Generalnie nie wystawiam opinii, ale w tym przypadku muszę ! Kupowałem na wielu stronach boosting - polskich oraz zagranicznych, ale Ci tutaj to totalny sztos. Z s2 do p4 wbili mi w 2 dni, MEGA bo... Vis mer
Se hva andre synes
Wahałam się bardzo z kupnem - ale nie ma co dużo pisać: realizacja WOW (dosłownie 100% WR na jakieś 25 gier, staty szalone - nadal jestem pod wrażeniem), czasowo też szybciutko, cena w stosunku do jak... Vis mer
Mimo postawienia boostera Manji przed trudnym zadaniem, udało mu się sprawnie wnieść moje konto spowrotem do D4. Konto było w tragicznym stanie, lobby były bardziej toporne niż walka w Gothic 1, ale w... Vis mer
Szybkie przyjęcie zlecenia jak i odezwanie się boostera. Wspaniały kontakt jak i pomoc w uzyskaniu jakich kolwiek informacji z właścicielem "Ghostlly" . +Mozliwoś dogadania sie z Boosterem i obejrzeć... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om EzBoosting
Skrevet av virksomheten
15000 + Wykonanych Zleceń
15000 + Zadowolonych Klientów!
Ponad 5 Lat na Rynku!
EzBoosting to serwis oferujący usługi Lol Elo Boosting - wbijanie dywizji w grze League of Legends, Valorant oraz TFT.
Nasze usługi to:
- Lol Elo Boosting dywizji
- Rozgrywanie Placement Games
- Wygrywanie gier (Net Wins)
- Wbijanie Champion Mastery
- Coaching
Dodatkowe opcje do wyboru to:
- DUOQ z Boosterem
- Offline mode
- Wybór summoner spells F/D lub D/F
- Streaming podczas boostingu
GWARANCJA ZADOWOLENIA KLIENTA!
Nie czekaj i skorzystaj z naszej oferty już teraz!
Kontaktopplysninger
Office 198B 182-184 High Street North, E6 2JA, London, Storbritannia
- +48 579638679
- ezboosting24@gmail.com
- ezboosting.net
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Niesamowicie szybka obsługa i wysoki poziom gry
Niesamowicie szybka obsługa i wysoki poziom gry. Widać że wszystko robione profesjonalnie. Polecam każdemu kto jest zainteresowany boostingiem.
Pozdrawiam Manjiego <333
Wszystko fajnie tylko nie dostałem…
Wszystko fajnie tylko nie dostałem punktów za zakup
boosting bez zarzutów
boosting bez zarzutów. czas oczekiwania trochę długi, 3 dni na 200 lp, poza tym wszystko super - dobry kontakt z boosterem
bardzo polecam
zlecenie zrealizowane kilka godzin po zamówieniu (bez opcji express) - wszystko wygrane, konto całe :) bardzo polecam
25 gier 68% win ratio 1.61kd
Asc3 do imo2
Polecam Kubafps
Polecam profesjonalna obsługa :)
szybko sprawnie pozdrawiam manjiego
Super skuteczność wygranych boostera…
Super skuteczność wygranych boostera możliwość rozmowy z nim za pomocą chatu. Cena adekwatna do jakość usługi.
Szybko ogarnięte
Szybko ogarnięte, Manjo zrobił robotę polecam go serdecznie. Z szmaragdu 1 do D4, wziąłbym od niego lekcje chętnie 😅
Pomimo wielu trudów udało się XD sam…
Pomimo wielu trudów udało się XD sam experience mega spoko, ale muszę trochę ponarzekać na stronę ;) Pasowałoby trochę odświeżyć panel :D nie wiem czy inni mieli taki problem, ale i tutaj jak i na pobranej aplikacji mobilnej nie wyświetlały się nowe wiadomości O.o trzeba było się wylogować i zalogować ponownie, aby czat się zaktualizował
Boosting | Coaching
Bardzo szybka realizacja zlecenia boostingu. Dodatkowo wykupiłem coaching u DariBoya, żeby poprawić podstawy mojej gry oraz nauczyć się topa. Bardzo dobry kontak na discordzie 👍💯 Dokupiłem boosting poplacementowy 🙂
Pełen profesjonalizm
Pełen profesjonalizm, zlecenie wykonane bardzo sprawnie, jeśli ktoś trafi na Zantesa to może być spokojny. Polecam na 100%
Świetna komunikacja z właścicielem
Świetna komunikacja z właścicielem
Polecam serdecznie!
serdecznie polecam serwis jak i…
serdecznie polecam serwis jak i boosterów,szczególnie KubaFPS mega ogar w valo
duoq G1->P4
Zamówienie zrealizowane szybko, poprawnie oraz profesjonalnie.
Klasa booster!
Atmosfera mega na plus, podejście do klienta bardzo profesjonalne, wiele można się było nauczyć! Mega zadowolony z usługi.
Wszystko ok szybko sprawnie
Bardzo szybko wykonana usługa zlecenie…
Bardzo szybko wykonana usługa zlecenie zostało przyjęte w ten sam dzień
Polecam, usługa wykonana ekspresowo, mimo, że kupiłem standardową. Dobry kontakt z boosterem :)
ziembaaaaaa bez penigry
ziembaaaaaa zrobił dobrą robotę. EzBoosting jak zawsze staje na wysokości zadania bez penigry !
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.