Gezond, zeer makkelijk en snel bereid. Bepaalde vaak terugkerende ingrediënten zoals courgette dat op termijn wel wat begint tegen te vallen. Ook al regelmatig een leveringsprobleem geweest van een be... Vis mer
Heb in 2 maanden tijd 5 keer een slechte maaltijd gehad, Maaltijden komen zuur en de paketten staan bol al vanaf 2 tot 3 dagen voor de vervaldatum. Als je alleenstaande bent betaal je makkelijk 13€ p... Vis mer
Lekkere smaakvolle gerechten waardoor je toch gezond kan eten wanneer je na een lange werkdag geen zin meer hebt om je eigen potje te koken !
First time ordering and items were missing. Tried contacting them (instagram) but they were 100% NOT helpfull - didn’t understand or brushing me off. Promised to get money back for the missing meals b... Vis mer

Ber kundene om å skrive anmeldelser
Nous sommes un couple de personnes âgées, faire les courses, préparer les repas devient difficile. Nous avons essayé d’autres services de repas à domicile mais ils étaient insipides. La formule Factor nous convient très bien, les repas sont variés et goûteux. Donc nous sommes satisfaits.

Svar fra Factor_België
The Meals are very good. The menu’s are great, everything is extremely fresh. I will order again !

Svar fra Factor_België
The customer service is good with a tasty meal. Although, i wasn't attended to on time. But my first experience here shows I will definitely come back to buy more. I need my girlfriend to taste this delicious meal hahaha

Good service , nice meals , top service

Svar fra Factor_België
Je n'ai pas trouvé les plats bons...
Piquant pour certains, juste baigné dans du fromage pour d'autres.
Je ne commenderais plus :).

Svar fra Factor_België
Nice and variable meals full of flavour and good ingredients. Currently I am paying with 25% discount which I find reasonable. Once I have to pay full price that is I think too much.

Svar fra Factor_België
Ik heb nu 5 maaltijden getest. Ze waren allemaal heel lekker maar te weinig. Wij zijn geen uitermate grote eters maar toch gewoon om grotere porties te maken dan die van factor. Soms laat ik Hello fresh leveren en de maaltijden die ik dan zelf bereid, geven ook grotere porties.

Svar fra Factor_België
Scammers! Taking money from my account when i paid and they send everyday notifications about payments, they send random boxes no recommend!

Svar fra Factor_België
De Kcal en de gerechten die invloeden hebben van over de gehele wereld, heeft ons erg aangesproken, maar het was afwachten. Al bij de eerste maaltijd waren wij uiterst aangenaam verrast van de smaak en kwaliteit. Het is een aanrader en wij gaan ermee door.

Svar fra Factor_België
Félicitations pour la variété et la richesse des légumes et du poisson. Les sauces sont un peu trop aillées mais les autres piments bien étudiés.
Deux reproches :
-trop de similitudes entre les plats de semaine en semaine
-les viandes trop travaillées ( souvent trop effilochées)

Svar fra Factor_België
Ik ben tevreden maar ik mis wel aardappelen,puree en wat afwisseling van vlees.Verder alles naar wens.Spaghetti zou ook eens aangenaam eten zyn.

Svar fra Factor_België
Heerlijke en netjes verpakte maaltijden. Ik ben tot nu toe tevreden over de service. Ik had een klein probleempje met de bezorging. De klantenservice was makkelijk te bereiken. De website zou iets duidelijker kunnen. Het kostte me even tijd om te begrijpen hoe het werkte. Over het algemeen een goede ervaring.

Svar fra Factor_België
Het geeft me rust niet altijd te moeten nadenken over de maaltijd. Het is lekker en voldoende.

Svar fra Factor_België
I tried a one time box of 8 meals. Suddenly they booked me for a 5 box meal plan without my consent. I noticed this when the money was taken from my account. Bunch of scamartist with mediocre food. Not to mention they put PORK in my meals even though I explicitely stated I did not want this. Will never order from here again and I recommend everyone to avoid Factormeals, much better and friendlier suppliers out there.

Svar fra Factor_België
Comment voulez-vous que je vous donne une évaluation de votre société. Je n'ai pas assez d'expérience avec FACTOR.