Jeg har forklart noen utfordringer jeg har hatt med lignende tjeneste leverandører om blant annet oppfølging og urimelig oppsigelsestid og kontrakt. De har lyttet og tatt det til etterretning, og... Vis mer
Undertegnede har levet en stund, og vet derfor å verdsette initiativ og personer som er løsningsorienterte og engasjerte i ens beste. Jeg ble møtt med alt dette hos Fjord Media, som har funnet en god... Vis mer
Ung mann som virker lettere forvirret og distrahert ringer meg og er uklar i hva de egentlig tilbyr eller selger. Presenterer hverken seg selv eller firmanavn, får følelsen av at noe er rart med hele... Vis mer
Jeg har brukt tjenestene til selskapet siden i fjor. Jeg anbefaler dem på det sterkeste. Kontakten er alltid hyggelig og veldig profesjonell. Min bedrift vokser takket være hjelp fra profesjonelle på... Vis mer
Fjord Media jobber i skjæringspunktet mellom forretningsrådgivning og markedsføring, med fokus på lønnsom vekst, bedre kontroll og mer effektive markedsaktiviteter for bedrifter. Vi bistår virksomheter med å få oversikt over egen synlighet og markedsføring, samt ta bedre beslutninger knyttet til hvor ressurser bør brukes. Målet er at markedsføringen skal være lønnsom, forståelig og faktisk bidra til økt kundetilgang. Mange bedrifter opplever at de over tid har fått flere ulike avtaler og leverandører uten full oversikt over hva som gir effekt. Vi bidrar til å skape struktur, tydeligere prioriteringer og bedre kontroll på hva som fungerer, og hva som ikke gjør det. Gjennom vårt arbeid får kundene et klarere bilde av sin posisjon i markedet, samt et bedre grunnlag for å utvikle synligheten videre. Dette gir økt forutsigbarhet, bedre utnyttelse av budsjett og mer målrettede tiltak. Vi legger vekt på tydelig kommunikasjon, ryddige prosesser og oppfølging over tid, slik at kundene våre alltid vet hva de får og hvorfor.
C. Sundts gate 53, 5004, Bergen, Norge
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 64 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Ringer og later som de følger opp eksisterende kundeforhold. Enten er det X antall bedrifter fra Bergen som driver med det samme, eller så er det de samme folka som skifter firmanavn fra år til år. Utrolig irriterende at denne typen virksomhet er lovlig.

Svar fra Fjord Media
Fjord Media leverte over forventning. Tydelig kommunikasjon, god oppfølging og et resultat vi ble veldig fornøyde med. Det er sjelden man møter så serviceinnstilte folk. Vi kommer garantert til å bruke dem igjen!

Svar fra Fjord Media
Utrolig fornøyd med samarbeidet! Alt gikk raskt og smidig fra start til slutt. De svarte alltid kjapt, og jeg følte meg godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Profesjonelle folk som leverer som avtalt – anbefales på det varmeste!

Svar fra Fjord Media
Fikk god hjelp av Jonas i fjord media, veldig fornøyd med samarbeide sålangt

Svar fra Fjord Media
Jeg opplevde at de ryddet fint opp når vi hadde en uenighet om inngåelse av kontrakt.

Svar fra Fjord Media
For meg som ansvarshavende ble det en god opplevelse fordi jeg traff på en svært hyggelig person, Jonas, som viste stor vilje til å ordne opp til beste for oss, etter en misoppfatning av hvem deres firma tok kontakt med oss for. Vi ble tilbudt div hjelp med oppsigelse av annen atale og rette opp feil info om vårt lag på google. Feilkoblingen var min. Etter dette anbefaler jeg at deres firma sender skriftlig eks epost med tilbud og svarmuligheter i stedet på tlf/sms., spesielt til lag og foreninger; mange av oss som påtar oss verv er frivillige og amatører.

Svar fra Fjord Media
Fikk god hjelp fra fjord media med å avslutte en annen avtale, som den andre bedriften har kranglet med oss om i noen uker. De kom med forslag om hva vi kunne skrive til den andre bedriften, og fulgte det opp fra start til slutt.

Svar fra Fjord Media
Utgir seg for at ein er kunde fra før og skal ha ein gjennomgang av avtale..
Svindel!

Svar fra Fjord Media
Solid innsats og bra resultat. Prosessen kunne vært litt mer strukturert i starten, men det tok seg virkelig opp etter hvert. Kommunikasjonen var ryddig, og de var lette å få tak i når vi trengte hjelp.

Svar fra Fjord Media
De er veldig flinke til å følge opp og er veldig behjelpelig når jeg har trengt hjelp.
Veldig fint med fast rådgiver.

Svar fra Fjord Media
Samme som mange andre melder om, ringer og later som de følger opp et produkt som de allerede leverer til vår virksomhet og gir inntrykk av at de ringer fra google. Dette fremstår som ren svindel
Svindel - Påstår at de har noe med Google oppføringen å gjøre, noe de ikke har.
Vil nærmest kalle dette svindel, da de over telefon later som de allerede har en avtale med firmaet deres, og bruker feilinformasjon for å få deg til å tegne avtale. Useriøse folk - styr unna.
Super hyggelig service på telefon og noe som fortsatte med personlig hjelp og veiledning også på mail. like hyggelig uansett hvor hjelpeløs jeg var på data. Feilene som var på søking av firmaet mitt ble ryddet opp i med en gang vi tegnet avtalen. god service siden 1st telefon 17/9-25 og frm til idag. er veldig fornøyd
Fremstår som om du har bestilt et gratis første år hos de, aldri hørt om de før. Vær obs, kan fort bli lurt inn i en avtale du hverken ønsker eller ikke har behov for..
Reine lureri.
Selgeren virker veldig amikal i det første. Så at vi kunne få en pakke til samme pris som i fjor. (0 kr :-)
så fikk en en tilbud med SMS for 4990 kr .
Ringer og later som vi har en avtale ang google-oppføring, ekstremt lite seriøst firma! Har avvist de flere ganger, men prøver seg igjen etter noen mnd.
Selgere som bruker skitne triks for å lure til seg avtaler
Utgir seg fra å være fra google.
Sier at vi har et gratis prøve-kundeforhold, som nå har utgått, og at vi må fornye det. Deres måte å drive avtale-signering på, er å sende deg en SMS med avtalen, og ber deg tekste tilbake "OK", mens de enda er på telefonen. De tar ikke et nei for et nei, og lar deg ikke slippe unna. Har blitt terrorisert av disse i hele dag.
Selgerne er frekke. Selgeren ble sint på meg fordi jeg "brukte tid av lunsjen hans" på å diskutere med han hvorfor jeg ikke kunne signere en avtale over SMS.
Skikkelig uproft, og i alle fall ikke slik man bygger gode kundeforhold; ved å trakassere kundene sine... Hold dere langt unna!
Vi opplever Fjord Media som en leverandør med god oppfølging av kundeforholdet, og som alltid gir raske og tydelige svar på det vi lurer på. De følger opp avtalene på en ryddig måte, og vi er godt fornøyde med prisen. Opplevelsen vår er at de er ærlige og redelige, og at de virkelig ønsker det beste for sine kunder.