertijd heel lang. Ik ben erg telerugesteld in de leverservice. Meer dan een week geleden heb ik deze kaartjes besteld en nog steeds heb ik niks binnen gekregen. Krijg ik net een mail dat de best... Vis mer

1. Kontorutstyrsbutikk

Om Confetti Campus

De beste deals en aanbiedingen schoolspullen

Goed georganiseerd zijn en blijven tijdens school en studie helpen je met leren. En mooie schoolspullen motiveren je het hele jaar door. Combineer dit en je hebt de collectie van Confetti Campus te pakken: mooi én slim! Bekijk snel alle aanbiedingen schoolspullen en studiedeals

De mooiste pakketten met school en studiespullen

Want waarom kiezen als het ook allebei kan? Daarom hebben we voor jullie slimme studiepakketten gemaakt met de mooiste producten en prima korting. Je kunt ieder pakket aanpassen aan jouw wensen. Hoe je ook leert en wat jouw persoonlijke stijl ook is; je vindt het bij Confetti Campus.

Bestel voordelig en snel Leitner Flashcards voor je studie. Official Stabilo en Oxord dealer. Maak het leren leuker, altijd een persoonlijk pakket. Supersnel bezorgd en de beste aanbiedingen. Gratis retour. Daarnaast hebben we altijd meer dan 100 prima schoolspullen aanbiedingen klaar staan voor je.

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

5 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

No products arrived. I placed an order on August 31st and…

I placed an order on August 31st and paid online a lot of money £89.90. Order number 9973. I received a confirmation email and a confirmation that my payment was received, but I have never received my order. I have emailed both companies (the English website Flashcards and stationary and Confetti Campus) I have called the number many times. I have messaged via facebook and also on Instagram. I have never heard back about my order and my money seems lost. I have used this site a few years ago and it was good and it all went fine and I received my order, but now there is absolutely no way to contact or hear from them. They have a lot of my money and I have no flashcards. Use with caution.

25. november 2025

Stabilo POINT 88

Commander des feutres Stabilo POINT 88. Il m'envoie un premier colis avec des Stabilo PEN 68 avec une liste de colisage avec des POINT 88, donc pas du tout ce que j'avais commandé. Je fais une réclamation. Il m'envoie par e-mail la fiche de réexpédition au point de retrait où je l'avais retirée. Fiche de réexpédition non valide. Il m'en renvoie une autre dans un lieu inaccessible (PMR), il part et ensuite, je reçois un e-mail pour me dire qu'il rembourse. Je les appelle, ils me disent que c'est un e-mail automatique et elle vérifie qu'ils ont bien les produits POINT 88 en stock et qui me les envoie dès aujourd'hui au même lieu que le premier point relais. Et non, ça a changé de point relais avec des horaires spécifiques. Je le récupère à la dernière limite. J'ouvre le colis et je vois la liste de colisage avec les POINT 88 et les feutres, ce sont des PEN 68. :-((

24. september 2025

Hele fijne klantenservice

Ik had het verkeerde product geleverd gekregen. Heel snel nadat ik hierover gemaild had kwam er al een verzendbevestiging van het juiste product en een excuses in mijn mailbox. Heel fijn dat dit zo snel en gemakkelijk kon worden opgelost.

18. september 2025

Hele fijne bereikbare klantenservice!

Ik had een beschadigd artikel gekregen en een berichtje naar de klantenservice erover gestuurd: meteen afgehandeld en een nieuw product ontvangen. Ook een heel lief en begripvol mailtje teruggekregen! Topbedrijf!

11. august 2025

Top service!!

Duidelijke website, snelle en nette bezorging en een hele goede service. Twee pennen van de 10 deden het niet. Na een mailtje gestuurd te hebben had ik twee dagen later twee nieuwe pennen in huis. Ik ben er blij mee. Bedankt!

12. desember 2024

Helaas order niet compleet

Helaas order niet compleet.
Gemaild en geen reactie
Gebeld en mij werd verteld dat de ontbrekende dingen die dag verstuurd was. Een week later kreeg ik na nog 3x mailen zonder reactie een track and trace. Spullen zijn top maar ik ben niet fan van de communicatie.

6. mars 2023

Uitwisbare kaartjes of niet?

Zijn het wel uitwisbare kaartjes? Het lijkt gewoon karton te zijn en dan hebben we er niks aan.
Ik vind het niet duidelijk terug op de website namelijk.

Razend snel geleverd trouwens en keurig verpakt.

22. februar 2023