Fabbe Sport Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Er stond een stand bij een voetbaltoernooi, mijn zoon heeft een bal gekocht, een uur laten bleken er 2 kleine beschadigingen op te zitten dus wij terug,...pech...kwam door de hekken met punten gaf de... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij wisten niets van dit bedrijf af tot we op de kerstmarkt in Lauwe hen tegenkwamen met een standje. Daar hebben we een lichtgevende lamp gekocht van Manchester City en daar hebben ze ons dan verteld... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gepersonaliseerde scheenlappen besteld . Wat waren ze prachtig! Zoon blij en deze raken nooit in andermans voetbaltas 😁 perfecte service en snelle levering . Wij maken zeker en vast reclame bij de me... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super en overzichtelijk site ,had vragen en direct antwoord geen enkele vraag was teveel heel vriendelijk in omgang verdiend een dikke duim en raad het iedereen aan. Met nog een vriendelijk handgeschr... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Fotballbutikk
  2. Utendørs sportsutstyr
  3. Sportsbutikk
  4. Forhandler av sportssamleobjekter
  5. Butikk med sportsklær

Skrevet av virksomheten

Een bundeling van accessoires en kledij van alle grootste Europese voetbalploegen maakt Fabbe Sport een interessante shop. Wij staan garant voor kwalitatieve en, officiële producten en zouden graag ons assortiment met u delen.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

15 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Alles op één site

Correcte producten, alles op één site, snelle levering met sympathiek briefje erbij

11. oktober 2024

Hallo

Bedankt voor je geweldige feedback! 🎉 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten, service en het persoonlijke tintje. We doen ons best om het je zo makkelijk en leuk mogelijk te maken. 😊 Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel weer! ⚽🚀

Alles was naar wens

2. oktober 2024

Hallo James

Wat fijn om te horen dat alles naar wens was! 😊 Bedankt voor je positieve reactie, dat waarderen we enorm. We blijven ons best doen om elke bestelling perfect af te handelen! ⚽👍

Ik had een bestelling van 4 artikelen

Ik had een bestelling van 4 artikelen. 1 product was niet op voorraad, het bedrag werd meteen terugbetaald en een leuk klein presentje gekregen ter compensatie. Top service!

3. september 2024

Hallo Natasja

Wat een fantastische feedback, dankjewel! 🎉 Het spijt ons dat één van de producten niet op voorraad was, maar we zijn blij dat we je toch een fijne ervaring hebben kunnen bieden met de terugbetaling en het presentje. Jouw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste! Hopelijk zien we je snel weer terug. 😊🙏

Hallo Koen

Bedankt voor je super beoordeling! 🎉 We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering én de kwaliteit van de scheenbeschermers. Dat is precies waar we voor gaan! Veel plezier ermee, en hopelijk tot snel! 😊⚽️

100/10

Zeer snelle vriendelijke en uitstekende service

27. august 2024

Hallo Feis

Wow, 100/10! 🎉 Bedankt voor deze geweldige beoordeling! We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent met onze service. Het is fantastisch om te horen dat we dit bij jou hebben waargemaakt. Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn! 😊⚽️

Scheenbeschermers

Het resultaat was beter en mooier dan ik verwacht had en het zijn gewoon goeie scheen lappen.

18. juli 2024

Hallo Noah

Wat een geweldige feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat de scheenbeschermers zelfs je verwachtingen hebben overtroffen. Bedankt voor je vertrouwen in ons, en dat je tevreden bent met zowel het design als de kwaliteit. Dat maakt ons dag helemaal goed! 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle levering, alles naar wens!

1. juli 2024

Hallo Offerein

Wat een geweldige feedback! 🌟 We zijn helemaal in de wolken om te horen dat alles naar wens is en dat de levering snel was.

Het is ons doel om altijd aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen, en we zijn super blij dat we dat ook voor jou hebben kunnen doen. Bedankt voor je fijne woorden! 😊🚀✨

Super mooie beenbeschermers.

Super mooie beenbeschermers.
Snelle handeling en levering.
Top

28. juni 2024

Hallo Olivier

Wat een fantastische beoordeling! We zijn enorm blij om te horen dat je de gepersonaliseerde scheenbeschermers super mooi vindt en dat je tevreden bent met onze snelle service en levering.

Bedankt voor je lovende woorden! We streven er altijd naar om topkwaliteit en service te bieden, en het is geweldig om te weten dat we daarin geslaagd zijn. Veel plezier met je nieuwe beenbeschermers! ⚽😊👏

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer snelle levering en perfecte…

Zeer snelle levering en perfecte uitvoering van het ontwerp!

25. juni 2024

Hallo Alessio

Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn superblij dat je tevreden bent met de snelle levering en de perfecte uitvoering van het ontwerp van je gepersonaliseerde scheenbeschermers.

Het is fantastisch om te horen dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen. Veel plezier ermee op het veld! ⚽👏

Hallo DG

Wat lief dat je de tijd nam om deze leuke reactie met ons te delen. Het doet ons enorm veel plezier om dit te lezen!😊
Dankzij jouw super toffe feedback zullen wij ook shinen voor de rest van de dag!

Super

Snelle levering,vriendelijke nota toegevoegd en besteld product voldoet volledig aan de verwachting zeer tevreden

17. juni 2024

Hallo Dorine

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de persoonlijke nota.

Het is geweldig dat het bestelde product volledig aan je verwachtingen voldoet. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn! 😊

Top kwaliteit

Top kwaliteit! Snelle levering!

4. juni 2024

Hallo Damla

Wat geweldig om te horen! 🎉

Bedankt voor je fantastische feedback. We zijn blij dat je tevreden bent met de topkwaliteit van onze producten en onze snelle levering.

We kijken ernaar uit om je binnenkort weer van dienst te mogen zijn! 🙌⚽🚀

Aanrader

Zeer goede service

21. mai 2024

Hallo Filip

Bedankt voor je enthousiaste beoordeling! 🎉

Het doet ons enorm veel plezier om te horen dat je onze service als super hebt ervaren. Bedankt voor je vertrouwen in Fabbe Sport, en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn! 🙌

Scheenbeschermers de te…

Scheenbeschermers gekozen uit de te personaliseren reeks, kregen 2 mooie ontwerpen terug, 1 zoals het voorbeeld en 1 die ze zelf nog ontwerpen hebben met logo eigen ploeg

21. mai 2024

Hallo Eyden

Wat fantastisch om te lezen dat je zo blij bent met je gepersonaliseerde scheenbeschermers! 🎉

We vinden het altijd leuk om onze klanten te verrassen met creativiteit en maatwerk. Bedankt voor je feedback en we hopen dat je veel succes hebt met je nieuwe scheenbeschermers op het veld! ⚽👍

Super tevreden

De kwaliteit van het product was zeer goed, en het werd op tijd geleverd. De kleinzoon was heel blij met zijn geschenk. 🙂

3. mai 2024

Hallo Lieve

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop bij ons! 😊 Het doet ons enorm veel plezier om te weten dat het geschenk een glimlach op het gezicht van je kleinzoon heeft getoverd.

Bedankt voor je positieve feedback, en we hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Prachtig ontwerp

2. mai 2024

Hallo Hermans

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met je ervaring bij ons, en bedankt voor het delen van je positieve feedback! 🤩

Het doet ons enorm plezier. Nogmaals hartelijk dank en veel plezier met je bestelling!

Snelle levering, goed product

Hier een pet voor mijn zoontje besteld. Heel snelle en nette levering met een handgeschreven berichtje erbij!
Persoonlijke aanpak!

10. april 2024

Hallo Elsie

Vurdert til 4 av 5 stjerner

We hadden een pet besteld voor de…

We hadden een pet besteld voor de kleinzoon, bleek die te klein , niet goed uitgelicht op de website,,maar vlot een retour ticket gekregen, jammer dat wij weer opnieuw moesten bestellen en zo weer verzendkosten moesten betalen,dat hebben we niet gedaan

20. mars 2024

Hallo Gina

Hartelijk dank voor je positieve feedback! Het spijt ons echter te horen dat we niet konden voldoen aan je verwachtingen met betrekking tot gratis verzending op kleine bestellingen. We begrijpen dat dit een belangrijke overweging kan zijn bij het online winkelen.

Desondanks zijn we blij te horen dat je overall tevreden bent met je aankoop en de service die je hebt ontvangen. We streven er voortdurend naar om onze diensten te verbeteren en zullen je feedback zeker in overweging nemen.

Nogmaals bedankt voor je steun en je positieve beoordeling. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Fabbe Sport!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer vlotte verzending met tof…

Zeer vlotte verzending met tof boodschap in gericht naar de koper top bedankt

22. mars 2024

Hallo Jennifer

Het doet ons enorm plezier om te weten dat onze persoonlijke touch gewaardeerd wordt. Nogmaals hartelijk dank en veel plezier met je bestelling!

Top service

Ben heel content, goeie service en behulpzaam, een aanrader 👍

19. mars 2024

Hallo Ann

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een vijfsterrenrecensie voor ons achter te laten, we stellen je vriendelijke woorden enorm op prijs! Dit geeft ons nog een extra boost om zo verder te gaan 🤩

Fabbe Sport

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv