Flapbanken Anmeldelser

3,2

Wat een vreselijke organisatie. Levering duurde hartstikke lang en kwam ook niet zoals beloofd, waardoor ik uiteindelijk 2 dagen vrij heb moeten nemen om op de bank te wachten. Meer indicatie dan ‘v... Vis mer

De levering verliep in verschillende delen, maar alles werd wel vlot bezorgd. Het installeren duurde enkele minuten en we konden genieten van onze bank. De kleur konden we via de website goed inschatt... Vis mer

The sofa itself is very nice and super comfortable — I’m really happy with the quality once it finally arrived. Unfortunately, the delivery was a real pain: TNT took two weeks and then abandoned the s... Vis mer

Echt top geregeld allemaal. Kon gewoon een latere datum inplannen en het is netjes geleverd.

1. Sofabutikk

Bij Flap Banken geloven we dat jouw huis een plek moet zijn waar comfort en design samenkomen. Daarom bieden wij hoogwaardige, stijlvolle en functionele banken aan die perfect passen bij elke woonstijl.

Middels

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 61 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Alle anmeldelser

38 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Toen ik mijn bestelling plaatste

Toen ik mijn bestelling plaatste, heb ik per ongeluk mijn oude adres ingevuld. Hoewel ik een e-mail heb gestuurd, is de bestelling toch naar mijn oude adres gestuurd. Ik zal de pakketten daar moeten ophalen.

22. mars 2025

Beste,

Wat jammer om te horen dat het pakket naar het oude adres is gestuurd. Onze excuses voor het ongemak.

Zou je ons het bestelnummer kunnen mailen? Dan nemen wij direct contact op met DHL om te kijken of we de levering alsnog naar je nieuwe adres kunnen laten bezorgen.

We doen ons best om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen!

Met vriendelijke groet,

Ik heb een hoekbank gekocht

Ik heb een hoekbank gekocht. De kwaliteit van de bank is geweldig, maar hoewel er in totaal 4 pakketten moesten worden geleverd, werden er slechts 3 pakketten geleverd. De klantenservice loste mijn probleem snel op, maar de resterende dozen stonden 2 dagen lang in het midden van de kamer.

22. mars 2025

Beste,

Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit van de bank! Onze excuses voor de bezorgproblemen die je hebt ervaren. Het ontbrekende pakket is inderdaad binnen 2 dagen door DHL bij je afgeleverd.

De reden dat we bestellingen soms in 2-3 pakketten versturen, is om het transport gemakkelijker en zorgelozer te maken. Het komt gelukkig maar zelden voor dat er problemen optreden, maar we werken hard om zulke situaties zo snel mogelijk op te lossen.

We waarderen je geduld en feedback enorm!

Met vriendelijke groet,

De verwachte leverdatum van de bank…

De verwachte leverdatum van de bank werd door DHL aangegeven. Helaas werd de bank pas 4 dagen later geleverd dan de aangegeven datum. Gedurende deze 4 dagen hebben we gewacht op de levering van de bank.

14. mars 2025

Beste Bernd,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons dat je een vertraging hebt ervaren. Meestal worden bestellingen op tijd geleverd, maar helaas komen vertragingen soms voor door DHL. We ontvangen meestal 5-sterren beoordelingen en we blijven werken aan het minimaliseren van vertragingen. We hopen dat je volgende bestelling probleemloos verloopt.

Dank je wel!

This site is completely fake

This site is completely fake, do not buy from them. They are advertising products in the netherlands and the website host and company are a shopify account based out of Toronto Canada. Save your money

30. april 2025

Svar fra Flapbanken

Shopify is a widely used e-commerce platform, and we use it to run our webshop. We are a fully registered Dutch company with Chamber of Commerce (KVK) number: 96700882. All of our company information is transparently listed on our website. We do not understand why such serious accusations have been made. If you have any questions or concerns, please feel free to contact us — we’re happy to assist you.