Jeg har forklart noen utfordringer jeg har hatt med lignende tjeneste leverandører om blant annet oppfølging og urimelig oppsigelsestid og kontrakt. De har lyttet og tatt det til etterretning, og... Vis mer
Undertegnede har levet en stund, og vet derfor å verdsette initiativ og personer som er løsningsorienterte og engasjerte i ens beste. Jeg ble møtt med alt dette hos Fjord Media, som har funnet en god... Vis mer
Ung mann som virker lettere forvirret og distrahert ringer meg og er uklar i hva de egentlig tilbyr eller selger. Presenterer hverken seg selv eller firmanavn, får følelsen av at noe er rart med hele... Vis mer
Fjord Media jobber i skjæringspunktet mellom forretningsrådgivning og markedsføring, med fokus på lønnsom vekst, bedre kontroll og mer effektive markedsaktiviteter for bedrifter. Vi bistår virksomheter med å få oversikt over egen synlighet og markedsføring, samt ta bedre beslutninger knyttet til hvor ressurser bør brukes. Målet er at markedsføringen skal være lønnsom, forståelig og faktisk bidra til økt kundetilgang. Mange bedrifter opplever at de over tid har fått flere ulike avtaler og leverandører uten full oversikt over hva som gir effekt. Vi bidrar til å skape struktur, tydeligere prioriteringer og bedre kontroll på hva som fungerer, og hva som ikke gjør det. Gjennom vårt arbeid får kundene et klarere bilde av sin posisjon i markedet, samt et bedre grunnlag for å utvikle synligheten videre. Dette gir økt forutsigbarhet, bedre utnyttelse av budsjett og mer målrettede tiltak. Vi legger vekt på tydelig kommunikasjon, ryddige prosesser og oppfølging over tid, slik at kundene våre alltid vet hva de får og hvorfor.
C. Sundts gate 53, 5004, Bergen, Norge
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 64 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Hyyggelig å saklig på tlf, begynte å legge frem ett nytt produkt, men det var ikke intressangt for meg, selgeren avsluttet på en fin måte

Svar fra Fjord Media
Fikk svar på alle mine spørsmål

Forsøk på svindel
Ble oppringt av selger som prøvde å få det til å virke som om vi allerede var kunde og kun skulle fornye avtalen. Måtte bekrefte med ok og navn på sms.
Styr unna, ren svindel

Svar fra Fjord Media
Sitter med et inntrykk at de er ærlig og hjelpsomme. Kom med forslag til forbedringer.

Svar fra Fjord Media
Prøver ikke å prakke på deg noe du ikke trenger. Kommer med forslag på hva som kan lønne seg, prøver ikke å selge deg noe du ikke har bruk for.

Svar fra Fjord Media
Skulle ta 1 stjerne, men da kommer jeg ikke øverst.
Dette er svindlere som lyver om at man allerede har en prøveperiode.... kuksugere

Svar fra Fjord Media
Jeg ble forsøkt svindlet til å tro at jeg hadde en avtale fra før. Det har jeg ikke. Jenta sa hun hadde snakket med meg i fjor, men hennes leder (etter min klage) forteller meg at hun hadde sin første dag. Usikker på hvem som lyver av disse. STYR UNNA

Svar fra Fjord Media
Jeg fikk god kontakt med han som er min kontakt person og det var ikke masse telefoner men han fikk det gjort.

Svar fra Fjord Media
Ryddig informativ samtale om muligheter for vår bedrift. Ingen pågående kjøpepress.

Svar fra Fjord Media
Utrolig hyggelig å snakke med. Trenger flere sånne på telefonen👍

Svar fra Fjord Media
Jeg har brukt tjenestene til selskapet siden i fjor. Jeg anbefaler dem på det sterkeste. Kontakten er alltid hyggelig og veldig profesjonell. Min bedrift vokser takket være hjelp fra profesjonelle på internett. Samarbeidet med Fiord Media er veldig enkelt. Jeg brukte tidligere tjenestene til et annet selskap og var ikke engang i nærheten av å være så fornøyd. Takk for at dere følger med på min utvikling på nettet 🪻

Svar fra Fjord Media
Kjempebra service og oppfølging👍De ringer og spør hvordan det går og om jeg er fornøyd👍 Jeg har forsøkt flere andre medieselskap og er nå kjempefornøyd med Fjord Media.
Anbefales på det sterkeste.

Svar fra Fjord Media
Opplever god oppfølging og nyttig informasjon.

Svar fra Fjord Media
God gjeng som står på, kommer med gode innspill og råd

Svar fra Fjord Media
I dag ble jeg kontaktet av en av deres rådgivere/markedsførere, Jone. Jeg må si at den servicen og veiledningen han ga var helt eksepsjonell. Måten han kommuniserte på var både profesjonell og behagelig, og han klarte å presentere produktet på en måte som føltes både fristende og genuin. Jeg som arbeidsgiver setter stor pris på slike personer, og jeg ønsker å gi Jone mine varmeste anbefalinger. Han utmerker seg virkelig, og det er mennesker som ham som gjør en stor forskjell.
I fjor hadde vi en veldig lik opplevelse med helhetlig oppfølging fra dere, og dette styrker bare inntrykket av deres gode arbeid. Takk for at dere har så dyktige folk på laget!

Svar fra Fjord Media
Samme opplevelse som mange andre. Ble kontaktet om at de hadde pushet synlighet på bedriftsoppføringen vår, og nå ville de da inngå en avtale for ca. 8000 kr/året for å fortsette å pushe denne synligheten på Google. Dette stemmer ikke, og virker som en uærlig måte å få seg kunder på.
Oppdatering etter svar: Jeg har aldri påstått at det eksisterte et kundeforhold. Det jeg beskriver er salgstaktikken jeg ble utsatt for over telefon. At de ikke finner meg i sine systemer er ikke overraskende og motbeviser ingenting. Telefonhistorikk eksisterer. Håper andre leser dette og tenker seg om.

Svar fra Fjord Media
Fantastisk hjelpsom. Fantastisk å treffe personer som rydder så i rotet med diverse useriøse annonsører som jeg har hatt svakhet for. Deilig å få en slik god service og kunne snakke med noen som vet hva jeg har vært igjennom. Skulle si at håper jeg treffer dere igjen men på en måte så håper jeg selvsagt ikke det. For da vil jo det bety at jeg har rotet det til igjen. Hilsen Britt Åse Høyesveen på Jonsgård Seng&Frokost (B&B) i Ringebu.