Fabletics Nederlands Anmeldelser 1 270

TrustScore 3 av 5

2,9

Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

I really love the fabric, colours and fitting of these pants however, I feel I'm being pushed to become a member on the website because of the misleading prices right until the very last page. Be mind... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

I bought some thing on the site and I end up with an vip membership with 59.99 € every months and it been 5 months with out me noticing, don’t buy any thing here till you understand the conditi... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ben erg blij met de kwaliteit van Fabletics, ook fijn dat je keuze hebt in verschillende stoffen, zo krijg je op een gegeven moment je favoriet. Ik ben zelf op het moment zwaar, maar wil wel graag goe... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Butikk med treningstøy
  2. Couturebutikk
  3. Løpeutstyrsbutikk
  4. Sportsbutikk
  5. Butikk med sportsklær
  6. Produsent av sportsklær

Skrevet av virksomheten

Fabletics is in 2013 mede opgericht door Adam Goldenberg, Don Ressler en Ginger Ressler en is een wereldwijd actief lifestylemerk dat is ontworpen met iedereen in gedachten. Het is de ultieme bestemming voor 's werelds beste dames- en heren lifewear en activewear. Met miljoenen met vijf sterren bekroonde stijlen, variërend in maten van XXS tot 4X en binnenbeenlengtes van kort tot lang, is er iets voor iedereen - en voor elke workout, hoe je ook wilt zweten!

Skrevet av virksomheten

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Wees gewaarschuwd! Mooie deals om je als abbonnee te laten inschrijven

Als het te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat vaak ook zo. Twee leggings voor 24 euro, klinkt mooi. Lees aandachtig de info bij het check-out-proces, het gaat om een 'subscription' waarbij er maandelijks een bedrag wordt afgeschreven. Ik heb de mooie deal toch mooi links laten liggen.

16. mars 2024

Beste Franka,

Vriendelijk bedankt voor de terugkoppeling, wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de bestelde produkten.

Het spijt ons te horen dat ons VIP-lidmaatschap niet duidelijk genoeg voor u was! Ons doel is om al onze klanten een transparante en naadloze winkelervaring te bieden. Wij willen u verzekeren dat het nooit onze bedoeling is onze gewaardeerde leden te misleiden.
Ons VIP-lidmaatschapsprogramma biedt verschillende voordelen, waaronder exclusieve kortingen, gepersonaliseerde outfits en het verzamelen van bonuspunten. Als VIP-lid hoeft u niet elke maand een aankoop te doen of te betalen. Om alle voordelen van het VIP-lidmaatschap gratis te behouden, logt u tussen de 1e en 5e van elke maand in op uw profiel en klikt u op de knop "De maand overslaan". U kunt uw abonnement voor onbepaalde tijd behouden door de optie Overslaan te selecteren.
Op onze website bij de VIP liidmatschap staan ook de voorwaarden aangegeven. Bij het produkt staat twee verschillende prijsen aangegeven. Indien u een bestelling zonder VIP prijs wilt ontvangen, raden wij u aan om de volgende keer voor  normale prijs te kiezen. Op deze manier wordt u geen VIP.

Onze oprechte excuses nogmaals en wij hopen u in de nabije toekomst als tevreden klant terug te zien.

Milla, uw Fabletics NL Team

Love it

I’ve been using fabletics for quite some years! Love the quality, no see through 🤩
They’re very comfortable and have plenty of styles and fabrics to choose from. Some thicker ones for the cold days and some thinner ones for the warmer days. I’m sure there’s something for everyone!

16. mars 2024

Beste Cisca,

Bedankt voor uw zeer goede beoordeling! Wij zijn heel blij dat alles tot uw volledige tevredenheid is verlopen.
Wij kijken nu al uit naar uw volgende bestelling!

Milla uw Fabletics NL Team

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit

1. juni 2023

Beste maneer Sprangers,

Vriendelijk bedankt voor de terugkoppeling, wij zijn blij om te horen dat u
tevreden bent met het bestelde artikel!

Great experience so far

So far I have only had good experiences with fabletics. The VIP membership is great, especially since it allows you to combine offers and discounts. The quality of their products is great and I have never had issues despite heavy use. I run, bike & go bouldering and generally work out in their sports wear and I find the products to be very durable. Also BIG fan of their leggings & bras with pockets <3

10. mars 2024

Dear GK,

Thank you for sharing your wonderful experience with us! It makes us happy
to know that you are satisfied with the products and the VIP membership that
we provide to our members. We aim to provide the best services for every member! Hope you have a
Fabulous day!

Warm regards,
Anne-Mieke, your Fabletics NL Team

Vurdert til 3 av 5 stjerner

The VIP membership is a must to make…

The VIP membership is a must to make your order!
It is not just a membership, but a monthly paid subscription. Be aware!

8. mars 2024

Beste Charlotte,

Onze excuses voor de misverstanden met betrekking tot het VIP-lidmaatschap, maar al onze algemene voorwaarden worden duidelijk vermeld op onze pagina voordat u tot aankoop overgaat.
Als u iets bestelt bij Fabletics kunt u ervoor kiezen om de VIP-prijs te betalen of de Gast-prijs te betalen. Bij het produkt staat twee verschillende prijsen aangegeven. Indien u een bestelling zonder VIP prijs wilt ontvangen, raden wij u aan om de bestelling voor normale prijs/de Gast-prijs te kiezen, zonder een korting. Op deze manier wordt u geen VIP.
Om soortgelijke misverstanden in de toekomst te voorkomen, is onze klantenservice bereikbaar via Facebook contact op te nemen met de Facebook of Instagram NL -pagina.  Of  kunt u te allen tijde bellen met onze klantenservice op telefoonnummer: 085 888 01 69(NL) (lokaal tarief) of 07 848 20 40 (BE)(lokaal tarief) van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur.
We hopen dat we dit meer informatief voor u hebben gemaakt.

Oplichters !

Oplichters !!
Na dat ik voor het eerst een bestelling heb gedaan van 2 leggings.
Kom ik er ineens achter dat er via Paypal een automatisch wordt afschreven van mijn credit card !! En niet een beetje nee inmiddels al 2x €54.95 ineens voor een VIP member ship waar ik niets vanaf weet !!!!!
€160 inmiddels betaald voor 2 leggings die niet eens kwaliteit hebben !!!!

4. januar 2024

Beste Anouk,

Bedankt voor de terugkoppeling en onze oprechte excuses voor het ongemak!
Dit is hoe het VIP-lidmaatschap werkt:
Als u iets bestelt bij Fabletics kunt u ervoor kiezen om de VIP-prijs te betalen of de Gast-prijs te betalen. Aan het VIP-lidmaatschap zijn enkele voorwaarden verbonden. Het is namelijk de bedoeling dat u tussen de eerste en de vijfde van de maand naar uw showroom gaat, en dat u dan iets koopt of wanneer u niets wenst te kopen, dat u dan de maand 'overslaat' met een druk op de knop 'maand overslaan'. Doe u dit niet, dan wordt er automatisch een bedrag van € 54,95 afgeschreven. Dit bedrag wordt omgezet in een VIP credit en kunt u gebruiken om een artikel t.w.v. € 54,95 te bestellen.
Wij nemen uw beoordeling dan ook ter harte en zullen deze voor de verbetering van onze klantencommunicatie met alle betrokken diensten en personen opnemen. Daarom hebben we alle benodigde processen in ons systeem met betrekking tot uw account gestart en hebben we via e-mail contact met u opgenomen over deze zaak.

We hopen dat u tevreden bent met de oplossing van ons ledenserviceteam!

Anne Mieke,
Het Fabletics NL team

Super fijne sport leggings

Super fijne sport leggings, schijnen niet door en zakken niet af. Mega fijne aanbiedingen!

5. mars 2024

Beste Priscilla,

Hartelijk bedankt voor uw positieve terugkoppeling! Wij zijn blij om te lezen dat u
zeer tevreden was over de aangeboden promoties en dat u over uw aankoop bij ons heel tevreden
bent.
We hopen dat u veel plezier van de schoenleggins hebt en zien u graag terug bij Fabletics!

Anne-Mieke , uw Fabletics Team

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jammer dat je geen nul sterren kunt…

Jammer dat je geen nul sterren kunt geven. Iets besteld en is afgeschreven van mijn creditcard. Een maand later wordt er ineens nog een bedrag afgeschreven en reageren ze niet op mijn mail en tot op heden geen geld terug ontvangen. Nooit bestellen!!!!

6. februar 2024

Beste Marlies,

bedankt dat u de tijd heeft genomen voor het schrijven van deze uitgebreide beoordeling. Wij willen u hiermee graag onze oprechte excuses aanbieden!

Wij hopen dat u tevreden bent met de geboden oplossing!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Duidelijke foto's ook fijn dat je…

Duidelijke foto's ook fijn dat je grotere modellen kan bekijken...
Ik heb 5 jaar geleden paar keer besteld en ben benieuwd of de kwaliteit nog net zo goed is.

18. februar 2024

Beste Femke,

Hartelijk dank dat u de tijd genomen heeft om een review te schrijven op
Fabletics. Dit wordt zeer gewaardeerd aangezien dit ons helpt met het
behouden van onze hoge service kwaliteit.
Wij kijken nu al uit naar uw volgende bestelling!

Abonnement slecht aangegeven

Paar maanden terug leggings betaald met de creditcard van m’n moeder. Komt ze nou laatst aan dat er iedere maand iets afgeschreven word… meteen stopgezet er word niet duidelijk aangegeven dat je opeens een abonnement hebt. Nou maar leggings voor carnaval van het budget gekocht, want verder heb ik dr zat. Misschien had ik beter moeten lezen maar ik vind het erg slecht aangegeven

22. januar 2024

Beste Isa,

Oplichters!!

Oplichters!!!
. I ordered 2 leggings 28 for eur and apparently I am now subscribed to some kind of membership. Who even wants to pay 54 euros a month or a membership for something im not gonna use.
Scam! Dont buy at this site!!

10. januar 2024

Beste Lilly,

Vriendelijk bedankt voor de nieuwe beoordeling!
We zullen graag uitleggen hoe het VIP-lidmaatschap werkt:
Als je iets bestelt bij Fabletics kun je ervoor kiezen om de VIP-prijs te betalen of de Gast-prijs te betalen. Jij hebt ervoor gekozen om de VIP-prijs te betalen, daarom ben je VIP-lid geworden. Aan het VIP-lidmaatschap zijn enkele voorwaarden verbonden. Het is namelijk de bedoeling dat je tussen de eerste en de vijfde van de maand naar je showroom gaat, en dat je dan iets koopt of wanneer je niets wenst te kopen, dat je dan de maand 'overslaat' met een druk op de knop 'maand overslaan'. Doe je dit niet, dan wordt er automatisch een bedrag van € 54,95 afgeschreven. Dit bedrag wordt omgezet in een Leden  credit en kun je gebruiken om een artikel t.w.v. € 54,95 te bestellen.
Je bent niet verplicht elke maand iets te bestellen, we begrijpen heel goed dat je niet elke maand iets wilt of kunt bestellen. Daarom kun je op de knop 'maand overslaan' drukken. Je kunt de maand zo vaak overslaan als je maar wilt.
Het is niet onze aandacht om iemand te misleiden, alles wat hierboven is gezegd, is beschikbaar op onze site voordat u de aankoop doet. Onze medewerker zal in ieder geval contact met je opnemen zodat wij je een oplossing kunnen aanbieden.
Wij hopen je in de toekomst als volledig tevreden klant terug te zien!

Moeilijk te betalen

16. desember 2023

Beste Emel,

bedankt dat u de tijd heeft genomen een terugkoppeling te schrijven!
Het spijt ons echt dat je geen betere ervaring bij ons hebt gehad.
Onze medewerker zal contact met u opnemen zodat wij dit naar uw wens
kunnen oplossen. Bij voorbat dank voor uw medewerking en onze
oprechte excuses voor het ongemak. Wij hopen u in de toekomst als volledig tevreden klant terug te zien!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Over de kwaliteit ben ik heel tevreden

Over de kwaliteit ben ik heel tevreden. Fijne sportkleding. Ik heb een paar schoenen niet geleverd gekregen. Waren uitverkocht, wel betaald!!! Zou een shopcredit krijgen maar nooit gehad. Slechte service als je gemaakte afspraken niet nakomt.
Ik ben al sinds 2017 lid maar nu toch echt van plan op het op te zeggen. Ook omdat ik de shopcredits niet meer kan inzetten zoals eerder was. Dan werd het bedrag verrekend. Vind het nu niet meer dan interessant.

13. desember 2023

Beste Nicole,

Bedanktdat u de tijd heeft genomen een terugkoppeling

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Complete scam and unethical sales…

Complete scam and unethical sales tactics. After making one single purchase you’re stuck with an abonnement which is mentioned in small letters underneath the purchase. No help at all in giving a refund for the months the abonnement was on. Don’t buy at this company!!!

ID voor referentie: 309697995

7. desember 2023

Beste B.M.,

Do not sign up

Do not sign up! I cancelled my subscription with them in November (you can go to my VIP and click on the computer screen, they will offer you some discounts, and then you press cancel), but they still charged me in December. Paypal only knows that you have subscribed to them when they charge you the first time, meaning if you subscribe and cancel, they still charge you once anyway. Make sure that you get the paypal confirmation about cancellation! I escalated the claim and hope to get my money back from them. It is a fraud company with average clothes quality, do not buy in.

Update: I just got an email from them that "as a courtesy" they will refund me. Thanks a lot, but I did cancel an account in time. Use paypal!

Update: I just got an email from them that "as a curtasy" they will refund me.

8. desember 2023

Beste Tess,

Ongelooflijke oplichting

Waarschjnlijk ooit wat gekocht maar nooit beseft dat ik een membership ben aangegaan voor € 55 euro per maand. Recent pas achtergekomen dat dit al geruime tijd maandelijks wordt afgeschreven van mijn creditcard. Wat een ongelooflijke scam is dit. Er worden maandelijks mails gestuurd die waarschijnlijk in mijn spam zijn terecht gekomen. Ik heb nooit gebruik gemaakt van mijn zogenoemde credits dus ik wil mijn geld terug.

14. november 2023

Beste Vidya,

Bedankt voor uw reactie. Op onze website bij de VIP liidmatschap staan ook de voorwaarden aangegeven.
Bij het produkt staat twee verschillende prijsen aangegeven. Indien u een bestelling zonder VIP prijs wilt ontvangen, raden wij u aan om de volgende keer voor normale prijs te kiezen. Op deze manier wordt u geen VIP.
Onze medewerker zal in ieder geval contact met u opnemen zodat wij u een oplossing kunnen aanbieden. Bij voorbaat dank voor uw medewerking en wij excuseren ons nogmaals zeer voor het ongemak!

Zeer tevreden!

Ik vind de kwaliteit wat fabletics leverd heel goed! Ook vind ik de verzending altijd netjes gaan en komt het altijd goed aan! Kleren zitten er lekker en mooi aangesloten!

15. oktober 2023

Beste Marin,

Bedankt voor je mooie en uitgebreide beoordeling! Wat fijn om te lezen dat
je zo te spreken bent over onze site en dat je op deze manier met
plezier je bestelling kunt maken.
Graag tot de volgende bestelling!

Vriendelijke groet,

VIP ABBONOMENT

Wij zitten al even vast aan een vip membership waar wij niet om gevraagd hebben. Er wordt elke maand in onze ogen onterecht geld afgeschreven omdat wij geen enkele aankoop doen. Wij willen ons geld terug en zouden graag in contact komen met het Nederlandse Fabletics team om dit op een nette manier op te lossen. We zullen ook positief berichten wanneer dit het geval is.

5. oktober 2023

Beste Tim,

Anne- Mieke, uw Fabletics NL Team

Vurdert til 1 av 5 stjerner

The website is very misleading

The website is very misleading, I was directed from an ad on instagram and pushed to become a vip member by a timer not knowing that it’s gonna charge some 50 euros a month!!! after purchase on the footer in the email they mention in a small font that there is gonna be a charge and you can skip within a window of time which reminded me of old telemarketing scams , the whole experience made me so uncomfortable and I had to search through badly designed website to find out how to cancel my order and membership . I didn’t know I had to pay membership until I searched on google if this is good brand or not and then I read other peoples complaints… they really made an effort not to draw any attention to the vip membership charge. I would gladly make my purchases full retail price at any other online shop and brand who wouldn’t stoop down to this way of marketing.

4. oktober 2023

Beste Gazelle,

Bedankt
dat u de tijd heeft genomen een terugkoppeling

Dear Ana,

Thank you for your awesome review about Fabletics and for sharing your positive experience with your purchase. Hope you have a Fabulous day!

Warm regards,
Anne-Mieke, your Fabletics NL Team

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv