Meerdere keren al een bestelling geplaatst, altijd de volgende dag al geleverd en top kwaliteit. Mijn ketting gaat al bijna een jaar mee, maar ziet eruit als nieuw. Voor al mijn sieraden ga ik bij fin... Vis mer

Ik heb een armbandje besteld bij Finaste. De levering was snel en de bestelling was netjes op tijd binnen. Helaas viel het armbandje zelf een beetje tegen. De kleur van het satijnen bandje lijkt totaa... Vis mer

Ik kwam Finasta tegen omdat ik een Schakelketting zocht. Ik was verrast over de keuze en ook over de prijzen. Ik heb een bestelling gedaan en was vervolgens ook nog blij verrast over de snelle leverin... Vis mer

1. Shopping og mote

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Shop trend sieraden & accessoires voor een fijne prijs bij Finaste. Dé webshop voor jouw ultieme fashion items van nu. Vandaag besteld, morgen al in huis.

4,6

Enestående

2k anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Blij verrast

Ik kwam Finasta tegen omdat ik een Schakelketting zocht. Ik was verrast over de keuze en ook over de prijzen. Ik heb een bestelling gedaan en was vervolgens ook nog blij verrast over de snelle levering. Top.

8. april 2026

leuke sieraden

product zoals omschreven, prijs/kwaliteit verhouding heel goed en levering zoals afgesproken

7. april 2026

Super

Goeie en snelle lervering. Sieraden van goeie kwaliteit die lang goed blijven en niet verkleuren. Altijd net verpakt, eigenlijk altijd met kottingscode.

3. april 2026

fijn en goede sieraden

fijn en goede sieraden, het ziet er het zelfde uit als op de foto en de sieraden verkleuren ook niet ik ben er super super blij mee!!😁
voor vriendinnen of vrienden voor verjaardagen bestellen is ook altijd goed.
je krijgt het in een super mooi sieraden bakje dat is ook heel prettig!! 😊
dus zeker een aanrader 😁

3. april 2026

Echt een aanrader!

Super snelle levering en de items zijn echt prachtig!! Heb al vaker besteld bij Finaste en de maten kloppen ook echt heel goed! Ben altijd heel tevreden met hoe de sieraden meegaan raad Finaste dus echt aan om lekker sieraden te bestellen 🫶🏼

5. april 2026

ketting

Ik had een heel leuk ketting gekocht, alleen kreeg de verkeerde binnen, ik had de klantenserves gemaild, en 20 min later kreeg ik al een antwoord, ik mocht de verkeerde ketting houden en kreeg de nieuwe opgestuurd. Twee dagen later kreeg ik het binnen. Ik heb de ketting elke dag om en ben er heel blij mee.
conclusie top!
Dankjewel!