Selskapet har svart
Jij hebt je eigen reden om gezonder te worden. Pas je niet meer in oude kleren, ben je energieloos, zit je niet lekker in je vel of wil je graag gezond ouder worden. Bij FITAGE helpen we jou om een gezondere levensstijl te krijgen. Het probleem is meestal niet beginnen, maar volhouden. We begrijpen deze uitdaging. Met onze producten heb je een goede start. Maar je krijgt daarnaast ook extra begeleiding en ondersteuning. Zo hou jij je gezondere levensstijl ook daadwerkelijk vol. Wij zijn jouw digitale personal trainer. Samen bereiken we jouw gezondheidsdoelen! Waardoor jij weer gezonder wordt en beter in je vel zit.
Burgemeester Brokxlaan 12, 5041SB, Tilburg, Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Maak al sinds december 2024 gebruik van een roeitrainer. Prima apparaat en veel plezier van. Helaas had het apparaat plots last van een vage error. Contact opgenomen met de klantenservice (die overigens heel snel reageerde) en nadat een nieuwe display niet hielp een nieuw apparaat gekregen. Kortom niet alleen een fijn apparaat maar ook top-service. (dit alles was binnen anderhalf week geregeld)

Svar fra FITAGE
Zeer teleurgesteld. Ik was zo blij om de weegschaal te testen. De ene keer was mijn vetpercentage 70% (ik weeg 59 kilo), de andere keer 11.4%..
App liep de hele tijd vast.
Superjammer want maakt dat ik de reviews die ik gelezen heb, zwaar betwijfel. Zeker niet aanschaffen!

Svar fra FITAGE
Ik ervoer problemen met de opslag van data in HearTool: het systeem hing zich steeds op, waarbij ook de verbinding met de hartslagmonitor werd verbroken. Het kostte de nodige handelingen (trial & error), waaronder "unbind" en "bind" van de sensor om die dan te herstellen. Uiteindelijk bleek dat de problemen werden veroorzaakt door het gebruik van mijn Nord-VPN-verbinding (om veiligheidsredenen).
Ook laat HearTool op mijn Oppo/Android toestel geen hartslagvariabiliteit (HRV) zien en dat zou volgens de gebruiksaanwijzing wel zo moeten zijn.
Ik heb nog geen andere compatibele app geprobeerd, maar het is opvallend dat HearTool de nodige hiccups vertoont, want dit is de app waarnaar de gebruiksaanwijzing verwijst i.v.m. HRV en opslag van data.
Nog een tip m.b.t. de borstbandlengte: L: 70-100cm; XL: 100-170cm. Dit staat wel vermeld in de gebruiksaanwijzing, maar het zou handig zijn als het ook bij de bestelling te zien was geweest.

Svar fra FITAGE
Mijn activity horloge super, totdat hij niet meer deed, na mail contact te hebben geen probleem een nieuwe toegestuurd.
Fijn contact met verkoper

Svar fra FITAGE
Snelle levering en een mooie stevige hometrainer. Eenvoudig te monteren. Superblij mee.

Svar fra FITAGE
Een fijne personenweegschaal die je met een app op je telefoon kan bijhouden hoe je gewicht verloopt. Hij lijkt mij zuiver, hoewel ikzelf het niet kan eiken, komt hij wel overheen met de weegschaal van m’n diëtiste. Er zit wel een groot nadeel aan (daarom twee sterren minder) het display is, met de rode letters op de zwarte achtergrond, nauwelijks af te lezen bij daglicht. Ik gebruik dus mijn telefoon ernaast om af te lezen hoe m’n gewicht is. Als hij niet verbonden met de telefoon was geweest, was hij retour gegaan.

Svar fra FITAGE
U vraagt mij een review te geven, nou ik geef 1 ster. Ik kocht een digitale weegschaal die bij aflevering al niet werkte. Na veel emails wisseling werkte het nog niet. Ik moest bewijzen dat het niet deed ik werd geadviseerd om dat middels een filmpje te laten zien., anders kon ik geen retourlabel krijgen.
Na mij beroep op de wet productaansprakelijkheid kreeg ik een verzendlabel.
Uiteindelijk kreeg ik mijn geld na een aantal weken teruggestort op mijn rekening.
Ik zit nu nog steeds zonder weegschaal en ga op zoek naar een fysiek bedrijf . Voor mij geen online aankopen meer!!!; omdat als er iets mis is met het product je direct een hoop gezeur hebt

Svar fra FITAGE
Ik heb al 3 keer een mail gestuurd om de originele factuur te ontvangen maar helaas geen antwoord. De verzending en het apparaat is prima.

Topbedrijf!!
Ik had een probleem met de crosstrainer en werd heel vriendelijk en correct geholpen door Ella van Fitage.
Ze zijn met een hele goede oplossing gekomen voor mijn probleem, geweldige service!
Was elk bedrijf maar zoals hun!
Marcel

Svar fra FITAGE
Berichten op fitage smartwatch werkt niet...

Svar fra FITAGE
Snel gezorgd voor een handleiding waar ik om verlegen zat. Prima service.

Svar fra FITAGE
Wij handen een loopband van onze dochter ingebruik. Door een ongeval ging een onderdeel stuk. Bij Fitage informeerde ik of het onderdeel leverbaar was zodat ik het kon vervangen. Tot onze verbazing kregen wij een geheel nieuwe loopband. Onze speciale dank gaat uit naar Lousia, klantenservice van Fitage. Door haar zijn wij prima geholpen. Binnen een week handen wij de loopband in huis.
Bert van der Velden

- eenvoudig
- prijs kwaliteit goed
- roei was goed ingepakt
- degelijk materiaal

Svar fra FITAGE
Hartslagband werkt helemaal top, binnen de garantietermijn een nieuwe gekregen dmv fijne customerservice!

Svar fra FITAGE
Ik schreef een recensie waarin ik mijn ontevredenheid uitte over het feit dat mijn bestelling ergens was zoekgeraakt. Nadat ik contact had opgenomen met de klantenservice van FITAGE, werd het probleem opgelost. Een paar dagen later ontving ik mijn nieuwe crosstrainer. Ik ben er erg blij mee, ondanks dat ik er bijna een maand op heb moeten wachten. Ik vind het fijn dat het team klantgericht te werk gaat en waarde hecht aan zijn reputatie. Ik ben ook tevreden met de trainer zelf. Ik hoop hem bijna elke dag te gebruiken, maar aangezien hij pas drie dagen geleden in elkaar is gezet, heb ik nog geen tijd gehad om de programma-instellingen te leren kennen. Daarom gebruik ik hem voorlopig zonder programma's. Hoe dan ook, ik ben erg tevreden met het apparaat en de klantenservice.
Aangepast 26.02.2026

Svar fra FITAGE
Zeer tevreden over hometrainer.een plezier om ermee te trainen.vlugge levering,kan het alleen maar aanraden.Hedwige.

Svar fra FITAGE
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.