Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

nu har jeg forsøgt i over en uge at komme igennem til jer efter i skiftede platform hvilket medførte at vi skulle købe nye telefoner for flere tusind kr. og som så resulterede i at vi ikke kan omsti... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Rolling contract is scandalous! We utilised their service for 5 years then wanted to cancel. We were told that we were in a rolling contract for an additional 5 years because we missed the one month w... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Be aware of the the SCANDALOUS rolling contract. There is NO option of out of contract rates, either stay or go. We had an initial 2 years contract, no warning apart from an constant attac... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Leverandør av telekommunikasjonsutstyr

Skrevet av virksomheten

Firstcom Europe leverer en række telefonsystemer, cloudløsninger, Unified Communications til virksomheder i alle størrelser. Vores systemer er hostet i skyen, hvilket betyder, at de er sikre og tilgængelige fra hvor som helst. Det er nemt at arbejde hjemmefra eller på fjernkontorer, og alle dine oplysninger opbevares sikkert. Du kan nyde tale-, chat-, video- og dokumentdeling i en enkelt applikation. Brug dit håndsæt, din mobiltelefon, din tablet eller din bærbare computer, alt efter hvad du synes er mest praktisk på det tidspunkt. Vi hjælper virksomheder og mennesker kommunikere i skyen, dele tanker, ideer og information - i dag, i morgen, og fremover

Kontaktopplysninger

2,1

Under middels

TrustScore 2 av 5

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

De er bare ikke godt nok

Vi har flere gange haft brug for supporten, og hver gang har vi oplevet at der går flere dage før problemer er løst. Dette er absolut ikke i orden når man er afhængig af af telefoni bare fungerer.

Hvergang kommer der en sang fra de varme lande om at de arbejder på en ny version (det har de gjort i over 12 måneder), og at når dem kommer så bliver alt godt. De fixer ingen fejl i den nuværende version :-(

25. september 2012
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Flinke folk med blandede bolcher

Supporten hos Firstcom er blevet rigtig god. De kan finde på at ringe op lidt senere på dagen for at høre om alting er OK, når man har haft et problem. Og de har flere gange hjulpet mig med noget jeg ikke havde efterspurgt. Ligesom de undlader at forklare problemer med min inkompetence. Den slags support kan afhjælpe meget utilfredshed, også hvis produktet ikke er tiptop.

Vi bruger FirstIVR PBX, i vores lægepraksis, med 2 (to) telefoner, og er dermed i stand til, på egen hånd, at opsætte et kompliceret system med skiftende meddelelser og viderestillinger, alt efter klokkeslet, dag og dato. Vi mangler kun at systemet selv kan finde ud af om vi er i en lige eller en ulige uge, men det er nemt selv at lave dette skift manuelt. FirstIVR editoren mangler lidt finpudsning, men når man kender dens særheder er den OK. Særhederne bliver man først gjort opmærksom på når noget ikke virker som forventet, og det er lidt for dyre lærepenge. Istedet burde det stå direkte i programmet, f.eks. at hvis man optager en lyd i stereo afspilles den med dobbelt hastighed i kundens telefonrør. Lyder ligesom Anders And, men det er ikke sjovt! (er det mon blevet rettet?)

Men vi oplever desværre også "driftsforstyrrelser". Nogle af disse har vi med tiden elimineret. Man skal f.eks. ikke slukke sin router eller sin VOIP koncentrator udenfor arbejdstid, for at spare penge og forurening, for disse "kommunikationsæsker" kan åbenbart ikke køre ordentligt umiddelbart efter opstart, de skal også startes i den rette rækkefølge. Men vi oplever stadig væk ind imellem at telefonen ikke ringer kl. 8 hvor lægen plejer at sidde i telefonstorm, og så er fanden løs i Laksegade. Sidste gang genstartede jeg VOIP koncentratoren, men der gik 10-15 kostbare minutter med højt stressniveau.

Jeg oplever også at samtaler afbrydes hvis jeg har 2 eller 3 samtaler i kø. Så får hver samtale 20-30 sekunder. Lynhurtig dårlig service til alle der ringer, og det er heller ikke sjovt. Jeg kan lige så godt genstarte telefonen, en Snom 320 som jo i sig selv er en computer, og bruger flere minutter på genstart (øv igen). I en fortravlet lægepraksis tæller hvert eneste sekund. Telefoner der svigter er meget stressende og efterlader et indtryk hos kunden af en amatøragtig drift.

18/4 2013 : problemet med at alle samtaler afbrydes efter 2-30 sekunder er løst ved på telefonen SNOM 320 at slå "Banke på" lyden fra. hmmm....

Ind i mellem er der simpelthen bare klumper i Firstcoms ledninger, eller hos deres underleverandør, og så må man pænt vente, men alle ved jo hvor træls det er når man ikke kan komme igennem til sin læge, uanset årsagen.

Vi har for nyligt fået ny internetforbindelse 30/30 på fibernet, og vi håber det kan hjælpe lidt på telefoniens stabilitet.

Og så savner vi at kunne give kunderne det valg at blive ringet op automatisk når vores linie er ledig.

Den generelle oplevelse er altså at vi har en rimeligt avanceret form for telefoni, som ikke er 100% stabil og stressfri, leveret af et firma med nogle meget flinke supportere. Problemerne ryddes af vejen hvis supporten kan gøre det. Hvis derimod teknikken skal involveres så går der lidt længere tid. Skal udviklingenn involveres, så går der meget længere tid. En skam det ikke er muligt at beskrive det mere positivt.

23. mai 2012

Professionelt produkt og support

Vi skiftede til Firstcom da vi voksede fra vores daværende løsning og siden har vores virksomhed holdt vores stærke vækst. Det har på alle områder givet nogle udfordringer men den hostede PBX hos Firstcom er vokset med uden problemer. Vi har desuden fået flyttet en række numre over til Firstcom hvilket hver gang er sket på utroligt kort tid.

De produkter vi benytter os af er: Mobiltelefoni og en hosted PBX med deres Firstcom IVR system (Forresten et godt stykke software der betyder at vi selv kan styre alt uden at skulle i kontakt med dem)

23. april 2012

Hej Christian
Altid godt at starte ugen med lidt ros.!

Mvh
Firstcom Support

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg kan ikke genkende billedet

Vi har benyttet Firstcom i vores virksomheder i et par år, og vi er meget glade for løsningen. Den er fleksibel, billig og passer kanon til en lille virksomhed - både i downsizing- og upsizing-situationer.

Kundeservicen har vi heller ikke noget at klage på. De gange, hvor vi har haft problemer med enten regninger eller udstyret, har vi fået hurtig og kompetent hjælp.

Nu har vi dog ikke været i en opsigelssituation hos Firstcom, som af nogle anmeldere kritiseres, men jeg har svært ved at genkende billedet der tegnes, da vi er meget tilfredse.

20. april 2012

Hej Lars

Tak for de fine ord.

Mvh
Firstcom Support

HOLD JER FRA FIRSTCOM!

Vores selskab har haft et abonnoment ved Firstcom, som vi i princippet var tilfredse med. Da vi voksede fra løsningen opsagde vi samarbejdet - so far so good.

Vi var ikke enige med Firstcom omkring betingelserne for opsigelsen, da den indgåede aftale var noget uklar. Samtidig med at vi var i dialog med Firstcoms accuontmanager, sendte deres bogholderi den pågældende faktura til incasso.

Hold jer fra Firstcom, når I bliver uenige, er det et selskab, der agerer særdeles uprofessionelt og uetisk.

---

Fint at de svarer, på trods af, at de har oplyst os, at al fremtidig kommunikation går via inkassofirmaet.

Det uetiske består i, at vi i hele forløbet har været i dialog med accountmanagenren fra Firstcom, hvilket er ubestridt af Firstcom. Det ikke er synderligt proffesionelt og nærmere uetisk, at man samtidfig med at man drøfter formuleringerne i kontrakten sender den bestridte fordring til incasso.

Pas på, de laver en upræcis kontrakt med jer, og når I vil ud sender de jer til inkaso, mens i drøfter formuleringen i kontrakten.
I vores kontrakt (en powerpointpræsentation!) var der ikke fastsat nogen aftaleperiode, men alene skrevet, at aftalen var uopsigelig i 12 måneder. Uopsigeligheden er nu af Firstcom defineret til at udgøre aftaleperioden. Personer der laver kontakter vil vide, at det er normalt at lave en kontrakt for en vis periode, og at man indenfor denne periode kan gøre kontrakten uopsigelig i en del af perioden.

Vores virksomhed kommer nu til at betale for uklarheden i kontrakten, og det er alene beløbets størrelse der gør, at vi ikke kører sagen i retten, da den tid vi kommer til at bruge på det langt vil overstige værdien af deres faktura på knap 4.000.

God fornøjelse med Firstcom, men gør jer selv den tjeneste at sende kontrakten til gennemgang ved jeres advokat, ellers kommer I nok til at fortryde det på et tidspunkt.

28. mars 2012

Kære Kasper,
Vi er glade for at høre at I var tilfredse med løsningen, men selvfølgelig mindre glade for jeres utilfredshed i forbindelse med opsigelsen.

Af jeres kontrakt fremgår det at I havde 12 måneder binding (indgået medio 2010), og en opsigelse på løbende måned plus seks. Det er helt normalt med et opsigelsesvarsel på B2B-aftaler.

Vi modtager jeres opsigelse den 30/11-2011, hvilket med 6 måneders opsigelse giver en slutdato der hedder 30/5-2012 (hvortil der selvfølgelig skal betales abonnement og forbrug), jævnfør vores handelsbetingelser: "Såfremt abonnementet ikke er opsagt af abonnenten 3 måneder før aftaleperiodens udløb, forlænges abonnementsperioden automatisk indtil abonnementet skriftligt opsiges.
Abonnementet kan efter aftaleperiodens udløb opsiges med 6 måneders skriftlig varsel til den første i en måned"

Ovenstående uddrag er fremsendt af vores bogholderi til dig den 27/3-2012.

Vi sender jeres faktura til inkasso, da I efter første og anden rykker endnu ikke har valgt at betale det skyldige beløb (igen, jævnfør vores handelsbetingelser).

På baggrund af den indgåede aftale og hele hændelsesforløbet, er vi uforstående overfor dit udsagn om at Firstcom "agerer særdeles uprofessionelt og uetisk."

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Online PBX system der bare fungerer!

I firmaet har vi hosted pbx system ved firstcom, og det fungerer helt som det skal.
Nem og ligetil menu der gør at alle kan finde ud af at sætte velkomst menuen op.
Nemt at viderestille til firmaets mobiler, der desuden er på TDC's net som fungerer upåklageligt.

Tilfredshed herfra!

19. desember 2011
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det kører bare, og er nemt og ligetil.

Har haft firstcom i over et år i firmaet, og kan kun anbefale det. Meget let administrations system til viderestilling og generel opsætning af vores numre, så vi kan viderestille til mobiler når vi ikke er på kontoret. Har stort set ikke oplevet nedetid, og slet ikke længerevarende, når det var.

13. desember 2011
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Mobilnettet et tdc`s b net

Mobilforbindelsen er meget dårlig. Jeg fik Firstcoms support til at indrømme at det var et TDC b-net.
Det kan på ingen måde anbefales.

5. desember 2011

Kære Morten,
Det er ikke korrekt at Firstcom skulle benytte TDC's "b-net":

"Bekræftelse af netkvalitet

TDC bekræfter hermed, at TDC ikke bedriver nogen form for forskelsbehandling, mellem TDC’s almindelige slutbrugere og partners slutbrugere i vores mobile radio net med hensyn til dækning, dækningskvalitet, fremkommelighed eller anden form for teknisk netkvalitet eller prioritet.

venlig hilsen

Jess Julin Ibsen
Teknologidirektør for TDC koncernen

---

Confirmation of network quality

TDC hereby confirms that TDC are not conducting any form of discrimination, between TDC ordinary end users and partners end users, in our mobile radionetwork in terms of coverage, coverage, quality, accessibility or any other technical network quality or priority

Regards

Jess Julin Ibsen
Executive Vice President and CTO"

Amatørfirma

Jeg har haft IP-telefoni og mobiltelefoni hos Firstcom, men ville gerne opsige mit abonnement på mobilen. Det lykkedes dog ikke da de bare kastede mig rundt mellem kundeservice og bogholderi. I stedet flyttede jeg så nummeret til en anden udbyder. Desværre får jeg dog stadig regninger på mit mobilabonnement, til trods for at nummeret har været flyttet i over 2 mdr. Jeg har prøvet at skrive 2 gange til bogholderiet, men uden at få svar. Meget dårligt.

8. juli 2011

Kære Steen,
Vi er kede af du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med opsigelse af dit abonnement. Vi efterfølgende foretaget nogle tiltag internt, således at kommunikation til og fra vores bogholderi er blevet kraftigt forbedret.

Igen, beklager de gener du har oplevet i forbindelse med din opsigelse.

Firstcom A/S

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv