Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

nu har jeg forsøgt i over en uge at komme igennem til jer efter i skiftede platform hvilket medførte at vi skulle købe nye telefoner for flere tusind kr. og som så resulterede i at vi ikke kan omsti... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Rolling contract is scandalous! We utilised their service for 5 years then wanted to cancel. We were told that we were in a rolling contract for an additional 5 years because we missed the one month w... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Be aware of the the SCANDALOUS rolling contract. There is NO option of out of contract rates, either stay or go. We had an initial 2 years contract, no warning apart from an constant attac... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg har haft IP-telefoni og mobiltelefoni hos Firstcom, men ville gerne opsige mit abonnement på mobilen. Det lykkedes dog ikke da de bare kastede mig rundt mellem kundeservice og bogholderi. I stedet... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Leverandør av telekommunikasjonsutstyr

Skrevet av virksomheten

Firstcom Europe leverer en række telefonsystemer, cloudløsninger, Unified Communications til virksomheder i alle størrelser. Vores systemer er hostet i skyen, hvilket betyder, at de er sikre og tilgængelige fra hvor som helst. Det er nemt at arbejde hjemmefra eller på fjernkontorer, og alle dine oplysninger opbevares sikkert. Du kan nyde tale-, chat-, video- og dokumentdeling i en enkelt applikation. Brug dit håndsæt, din mobiltelefon, din tablet eller din bærbare computer, alt efter hvad du synes er mest praktisk på det tidspunkt. Vi hjælper virksomheder og mennesker kommunikere i skyen, dele tanker, ideer og information - i dag, i morgen, og fremover

Kontaktopplysninger

2,1

Under middels

TrustScore 2 av 5

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Altid god og proffessionel service

Altid god og proffessionel service - har lige gentegnet en ny 3 årig erhvervsaftale samt udbygget mit anlæg

27. april 2020

Hej Helle

Tusind tak for dine 5 stjerner til os.

Det glæder os altid, når en god kunde vælger at forlænge kontrakten med os. Det er et bevis på vi har gjort vores bedste, og at du som kunde har tillid til os.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med Jer.

Firstcom Europe

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Superglad for vores tlf løsning

Superglad for vores tlf løsning. Nemt og fleksibelt og vi mærkede nærmest ikke overgangen fra tidligere løsning, hvilket hovedsageligt skyldtes en fantastisk service fra sælger Lars Nyholm som var nærværende med rådgivning hele vejen igennem - og altid til at få fat på når der er behov.
Stor ros - og tak fra Svendborg Skilte.
OBS
Ovenstående særdeles vigtigt når man ikke selv er nogen nørd til at sætte sig ind i ny teknologi - så gælder det også dig ? - hermed min varmeste anbefaling af nogen der ved hvad de har med at gøre.
Gunnar

21. april 2020

Hej Gunnar

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de fine ord om Lars Nyholm.

Dejligt med rosende ord fra en ny kunde. Håber I bliver glade for Jeres nye Universe løsning og samarbejdet med Lars Nyholm og Firstcom Europe.

Firstcom Europe

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dette telesystem er meget stift

Dette telesystem er meget stift. Man binder sig for i 3 år for et bestemt antal abonnementer, så selvom man har brug for færre betaler du ikke mindre. Hvis man ønsker at opsige abonnement før tid er det stadig fuld pris for alle 3 år.
Jeg har også oplevet flere fejl på systemet. Bla. kan man ikke stille om til et abonnement der har banke på funktion på.

Jeg føler mig bondefanget til et dårligt abonnement.

21. oktober 2019

Hej Peter

Hos Connection bestræber vi os hver dag på, at yde den bedste service, og gør hvad vi kan for vores kunder.

Da du ikke har skrevet hvilket firma henvendelsen drejer sig om, har vi desværre ingen mulighed for at forholde os til den aktuelle sag.

Men når en kunde laver en 36 måneders aftale med os, skyldes det ofte, der er rabat på abonnementer og etablerings omkostninger. Kunden og konsulenten bliver enige om det ved kontrakt indgåelse.

Du er meget velkommen til, at kontakte vores kundeservice på telefon 70 10 66 00, da vi selvfølgelig gerne vil tage en dialog med dig om Jeres tekniske udfordringer.

Vi beklager dog, at du har fået en dårlig oplevelse.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super god og hurtigt service fra Jesper…

Super god og hurtigt service fra Jesper Andersen, med et produkt der er fleksibelt og let at bruge i hverdagen.

12. februar 2019

Hej Morten

1000 tak for den gode anmeldelse, og de positive ord om Jesper.

Vi er glade for du synes om vores Universe løsningen, som netop er udviklet med henblik på det skal være nemt at bruge.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

I forbindelse med flytning af kontoret…

I forbindelse med flytning af kontoret skiftede vi hele telefonsystemet ud. Indrømemt; Som ansvarlig for telefoni i biksen, var jeg noget nervøs for, om der var styr på det hele. Alt er kørt snore lige efter bogen, Sælgeren har ikke lovet for meget, teknikeren har overholdt alle aftaler og servicelinien har på stedet kunne håndtere alle opståede problemer. Det godkendt!

5. februar 2019

Kære Børgesen

Tusind tak for din flotte anmeldelse du har givet Connection.

Det betyder rigtig meget, når en kunde som Jer, der har været hos os i flere år, stadig er tilfredse med Connection og den service vi yder.
Dejligt at høre, I har benyttet Jer af en de andre telefoniløsninger, som passer bedre til Jeres nye behov.

Vi håber I bliver glade for den nye løsning, og ser frem til et fortsat godt samarbejde med Jer.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Connection er nemt at navigere i

Connection er nemt at navigere i. Som administrator nyder jeg de valgmuligheder der er for opsætning af firmatelefoni. Daniel Thorsen har altid kommunikeret behageligt. været hjælpsom og forstået mit firmas behov ud fra vores historik, så jeg ikke behøver beskrive alle detaljer ved hver eneste kontakt.

16. januar 2019

Kære Naomi.

Tusind tak for din flotte anmeldelse, og de fine ord om vores kollega Daniel.

Vores konsulenter gør hvad de kan for, at sætte sig ind i hver enkelt kundes behov. Hvilket gør de nemt kan yde en god og nærværende service.

Det er godt at høre, du bruger de muligheder, du har som administrator på vores Universe Cloud løsning.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vores telefonanlæg stod af midt i…

Vores telefonanlæg stod af midt i sommers.
Vi fik hurtigt et godt tilbud, samt meget hurtigere opsætning, end først lovet. Da vi stod midt i vores højsæson, var det meget vigtig, det komme til at virke så hurtigt som muligt. Henrik kom og satte det hele op og på 2 dage, fungeret alt som det skulle.
Systemet arbejder sammen med, vores booking system Picasso, det fungere også perfekt.
Vi kan på det varmeste anbefale Connection.

15. januar 2019

Kære Henriette

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det betyder meget for os i Connection, at vi har tilfredse kunder.

I Connection gør vi altid hvad vi kan for, at yde den bedste og hurtigste service. Derfor er vi glade for din anerkendelse af vores arbejde, og ikke mindst de fine ord om vores teknikker Henrik.

Vi ser frem til et godt samarbejde med Jer i fremtiden.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God service, og opfølgning på opgaven.

11. januar 2019

Kære Supersonic Cph. ApS

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi anstrenger os for, vores kunder er glade og tilfredse. Dejligt vores arbejde bliver belønnet med fem stjerner.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rigtig god løsning, der bare fungere.

Vi er lige skiftet til en ren mobil løsning fra en IP telefoni løsning, og det har virkelig gjort en kæmpe forskel.

Vi har en forholdsvis stor forretning på ca. 400 kvm, og oplevede tit at kald kunne falde ud og kunderne havde svært ved at høre os. Daniel fra connection hjalp os med en ren mobil løsning, som udover at være let at bruge har givet et kæmpe løft i samtale kvaliteten.

Omstillingsbordet er super nemt at sætte op, og har fungeret perfekt.

16. november 2018

Kære Mikkel.

Tusind tak for den fine anmeldelse du har givet Connection, og vores dygtige kollega Daniel.
Det betyder meget for os, at vores kollegaer og de telefoniløsninger vi sælger, kan gøre en forskel for vores kunder.

Vi håber I fortsætter med, at være glade for Jeres mobilløsning. Vi ser frem til et godt og professionelt samarbejde med Jer.

Connection.

Vanvittig god service!

Vi talte meget rent ud af posen ved første møde med Carsten fra Connection. Efter utallige dårlige oplevelser hos andre teleselskaber var vi mistroiske overfor sælgersnak, men for en gang skyld fik vi en fornuftig ordning og sparede mange penge. Det har vist sig igen og igen at firmaet er stabilt og leverer top service i alle situationer.
Særligt rart er det, at vores sælger for tre år siden stadig er vores kontaktperson. Følelsen af at være ligeså vigtig, selv efter man har skrevet under, er stærk og derfor afviser vi nu alle andre, der prøver at sælge os telefoni. En stor stor stjerne til Carsten for usædvanlig god service! Der er ikke én mail, han ikke har svaret på eller én eneste ting, han ikke har løst for os. Vi kan bestemt anbefale Connection til alle, der både vil spare penge og samtidig ønsker kvalitet/service.

9. oktober 2018

Hej Sofie.

Du skal have tusind tak for din flotte anmeldelse, og ikke mindst tak for de meget rosende ord af vores gode kollega Carsten.
Det betyder meget for os.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med Jer.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Handlekraftig service, hjælp og opfølgning - Det var flot, og der er mennesker bag!

I forbindelse med en genstart af vores UPS anlæg, som havde meldt batterifejl, så tager vi dermed også strømmen til vores "gamle" telefonomstillingsanlæg. Det var ikke så godt, for det interne batteri var efter 12 år blevet helt fladt, så da strømmen forsvandt, så nulstillede hele systemet og hverken indgående eller udgående opkald kunne gå igennem!

Gode råd var dyre, for vi havde opsagt vores serviceaftale for mange, mange år siden, da vi egentlig fint kunne klare de daglige tilpasninger af systemet.
Men vi fik fat i en tekniker, som prøvede at søge i deres gamle backups, og minsandten om ikke de havde en gammel backup liggende. De prøvede at ligge den tilbage via fjernkontakt, men det var helt umuligt fordi alt var lukket ned.

Der blev lovet at de nok skulle finde en løsning, og i dag kl. 9 var vi kørende igen. Vi havde en dag uden telefoner, men det er okay i forhold til at vi selv havde taget valget om ikke at holde løbende service på anlægget!

Der var på intet tidspunkt optræk til "æ bæ bussemand" - du kan ikke få hjælp, når du ikke har betalt abonnement. Alle har været fokuseret på at finde løsning og komme videre! Jeg talte situationen og det fremtidige perspektiv igennem med tekniker Mogens, og han mente det var en stakket frist at køre videre med et gammelt anlæg, som der ikke kan skaffes reservedele til. Når der ryger et print eller en strømforsyning, så er vi ikke oppe igen efter 12 timer....

Så 6 timer efter vi fik det gamle anlæg på benene igen, så mødte sælger John op - kom med et fair tilbud, som tog udgangspunkt i at jeg ikke ville en tur i "sælger møllen" men have en løsning, som jeg kunne forstå og som jeg tror på er det rigtige for os - og ikke for teleleverandøren!

Vi har nu lavet ny serviceaftale og bestilt nyt omstillingsanlæg! Man handeler jo hos dem, som viser sig handlekraftig når det gælder!

13. september 2018

Kære Ole

Tusind tak for den meget fine anmeldelse du har givet os i Connection.

Vi er meget glade for at høre, du har været tilfreds med vores gode kollegaer Mogens og John!

Det glæder os at høre vi har formået, at vende en frustrerende situation med nedbrud af telefonanlæg til en god oplevelse!
Vi håber på I bliver glade for det nye anlæg, og ser frem til et fortsat godt og professionelt samarbejde.

Connection.

Brug ikke connection

Brug ikke connection - ingen service - ingen tilbagesvar ved henvendelser om problemer - ingen exit ordning i erhverv trods lukning af firma!

9. juli 2018

Hej Vibeke

Hos Connection bestræber vi os, hver dag, på, at yde den bedste service og besvare vores kunders henvendelser så hurtigt som muligt.
Vi beklager dog at du har fået en dårlig oplevelse.
Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 10 66 00, så vi kan tage en dialog.

Så er den gal igen

Så er den gal igen - telefonerne virker ikke og igen kan Connection ikke ringes op.

6. juni 2018

Hej Rikke

Vi er opmærksomme på problemet, der arbejdes på højtryk for at løse problemet, og i skrivende stund er netværks problemet ved at være løst, vi har straks sendt medarbejdere til hostingcentret for at løse den akutte udfordring.

Vi beklager meget.

Meget overbevisende præstation

Fra vi henvendte os via en web-site til sælgeren Ole var på banen, gik der kun få minutter. Ole kom på besøg og efter mødet var vi enige om løsningen. Få dage efter kom det detaljerede tilbud på det vi havde aftalt.
Ole leverede en meget overbevisende præstation.
Det nye telefonanlæg blev leveret og installeret professionelt af teknikeren Henrik. Alt er gået meget fint og tidsplanen er overholdt. Service er i top og der er leveret det der blev aftalt. Så indtil videre er vi glade kunder.

17. mai 2018

Total mangel på fleksibilitet

Bogholderi er ikke til at arbejde med. Eneste "Pæne" ord der kommer i tankerne er: Regelrytteri og absolut ingen fleksibilitet.
Det virker som om de bare skal malke kunden for de sidste kroner efter man ønsker at udtræde som kunde.
Jeg vil anbefale dem at tage et kursus i kundeservice og bevidstheden om hvor langt man kan komme med at være imødekommende.

Den tekniske side er ok, ikke noget ondt at sige der.

25. april 2017

Kære Tony,

Jeg skal beklage, hvis du føler dig dårligt behandlet af vores bogholderi.
Jeg må dog, på samme måde som vores bogholderi, venligst gøre dig opmærksom på de gældende opsigelsesvilkår for vores aftale og at du naturligvis frit kan opsige din aftale jævnfør den.

Venligst Lone/ Connection

Vurdert til 4 av 5 stjerner

God behandling og god service af Carsten Salg Hillerød

Vi har skiftet til Connection for flere år siden og tingene kører. Vi har intet at anmærke og er godt tilfredse, bortset fra at bindingsperioden på 3 år er for lang tid efter min mening, den burde være langt mindre eller fjernes helt, for tilfredse kunder bliver jo. Tror at Connection kunne få langt flere kunder hvis bindingsperioden blev ændret eller fjernet. Jeg har talt med kollegaer og fortalt om Connection og nogle vælger firmaet fra pga.bindingsperioden

12. mars 2017

Hej Jan

Tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du har været tilfreds med vores kollega Carsten og samarbejdet igennem flere år. Det betyder meget.

I forhold til bindingsperioden på de 3 år er den typisk forbundet med en rabataftale. Det vil naturligvis være muligt at lave forskellige bindingslængder, også kortere perioder.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Venligst Lone / Connection.

Connection - Telefonanlæg

Nyt telefonanlæg købt ved Connection - implementeret ny PBX - alt er gået meget fint og tidsplan er overholdt. Service er i top og der er leveret det lovede.

6. mars 2017

Hej H. Daugaard A/S

Tak for din tilbagemelding. Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med forløbet omkring implementeringen af en ny PBX.
Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Venligst Lone/ Connection

God service!

Vi har nu i snart fire år haft ip-telefoni med support fra connection via Samsø Bredbånd. Altid hurtig support og opfølgning. Kan kun give min bedste anbefaling!

5. mars 2017

Hej Ole,

Mange tak for din tilbagemelding. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkter, support og opfølgning.
Det betyder meget for os.

Med venligst hilsen
Lone/ Connection

Ekspres betjening

Super hurtig respons og afhjælpning af fejl i forbindelse med nedbrud på vort telefonanlæg.
Altid venlig og imødekommende service fra både teknikere og salgspersonale.

24. februar 2017
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kvik ekspedition og fin service

Har netop forlænget aftale med Connection, hvilket forløb helt som forventet.
Gennem de seneste år er vi blevet kvikt og fint serviceret og jeg vil derfor anbefale Connection som partner.

20. februar 2017
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv