Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Generalnie nie wystawiam opinii, ale w tym przypadku muszę ! Kupowałem na wielu stronach boosting - polskich oraz zagranicznych, ale Ci tutaj to totalny sztos. Z s2 do p4 wbili mi w 2 dni, MEGA bo... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mimo postawienia boostera Manji przed trudnym zadaniem, udało mu się sprawnie wnieść moje konto spowrotem do D4. Konto było w tragicznym stanie, lobby były bardziej toporne niż walka w Gothic 1, ale w... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Szybkie przyjęcie zlecenia jak i odezwanie się boostera. Wspaniały kontakt jak i pomoc w uzyskaniu jakich kolwiek informacji z właścicielem "Ghostlly" . +Mozliwoś dogadania sie z Boosterem i obejrzeć... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Spilltjenester

Om EzBoosting

Skrevet av virksomheten

#TOP 1 Serwis Boostingowy w Polsce!

15000 + Wykonanych Zleceń
15000 + Zadowolonych Klientów!
Ponad 5 Lat na Rynku!

EzBoosting to serwis oferujący usługi Lol Elo Boosting - wbijanie dywizji w grze League of Legends, Valorant oraz TFT.

Nasze usługi to:
- Lol Elo Boosting dywizji
- Rozgrywanie Placement Games
- Wygrywanie gier (Net Wins)
- Wbijanie Champion Mastery
- Coaching

Dodatkowe opcje do wyboru to:
- DUOQ z Boosterem
- Offline mode
- Wybór summoner spells F/D lub D/F
- Streaming podczas boostingu

GWARANCJA ZADOWOLENIA KLIENTA!

Nie czekaj i skorzystaj z naszej oferty już teraz!

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Polecam Szanereon

Jeszcze nie dokończyliśmy boostingu, lecz jestem w stanie wystawić opinie n.t Szanerona, na 19 gier 0 porażek, duże doświadczenie, zarówno dobry coach jak i booster, można chłonąć dużą wiedze na midzie, dużo informacji w całej grze jak i fajne podusmowanie po. Bardzo polecam!

8. juli 2024

Szybko

Duo gra przeszła szybko i bezproblemowo mimo krytycznych sytuacji w rozgrywce.

30. juni 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

silver 3 -> gold 1

silver 3 -> gold 1
boosting duo. 2 boosterów, obaj jak przegrali gierke cisneli cala druzyne ( w tym mnie, który placi za kerowanie ), zlecenie nie zostalo do tej pory ukonczone. umawianie sie na 2 w nocy, wstalem specjalnie, gosc przegral gierke sam intujac 3/8 na nunu i zaczal wszystkich obrazac i zrobil rage quita, stwierdzil, ze juz grac nie bedzie. zareagowalem, to dali nowego, jak gierki szly to bylo git, gorsza gierka i gosc wszystkim cisnie, w tym mi :D (naprawde zastanawiam sie jaka zyciowa ameba trzeba byc zeby nie rozumiec, ze nie obraza sie typa, co Ci hajs przynosi??) Kuriozalna sytuacja, w której młodzi chłopcy dorabiający na lody grając w gry komputerowe, nie posiadają odpowiedniej świadomości żeby zdać sobie sprawę za co dostają pieniądze lub ktoś nie był im w stanie tego wytłumaczyć. zdecydowanie odradzam. fatalne doswiadczenie. czuje sie obrazony i oszukany. 300pln do smieci, ale o tyle nie ma sensu drzec kotów. zreszta wystarczy poczytac negatywne opinie i nie jestem odosobniony w tym "doświadczeniu". admin broni swoich chłopców niczym alfons swoje panienki - błazenada, dziecinada

personaliów tych chłopców za drobne chronią jak niepodległości, jak rodzice nie nauczyli kultury to ktoś inny nauczy

brednie w odpowiedzi, g3 nadal, a poza tym to ja tym badziewiakom płacę i ja moge czołem w klawiature walić i gość ma wygrywać gierki, a nie ja. a co do parówek za 20 zl to tyle sa warci, typ z 10 godzin siedzial zeby 200pln zarobic, a i tak alfons pewnie 50% sciaga, wiec to i tak przesadzilem. jak cos to mozecie mi trawnik skosic, place 50pln/h

zreszta odpowiedzia sie sami zaorali - > boosting duo -> wystrzegajcie sie co sami przyznali :) poziom inteligencji brzozy u odpowiadajacego

TAKIEGO SAMOZAORANIA JESZCZE NIE WIDZIAŁEM - dzieci ameb, szkoda, ze te boty ukrywaja sie za adresem wirtualnego biura za 50funtow miesiecznie, im glupote mozna wybaczyc, ale ich rodzicow to na dobre strzaly trzeba by wystawic, ze takie cos popłodzili

TAKZE WIDZICIE- JESLI JESTESCIE ZA SLABI NA WYZSZA DYWIZJE - TO NIE DO NICH - BO JESTESCIE ZA SLABI - MEGA ORKA SWOJEJ USLUGI W WYKANANIU AMEBY BEZ MOZGU, JEDNAK TA GIERKA OSTRO MOZG WYZERA

najzabawniejsza czesc, ze boty co 20h na godzine nawet nie zarabiaja w 2024 pisza, ze slabo gram w gre xD no hit :) SAMI WIDZICIE Z CZYM BEDZIECIE MIEC DO CZYNIENIA, CHOCIAZ ZA TE GROSZE DZIEWCZYNE GDZIES ZABIERZ

PIEKNIE DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZI, POGRAZAJCIE SWOJA "DZIAŁALNOŚĆ" HAHA DALEJ

takie asy, ze na silverach 8 gierek przegrali - sami wyciagnijcie wnioski. w ogole oni napisali, ze 34 gierki zagrali - 30 min/gre to jest 17 godzin za 250 pln :D jakim bidokiem trzeba byc zeby za tyle robic? xD

jesli ktos zainteresowany mam screeny jak jakies parówki od nich z koziej wólki próbowali straszyc, ze mnie znajda ahaha, podalem adres i czekam do tej pory, ale oni sprzed kompa nie wstali od tamtej pory, zalosne paróweczki klik klik klik w klawiature to ich maximum. poza tym ich by na paliwo/autobus/pociag nie byloby stac zeby do warszawy dojechac.. no zalosne doswiadczenie, takie polaczenie kupy i smiechu

co by tam nie naszczekali jeszcze - SZKODA NAWET 5 ZŁ, lepiej wyrzucic do smieci - wiekszy pozytek

22. juni 2024
Logoen til EzBoosting

Svar fra EzBoosting

Witam,
Długo zajęło mi znalezienie o co chodzi z tym zleceniem, ale w końcu sprawa się wyjaśniła. Ciężko było dotrzeć do osoby, która to napisała jako numer zlecenia "Paróweczki za 20pln/h".
Odnośnie samego zlecenia klient jak widać w opinii jako jedyny jest osobą, która obraża innych. Jest toksyczny, wyzywa rodziny, matki, życzy najgorszych rzeczy w wiadomościach prywatnych.
Co do samych zarzutów na temat boostingu, został on wykonany prawie do samego końca, została 1 bądź dwie gry do g1. Niestety po otrzymaniu 3 pingów w trakcie gry klient się obraził zwyzywał wszystkich i nie chciał dokończyć usługi.
W żadnej z gier nie było pod adresem klienta żadnego negatywnego słowa, mimo, że każda jego gra była tak słaba, że brak słów - o czym świadczy to, że gdy tylko rozpoczął samotną grę spadł do s4 w ciągu kilku dni.

Podsumowując, nikt klienta nie obrażał, a on sam z nabrzmiałym ego wyzywał zarówno administrację jak i boosterów.
Dziwne, że Trustpilot zezwala na takie pisanie opinii, obrażanie w nich innych i dawanie kontaktu do siebie i numeru zlecenia w postaci paróweczek za 20zł.

EDIT: Inteligencje brzozy to pokazałeś w swoich wypowiedziach zarówno do boosterów jak i do administracji. 40 letni jak twierdzisz facet z mentalnością 14 letniego dzieciaka wyzywający wszystkich matki i rodziny.
Zarówno inteligencja i poziom gry na równym poziomie, gdy spadłeś do s4 z g1 w 5 dni :(
Co do duo, jak najbardziej polecane jak widać po opiniach. Czasem niestety trafi się na osobę jak Ty z rozdmuchanym ego i problemami emocjonalnymi :)
Sam wynik duo z Tobą pomimo Twojego poziomu umiejętności i toksyczności 26w 8lost.
Tą odpowiedzią wyczerpuje temat i życzę mimo wszystko wszystkiego dobrego w życiu.
Pozdrawiam
EZBOOSTING LTD

S U P E R

Wahałam się bardzo z kupnem - ale nie ma co dużo pisać: realizacja WOW (dosłownie 100% WR na jakieś 25 gier, staty szalone - nadal jestem pod wrażeniem), czasowo też szybciutko, cena w stosunku do jakości jest niska i oczywiście support który cierpliwie i ekspresowo odpowiadał na wszystkie moje głupie pytania - dosłownie wszystko zobowiązuje by skorzystać ponownie! :) POLECAM POLECAM POLECAM

19. juni 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Szybkie przyjęcie zlecenia jak i…

+Mozliwoś dogadania sie z Boosterem i obejrzeć wszystko na streamie , zawsze jaka kolwiek nauka dla początkującego gracza co korzysta z usług EzBoosting :)

10. mai 2024

Zajebiscie

Zajebiscie, wszyscy ludzie super, boosterzy narazie każdy a dość dużo już ich było są zajebisci w skrócie zajebiscie

13. juni 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Szybko wykonana usługa i sprawnie

Szybko wykonana usługa i sprawnie. Ranga po placementach 5/5 G1 1LP, mmr tak poprawione, że po 3 winach P4 wpadła. 39LP za mecz. Podziękowania dla Zantes i Gosuxy.

11. juni 2024

Elegancko

Wszystko wedle opisu, firma wywiązała się z zobowiązań. Jedyny minus to sytuacja z pierwszym boosterem który nie przykładał się do swojej pracy, wystarczyło jednak napisać do suportu, który szybko rozwiązał sprawę. Polecam firmę i pewnie jeszcze nie raz skorzystam

7. juni 2024

Coaching

Witam, po dłuższym namyśle i porozumieniu obu stron, stwierdzam ze sigma serwis, duzo sie nauczylem juz po pierwszej godzine, nawet master dobity polecam pozdro 300__!

3. juni 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Tragiczny kontakt

Tragiczny kontakt, zero zainteresowania klientem. Nikt nie odpisuje a zamówienie złożone, i co teraz zrobić ? Pieniądze stracone. Nie polecam nikomu upominać się o swoje pieniądze.

3. juni 2024
Logoen til EzBoosting

Svar fra EzBoosting

Panie Grzegorzu z konkurencji, bardzo mi przykro, ale niestety odpisujemy na każdą wiadomość. Z przykrością stwierdzam, że taka sytuacja nie miała miejsca i nigdy mieć nie będzie :)
Naszych klientów traktujemy najlepiej jak potrafimy, zawsze odpisujemy i rozwiązujemy wszelkie problemy, jeśli takie występują !
POZDRAWIAMY
EZBOOSTING LTD

Spoko morda

Spoko morda, jak poprosiłem o pospieszenie się to to zrobił. Taktyczna nocka też się pojawiła. Jedyne do czego można się przyczepić to lekko zbagowany panel. Sama usługa idealna

25. mai 2024

Super

Przez pobyt w szpitalu nie miałem czasu sam wbić sobie rangi w tym sezonie z pomocą przyszła ta firma usługi nie są drogie a jakość bardzo wysoka ogółem jestem zadowolony

9. mai 2024

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv