Se hva andre synes
Sam w sobie coaching okej, dobrze uczą chłopaki. Problemem fakt zgadania się na kolejne sesje kiedy kupisz przykładowo 4h, po 2 pierwszych odbytych godzinach w jednej sesji umówienie się na drugą gr... Vis mer
To, co naprawdę wyróżnia tę stronę, to jej skuteczność. Usługi boostingowe, które oferują, są nie tylko efektywne, ale również przeprowadzane w sposób dyskretny i bezpieczny. Moje konto w grze League... Vis mer
Selskapet har svart
Polecam gorąco Mimo małych problemów w pierwszej gierce i rozłączeniu boostera z gry, reszta gier przebiegła bardzo gładko, sprawnie i szybko. Cel został osiągnięty. Jestem bardzo zadowolona. Tym ba... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om Mercy Boosting Service
Skrevet av virksomheten
Liderzy usług Elo Boostingu w Polsce.
Coaching przeprowadzany przez najlepszych graczy z Polski oraz Europy.
Account Market, w którym znajdziecie wszystkie rodzaje kont League of Legends z dożywotnią gwarancją!
Mercy Boosting Service to serwis oferujący usługi Elo Boosting tzw: wbijanie dywizji w grze.
Oferujemy nasze usługi w grach takich jak:
- League of Legends
Mercy Accounts Market:
- Konta Smurfs
- Konta Handleveled
- Konta na zamówienie
Bezpieczeństwo oraz satysfakcja klienta są dla nas priorytetem. Dbamy o każde pojedyncze zamówienie i dokładamy wszelkich starań, aby nasz klient był zawsze zadowolony.
Zapraszamy do kontaktu z naszym Live Chat Supportem czynnym 24h na dobę, 7 dni w tygodniu, 365 dni w roku.
Twoja Satysfakcja jest Gwarantowana.
Kontaktopplysninger
Azaliowa 3 , 05 - 805, Kanie, Polen
- +48 660 886 088
- mercy.wsparcie24@gmail.com
- mercyboostingservice.pl
Długi czas zwrotu
Długi czas zwrotu, odpisują na maila raz na 24h
Super
Super, udało się, Krzysiu/Jacuś spisał się 10/10, na medal. Co najważniejsze świetnie bawiłem się, bo z tą mordeczką, w ligę legend gra się jak z najlepszym ziomeczkiem.
Nie kupujcie coachingu na kilka sesji.
Sam w sobie coaching okej, dobrze uczą chłopaki.
Problemem fakt zgadania się na kolejne sesje kiedy kupisz przykładowo 4h, po 2 pierwszych odbytych godzinach w jednej sesji umówienie się na drugą graniczy z niemożliwym. Zostałem wyrzucony z serwera discord na którym odbywają się sesje coachingowe mimo tego, że dalej nie odbyły się wszystkie godziny coachingu jakie kupiłem, a trener z jakim pisałem nie odpisuje i odnoszę wrażenie że leci zwyczajnie w kulki w kwestii zgadania się, na początku przeciągał to ile się dało a potem zobaczyłem, że nie ma mnie już na serwerze od coachingu.
Pieniądze poszły na usługę, która nie odbyła się w pełni.
Komunikacja lub grafik? - nie w tym miejscu
Tragedia związana z komunikacją jest nie do opisania, pan o nicku Trener jest bardzo niesłowny, w sumie jakby miał wszystko gdzieś. Kontakt kilka dni wcześniej lub jakikolwiek kalendarz nie ma znaczenia. Jedyne co warto się kontaktować w dzień w którym chcesz grać z samego rana i łaskawie czekać do północy bez reakcji kilkukrotnie się przypominając. Płacisz za usługę po czym musisz błagać o jej realizację co jest upośledzonym trybem realizacji zamówienia. Pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją. Przez traktowanie mnie w ten sposób przez firmę była to ostatnia zakupiona przeze mnie usługa. Tracę swój czas rezerwując dzień, po czym trzeba siedzieć po nocy, bo ktoś nie raczy założyć grafiku firmowego lub na bieżąco załatwiać spraw klientów.
Tragedia
Chciałbym opisać po krótce swoją opinie na temat korzystania z tego serwisu.
Zakupiłem usługę, w trakcie wykonywania przez nich boostingu otrzymałem bana za boosting. Komunikacja tragedia, nie da się dogadać, nikt nie odpisuje, nie chcieli rozwiązać problemu. Nie biorą za to odpowiedzialności. Dodatkowo reklamują się wszędzie na discordzie czy na swojej stronie jako Średnia ocena 4.9/5 - co jest kłamstwem, ponieważ mają na trustpilot 4.5. Na stronie te opinie wyświetlane są kodem, a nie są faktycznymi opiniami :)
Podsumowując - wprowadzają klientów w błąd, komunikacja tragedia, wykonanie tragedia, czas wykonania tragedia + ban i stracone pieniądze.
Nigdy więcej nie skorzystam z tego serwisu, już lepiej zapłacić więcej za granicą niż z tego korzystać.
Polecam Coacha MBS Trener
Coach MBS Trener giga dobry wariat. Wie jak dobrze wytlumaczyc i ma dużą wiedze na temat wszystkiego. Pozdro
coaching
Po wielu opóźnieniach i problemach w kontakcie w końcu ustalono termin coachingu. Zobaczę, czy zostanie zrealizowany zgodnie z umową
Opinia
Aktualnie kontakt odnośnie orderu i realizacja jest bardzo słaba. Po złożeniu „zamówienia” o jego wykonanie muszę się prosić a i tak zostaje odkładane to na później albo nie dostaję odpowiedzi zwrotnej. Kiedyś bardzo dobry serwis, dziś bym tego nie powiedział :)
Bardzo wysoka jakość usług
Bardzo wysoka jakość usług. Pozdrawiam Manboya
Polecam serdecznie
Wszystko przebiega tak jak należy dobra komunikacja gry na poziomie widac staranność oraz chęć wygrania pozdrawiam manboya
zgrindowalem do mastera z emeralda 4…
zgrindowalem do mastera z emeralda 4 pozdrawiam manboya awanisk sie nalezy
Nie polecam akurat tego serwisu jeśli chodzi o valorant boosting i konwersacje prowadzącą z MBS Resen kupiłem od niego boosting na początku wszystko spoko ladnie mi tak gierki gra po jakimś czasie wchodząć na konto dostałem bana z powodu wulgarnego odnoszenia się do graczy przez boostera zostałem bez boostingu do końca i bez jakiegokolwiek zwortu kasy. Niestety nie polecam
Najlepsza firma
Szybkie rozpoczynanie zlecenia, fajne promocje szybka realizacja i najważniejsze opieka nad klientem korzystałem też z innych boosterów ale tutaj to jest najbardziej profesjonalna ekipa
SERWIS ŻENADA DO KWADRATU
Widzę, że niezłe tutaj wałki są kręcone na opiniach - 7 opinii w 24h przy takiej częstotliwości jak były :D ciekawe ^^
Do brzegu, wszedłem z ciekawości zobaczyć i widzę, że talon booster chwalony...
Moja opinia na jego temat 4/5 gier przegranych w duo na placementach na poziomie silvera/golda. Booster każdej grze robił po 10 dedów minimum, trollował, oddawał smoki i był toksyczny na czacie.
Co lepsze były to jego TESTOWE gry, więc wyobraźcie sobie, że płacicie trochę kasy i dostajecie takie coś. Żenada i nic więcej. Nie wiem kto się na takie coś porywa żeby tutaj cokolwiek kupić, dla mnie zmarnowana kasa i nerwy, ale odpowiednio to tutaj mam zamiar zrecenzować do bólu, aż Pan Talon OTP opuści te szeregi.
NIE POLECAM !
Najlepszy serwis z którego korzystałem…
Najlepszy serwis z którego korzystałem świetni boostrzy tam są
Polecam bardzo dobry boosting order…
Polecam bardzo dobry boosting order zrobiony 100% winratio i szybko wykonany
dobry booster
Gracz od Mercy pomógł mi wyjść silvera, dalej już samo poszło :) Pozdrawiam z platyny.
Polecam gracza na talonie
Polecam gracza na talonie
Super komunikacja, szybka robota i fajny koleś
Ja mam z goła inne doświadczenia w…
Ja mam z goła inne doświadczenia w kwestii boostingu który wykonuje OPT Talon JG, w porządku, bez nerwówki, order wykonany. Trochę nawet pocoachował. Najwidoczniej negatywne komentarze wystawiane na podstawie zazdrości. Smutne i dziecinne.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.