Fabbe Sport Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij wisten niets van dit bedrijf af tot we op de kerstmarkt in Lauwe hen tegenkwamen met een standje. Daar hebben we een lichtgevende lamp gekocht van Manchester City en daar hebben ze ons dan verteld... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gepersonaliseerde scheenlappen besteld . Wat waren ze prachtig! Zoon blij en deze raken nooit in andermans voetbaltas 😁 perfecte service en snelle levering . Wij maken zeker en vast reclame bij de me... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super en overzichtelijk site ,had vragen en direct antwoord geen enkele vraag was teveel heel vriendelijk in omgang verdiend een dikke duim en raad het iedereen aan. Met nog een vriendelijk handgeschr... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Fotballbutikk
  2. Utendørs sportsutstyr
  3. Sportsbutikk
  4. Forhandler av sportssamleobjekter
  5. Butikk med sportsklær

Skrevet av virksomheten

Een bundeling van accessoires en kledij van alle grootste Europese voetbalploegen maakt Fabbe Sport een interessante shop. Wij staan garant voor kwalitatieve en, officiële producten en zouden graag ons assortiment met u delen.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

15 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Slechte service

Er stond een stand bij een voetbaltoernooi, mijn zoon heeft een bal gekocht, een uur laten bleken er 2 kleine beschadigingen op te zitten dus wij terug,...pech...kwam door de hekken met punten gaf de verkoper aan (op de site man op de foto rechts) maar op de club waren geen hekken met punten toch was t gewoon pech.... controleer je spullen dus goed en slechte klantenservice dus...garantie tot de deur mentaliteit

6. juni 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Hallo Alie

Bedankt voor je feedback.

Het klopt inderdaad dat je tijdens het tornooi bij mij bent teruggekomen met de bal. Wanneer een bal een productiefout heeft of wanneer een naad loskomt zonder externe oorzaak, heb je uiteraard onmiddellijk recht op een nieuwe bal. Daar doen wij nooit moeilijk over, omdat dit buiten de verantwoordelijkheid van de klant valt.

In dit geval hebben we de bal samen bekeken en zagen we dat de beschadigingen zich midden in een paneel bevonden en kenmerken vertoonden van contact met een scherp voorwerp. Het ging daardoor niet om een fabricagefout of een probleem met de constructie van de bal.

We begrijpen uiteraard dat dit vervelend is, zeker wanneer een bal pas aangekocht werd. Helaas valt schade die ontstaat door een externe oorzaak na aankoop niet onder de productgarantie.

We proberen steeds correct en eerlijk te handelen naar al onze klanten. Daarom vervangen we zonder discussie producten met een fabricagefout, maar moeten we ook een onderscheid maken tussen een productiefout en schade die tijdens het gebruik ontstaat. Je mag de foto van de beschadiging gerust posten indien je dat wenst.

We vinden het jammer dat je onze service als negatief hebt ervaren, want we hebben de situatie ter plaatse zo goed mogelijk beoordeeld en toegelicht. Met vriendelijkheid begint alles, en we proberen steeds samen met onze klanten tot een eerlijke oplossing te komen.

Correcte firma

Correcte firma. Alles dik in orde!

13. mai 2026

Hallo Marnik

Bedankt voor je mooie review! 😊

Fijn om te horen dat alles naar wens was. Bedankt voor het vertrouwen en hopelijk tot een volgende keer! ⚽

Aanrader

heel vriendelijke mensen, een aanrader om te bestellen :-)
leuke en degelijke scheenlappen

6. mai 2026

Hallo Jeroen

Bedankt voor je leuke review! 😊

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de scheenlappen. Bedankt voor het vertrouwen en veel voetbalplezier! ⚽🙌

Geweldige ervaring , vriendelijk , kwaliteit

Zeer vriendelijk
Goede communicatie
Zeer mooie en kwaliteitsvolle goederen

15. april 2026

Hallo Erik

Bedankt voor je fantastische review! 😊

Heel fijn om te horen dat je onze vriendelijkheid, communicatie en kwaliteit zo waardeert 🙌 Dat betekent echt veel voor ons!

We hopen je snel opnieuw te mogen helpen 💪⚽

Veel te laat

7. april 2026

Hallo Guillaume

Bedankt voor je feedback.

Je bestelling werd geplaatst op zondagavond 5 april. Aangezien dit een zondag was en 6 april een feestdag waarop er geen ophalingen zijn door de koeriers, kon je pakket pas op 7 april worden verzonden. Uiteindelijk werd het geleverd op 9 april.

Onze leverbelofte voor België bedraagt 1 tot 3 werkdagen, waar deze levering ook binnen viel. We begrijpen echter dat dit voor jou te laat aanvoelde en vinden het jammer dat we je bestelling niet op het gewenste moment hebben kunnen bezorgen.

Alles tip top in orde

Steeds vriendelijke en stipte bediening.
Alles steeds naar wens

12. mars 2026

Hallo Lindsey

Bedankt voor je mooie woorden!

Fijn om te horen dat alles steeds naar wens verloopt en dat je onze service als vriendelijk en stipt ervaart 😊 Daar doen we het voor!

We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw te mogen helpen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

De pantoffels zijn na 2 weken klaar voor de vuilbak…

De pantoffels zijn na 2 weken klaar voor de vuilbak. De vulling onderaan de pantoffel is volledig weg. Het doet minder pijn om op bloten voeten te lopen dan met de pantoffels. 30 euro betaald voor dit product.
Qua bestelling en levering was alles dik in orde.

16. februar 2026

Hallo Geoffrey

Bedankt om je ervaring te delen.

Wat jammer om te horen dat de pantoffels zo snel versleten zijn. Dat is natuurlijk niet fijn, en we begrijpen dat dit teleurstellend is. Deze producten kopen wij aan bij onze partner RSC Anderlecht en zij bepalen ook de verkoopprijs. Uiteraard verwachten wij, net zoals jij, dat de kwaliteit in orde is.

Je had ons hierover een bericht gestuurd en wij hebben je toen een mailtje teruggestuurd met de vraag of je ons enkele foto’s kon bezorgen van de pantoffels, zodat we dit voor jou konden nakijken en ook konden doorgeven aan Anderlecht. Tot op heden hebben we hier helaas nog geen reactie op ontvangen, waardoor we dit nog niet verder hebben kunnen opnemen.

Je mag nog steeds antwoorden op onze eerdere mail en de foto’s doorsturen. Van zodra we die ontvangen, bekijken we dit meteen en zoeken we graag samen naar een gepaste oplossing.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Onmiddellijk antwoordt op mijn vragen…

Onmiddellijk antwoordt op mijn vragen en snelle levering

16. februar 2026

Hallo Lesley

Bedankt voor deze mooie review! 😊

Fijn om te horen dat je onze snelle communicatie en levering zo hebt ervaren. We proberen altijd zo snel mogelijk te antwoorden en onze bestellingen vlot te verzenden.

Bedankt voor het vertrouwen en hopelijk tot een volgende keer! ⚽🚀

Top!

Snelle service, oog voor kwaliteit en op maat van de klant, zéér vriendelijk.

19. desember 2025

Hallo Nena,

Dankjewel voor deze topbeoordeling! 😊⚽
Fijn om te horen dat je onze snelle service, kwaliteit en persoonlijke aanpak zo waardeert. Daar doen we het voor!

Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! 🙌💙

Topservice

Zeer snelle, vriendelijke en persoonlijke service bij het personaliseren van scheenbeschermers! Mooi ontwerp!

15. desember 2025

Hallo Elke,

Bedankt voor je mooie review met 5 sterren 😊

Fijn om te horen dat je onze snelle, vriendelijke en persoonlijke service zo hebt ervaren en dat je tevreden bent met het ontwerp van de gepersonaliseerde scheenbeschermers.

Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer goede service en vlotte…

Zeer goede service en vlotte communicatie. Ondanks artikels niet meer voorradig waren toch gezorgd dat ze terug besteld konden worden. En mooi op tijd geleverd voor de feestdagen.

12. desember 2025

Hallo Gwendy,

Hartelijk dank voor deze fijne beoordeling!

Bedankt ook dat je contact met ons hebt opgenomen om te informeren of we nog aan specifieke FC Barcelona-producten konden geraken. Wanneer dit mogelijk is, doen we altijd ons uiterste best om dit voor onze klanten te realiseren.

Fijn om te horen dat alles mooi op tijd geleverd werd voor de feestdagen. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!

scheenlappen

Zeer mooie, gepersonaliseerde scheenlappen ontvangen. Donderdag besteld en zaterdag reeds afgehaald. Super service!!

26. oktober 2025

Beste Keanu,

Hartelijk bedankt voor uw fantastische review! 😊
Wat fijn om te horen dat de gepersonaliseerde scheenbeschermers zo in de smaak vallen. En super dat de snelle afhaling u goed is meegevallen — we doen ons best om elke bestelling vlot en zorgeloos te laten verlopen.

Vlotte levering

Vlotte levering. Producten zoals beschreven. Aanrader!

17. september 2025

Beste Kris,

Hartelijk bedankt voor uw mooie review! 😊
Heel fijn om te lezen dat de levering vlot verliep en de producten helemaal waren zoals beschreven. Bedankt ook voor de aanbeveling — dat waarderen we enorm!

Beste Foetsie,

Dank u wel voor uw positieve review! 🙏
Heel fijn om te horen dat het meedenken en de snelle productie goed zijn meegevallen. We doen er alles aan om onze klanten vlot en persoonlijk verder te helpen.

Top service

Top service, snel.
We kregen een voorbeeld van onze gepersonaliseerde scheenbeschermers. Zo konden we nog aanpassen indien we dit wilden.
Vlug geleverd

2. april 2025

Beste Evelien,

Hartelijk bedankt voor deze mooie review! 🙏
Wat fijn om te horen dat onze service en snelle levering zo goed zijn meegevallen. We vinden het belangrijk dat klanten hun gepersonaliseerde producten volledig naar wens kunnen maken, dus het doet ons deugd dat u het voorbeeld en de mogelijkheid tot aanpassen goed heeft ervaren.

Veel plezier met de scheenbeschermers en hopelijk tot een volgende keer! ⚽️

Toppers

Vriendelijk behulpzaam en zeker een super tevreden klant. Een persoonlijk briefje die erbij zat kan je enkel en alleen 5 sterren geven. Die zijn wel meer dan oververdiend!

27. februar 2025

Beste Daghmar,

Wat een prachtige review – enorm bedankt voor uw vriendelijke woorden! 🙏
Het doet ons echt plezier om te horen dat u zo tevreden bent met onze service en het persoonlijke briefje. We doen elke dag ons best om onze klanten dat beetje extra mee te geven, en het is geweldig om te lezen dat dit zo gewaardeerd wordt.

We hopen u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen bij Fabbe Sport!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Ik vind het niet kunnen dat jullie niet…

Ik vind het niet kunnen dat jullie niet vermelden dat het niet origineel is en voor na maak vind ik het veel te duur mvg

2. januar 2025

Dag Margot

Bedankt voor het delen van je mening en voor het gesprek dat we hierover hebben gehad. We begrijpen dat je teleurgesteld was en vinden het belangrijk om hier verder op in te gaan om eventuele misverstanden te verduidelijken.

Bij het woord "replica" kan soms een verkeerde indruk ontstaan, dus we willen graag uitleggen wat dit betekent. Een officieel replica shirt is een shirt dat gemaakt wordt door de officiële leverancier van de club, in dit geval RSC Anderlecht. Replica’s zijn ontworpen voor fans, met iets andere specificaties dan de zogenaamde authentic shirts die spelers op het veld dragen. Beide zijn echter officiële tenues, en dit is een standaardpraktijk voor alle grote voetbalclubs wereldwijd. Niet iedere club heeft authetic shirts en spreken we altijd over de replica shirts.

We hebben je hierover telefonisch geïnformeerd en daarnaast per mail aanvullende links en video's gestuurd die de verschillen tussen authentieke en replica shirts uitleggen. Om het nog eens samen te vatten:

- Replica shirts: Officiële supportersshirts, ontworpen voor dagelijks gebruik.
- Authentic shirts: Officiële wedstrijdshirts, gemaakt voor spelers met specifieke technologieën.

Daarnaast hebben we je ook aangeraden om met jouw shirt naar de officiële fanshop van RSC Anderlecht te gaan, waar je dit zelf kunt laten verifiëren. We staan volledig achter de kwaliteit en echtheid van onze producten en willen graag dat dit op een eerlijke manier wordt beoordeeld.

We streven altijd naar transparantie en correcte informatie in onze communicatie en vinden het jammer dat je ondanks onze uitleg geen vertrouwen hebt in onze service. We hopen dat je alsnog onze uitleg wil overwegen en dat je ons op een eerlijke manier beoordeelt, gebaseerd op onze producten en service.

Als je nog vragen of verdere verduidelijking wenst, staan we uiteraard voor je klaar.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij gingen voor de gepersonaliseerde…

Wij gingen voor de gepersonaliseerde beenbeschermers . We kregen eerst een voorontwerpje binnen . En kregen de kans aanpassingen te doen . Toen ze geleverd waren zat er ook een mooi handgeschreven briefje bij . En ze zijn super mooi en kwaliteit.

6. januar 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Hallo Xdillinjax

Wat een prachtige beoordeling, dankjewel! 🥰 We vinden het geweldig om te horen dat jullie blij zijn met de gepersonaliseerde scheenbeschermers.

Het voorontwerp en de mogelijkheid om aanpassingen te doen zijn voor ons belangrijke stappen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat helemaal naar wens is.

We zijn ook blij dat ons persoonlijke briefje werd gewaardeerd, want we steken graag net dat extraatje in elke bestelling! 💌

Veel plezier met de scheenbeschermers en bedankt voor het vertrouwen in ons! ⚽🙌

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vlotte levering en een lief kaartje bij…

Vlotte levering en een lief kaartje bij ontvangst. Bedankt! Succes met jullie bedrijf!

23. desember 2024

Hallo Karen

Wat een mooie beoordeling, hartelijk dank daarvoor! 😊

We zijn blij dat je tevreden bent met de vlotte levering en ons kaartje. Het doet ons deugd om te horen dat dit gewaardeerd wordt.

Bedankt ook voor je warme wensen, dat motiveert ons enorm! 💌 Veel plezier met je bestelling en hopelijk zien we je snel weer terug! 🙌⚽

Fabbe Sport

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv