We ordered a large amount at fantasyprints.nl. After a few weeks we mailed the company about our order. We did nog get a notification about a mistake in our order they had to fix. After a few email... Vis mer
Se hva andre synes
Rescaled some without any problems even responded to some questions during the weekend. Costumer support 11/10! Models themselves were in good condition. fairly good finish, only long spindly parts... Vis mer
Super service, snelle levering. Bestelling met haast na contact binnen no time binnen. Inmiddels ook prachtige, gedetailleerde mini's binnen voor een hele mooie prijs. Bonus: we kregen gratis een aant... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Wij zijn Jos en Julie. Ons motto is betaalbaar familieplezier. We willen Tabletop, RPG, cosplay etc ... toegankelijk maken voor andere fans en families.
Kontaktopplysninger
Holtrichtersveld, 7327DN, Apeldoorn, Nederland
- info@fantasyprints.nl
- fantasyprints.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Mini's komen in goede staat aan en zijn…
Mini's komen in goede staat aan en zijn altijd van hoog kwaliteit.
Tortle figure
Ik schrijf deze beoordeling op basis van de voor mij geprinte Tortle. Ik vond de levertijd enorm mee vallen. Ik wist niet precies wat ik moest verwachten, maar ik was blij verrast met hoe snel hij klaar was. Ook de de kwaliteit is erg mooi en gedetailleerd, mijn complimenten. Een hele goede prijs/kwaliteit verhouding, ik kan niet wachten om hem te gaan verven!
Prima service en levering
Prima service en levering. De website kan iets beter geoptimaliseerd worden met betrekking tot zoekfuncties en criteria.
Snel af 😉 top print
Nooit meer. Wat een frustratie!
Ik ben helemaal klaar met dit bedrijf en zal hier nooit meer een bestelling plaatsen. Dat zit zo: Begin december 2022 plaatste ik een bestelling bij Fantasyprints. Ik ben sinds kort Dungeon Master en wilde mijn clubje verassen met een set D&D figuren met een kerst thema. Halverwege december arriveerde de bestelling bij mij, maar met diverse beschadigingen die door het verfijnde karakter van de figuren moeilijk netjes te repareren waren. Ook ontbraken onderdelen.
Ik nam contact op met Fantasyprints maar kreeg aanvankelijk geen reactie. Na verloop van tijd kreeg ik bericht: de figuren zouden worden vervangen. Inmiddels was het januari en nog had ik niets ontvangen. Gevraagd waar de vervanging bleef. Weer eerst geen reactie. Toen als antwoord dat de eigenaar ziek was geweest en op vakantie. Dat ze achterstand opgelopen hebben en dat ik de figuren zelf kan lijmen.
Nu zie ik sinds 25 januari staan dat het pakket op het punt staat om verzonden te worden. Inmiddels zitten we in februari. Misschien komen de figuren op tijd aan voor een D&D kerstavontuur in 2023?
Goede service!
Helaas een printfout bij ontvangen van miniatuur, kan gebeuren. Bericht gestuurd naar fantasyprints en krijg zonder problemen een nieuwe miniatuur opgestuurd. Zeer goede service!
Amazing print quality
Amazing print quality. Everything arrived very well packaged and shipping was fast.
Super service. Definitely order again :)
Bestel zeker weer... maar.
Tevreden maar communicatie was niet perfect. Minies van goede kwaliteit maar ik werdt slecht op de hoogte gehouden van complicaties die de print verlaaten.
Deel van de problemen waren meer de schuld van DHL dan Fantasyprints.nl
Hoop dat volgende bestelling beter gaat.
Fantastic quality prints
Fantastic quality prints, delivered fast and intact. Love these guys, definitely recommend them.
Snel en in goede staat binnen gekregen
Snel en in goede staat binnen gekregen. Details zijn duidelijk, erg tevreden over deze mini.
Er is bijna een week over gedaan om er…
Er is bijna een week over gedaan om er achter te komen dat er een huisnummer miste , figuurtje had weinig details niet zoals op de foto

Svar fra FantasyPrints
Goede prijs kwaliteit verhouding
Naast dat ik zelf print blijf ik hier bestellen, af werking is goed en binnen een week is het binnen. Prijs kwaliteit verhouding is erg goed. En de extra mini's zijn altijd een leuke toevoeging.
Eerste bestelling FantasyPrints
De modellen zijn goedverpakt binnengekomen en zien er fantastisch uit. Er zaten ook 3 extra modellen bij, 2 kleine misprints waarbij Fantasy Prints verbeterde exemplaren toegevoegd had, en een niet bestelde wolf die wel erg leuk en welkom was. Ik had dus gratis een paar extra modellen die ik kan gebruiken als unit-fillers of zo, erg leuk en prima service. Ik ben dan ook erg tevreden en maak binnenkort vast weer gebruik van ze...
Op en top
Duurt wat langer dan b.v een bol.com maar dat is omdat ze alles printen op bestelling dus je hebt hier veel meer keuze en de quallety is oprecht heel goed, ook de details zijn extreem goed! Alleen sommige miniaturen zijn wat lastiger op hun standaart te lijmen. Wij bestellen hier zwz vaker!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.