Vi valgte at fejre kobberbryllupsdag hos exuvience wellness - vi fik romantisk spa pakke for to og den skuffede bestemt ikke!! Vores behandler Mathilde var sød, dygtig og opmærksom og forstod at tag... Vis mer
Se hva andre synes
Har nu været kunde hos Excuviance Wellness i mere end 3 år og har både familie og veninder som går derinde nu eftersom jeg har anbefalet stedet til alle jeg kender . Dejlige lokaler og ALTID kaffe, te... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg har netop haft min første behandling hos Jelena og jeg kan ikke forestille mig nogen sinde at gå hos andre igen. Efter jeg har udskiftet hele mit skab med Exuviance proukter har jeg prøvet et... Vis mer
Selskapet har svart
Romantisk spa for 2, hvor der absolut ikke var gjort noget som helst for at det bare var tilnærmelsesvis romantisk. Æblestykker og billig alkohol fri boble vin! (Burde være jorbær og champagne) inge... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Hudspecialist
Kontaktopplysninger
Nørre Voldgade 46,, 1358, København K, Danmark
- info@e-wellness.dk
- exuviancewellness.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Behandlinger i topklasse
Efter anden gangs besøg, er jeg helt sikkert at det er et rigtigt valg af kosmetolog (Jelena) og skønhedssalon. Jelena er en specialist i top klasse.
Håber, hendes professionelle behandlinger hjælper mig at bevare pæn, ungdommelig hud i lang tid. Tusind tak Jelena.
Luksus forkælelse
Hyggelig atmosfære, god stemning, velvære som mærkes i klinikken.
Søde, dygtige, venlige og servicemindede personale.
Tusind tak for god service, tryghed og fantastisk resultat.
Kan varmt anbefales.
En skøn forkælelse for min mand og jeg
I fredags havde min mand og jeg vores 2. par SPA oplevelse hos Exuviance. Som altid når man kommer, er det med et smil og en ro, således at man føler sig godt tilpas fra starten. Vi blev forkælet hele vejen i den 2,5 times lange seance med scrup, fodbad, spa, Hot Stone massage samt ansigtsmassage. Vi kan helt klart anbefale dette til alle par, som vil have en anderledes dag sammen i ro og mag med fuld forkælelse.
Lyxigt och skönt!
Efter långa ansiktsbehandlingar i Sverige har jag "landat" på ett perfekt ställe. Har man känsligt och samtidigt acne påverkat hud, måste man vårda den på ett special sätt. Jag behöver inte testa olika produkter länge, eftersom dem har blivit anpassat just för min hud. Har sparat mer pengar och slutat experimentera med huden... Nästan som att komma till skräddary.. Prismäsigt är också värt.
Har man möjlighet, är en ansiktbehandling på Wellness salong, man borde unna sig oftare.
I love it...
Så kan man ikke sige mere. Men jeg er altid tilfreds med, service, kvalitet i behandling. Jelena forstår at få mig til at slappe af og nyde den store forkælelse som det er for mig at være der. Jeg kan kun varm anbefale Exuviance Wellness. Søren
Top professionelt og altid sød, fleksibel og imødekommende
For et halvt år siden begyndte jeg med månedlige voksbehandlinger ved Jelena. Hun er altid effektiv (tager ca 10 minutter), grundig, professionel og sød. Mine varmeste anbefalinger!
Effektiv og behagelig ansigtsbehandling.
Har gennem de sidste par år mere eller mindre regelmæssigt fået ansigtsbehandling hos Jelena, for det meste i form af dybderens.
Jeg er meget tilfreds med resultatet og er glad for Jelenas behandling.
Fantastiske service og kompetent personale
Er meget tilfreds efter besøg i klinikken !
Professionel vejledning om produkterne og om hudplejen.
God atmosfære, dejlige omgivelser.
Hvis man vil forkæles, så e-wellness er at anbefale.
Et vidunderligt sted!
Lily
God ansigtsbehandling (Exuviance)
Er kommet i klinikken gennem et år (Exuviance ansigtsbehandling). Tilfreds med behandling. Godt med behandlinger i weekenden. Central beliggenhed. Har ikke benyttet klinikkens øvrige tilbud.
Super sted!
I denne uge har jeg været sammen med min mand i Exuviancewellness, og jeg vil bare sige, at det var virkelig fantastisk! Vi fik masser af fornøjelser både spirituelt og helbredsmæssigt. Det var en afslappet atmosfære; vigtigst af alt forløb det meget professionelt og klinisk, med høj standard af kvalitetsprodukter.
Mange tak til Jana for ekstraordinær massage. Jeg vil helt klart anbefale hende!!!
Mvh. Sidsel K.
Fantastisk dejlig ansigtsbehandling
Super dejlig ansigtsbehandling med en skøn omgang massage.
Rigtig hyggeligt sted og en fin service.
Vil meget gerne komme igen og anbefale til andre.
Nyt liv med nye hud efter behandlingerne hos Jelena
Jeg er så glad, at jeg har fundet Jelena og pigerne med deres Exuviance Wellness! Siden september 2014 er jeg en regelmæssig kunde for ansigtsbehandling og pedicure.
Jelena har rigtig god teknik og tilpasser kosmetikken til min hud. Jeg har altid haft problemer med huden før, men aldrig efter - det er helt nyt liv. Derudover er priserne meget meget rimelige for København. Mine bedste anbefalinger!
Yderst kompetent og afslappende atmosfære
Jeg har nu været kunde hos Jelena i over et år, og jeg må bare sige at der er en grund til at jeg bliver ved med at komme. Der er altid en dejlig afslappende atmosfære på klinikken, og behandlingerne er altid meget professionelt udførte.
Jeg har både fået ansigtsbehandlinger og voksbehandlinger og er meget tilfreds med begge.
Derudover er Exuviance produkterne virkelig effektive, og det bedste af det hele er at man ikke føler sig presset til at købe produkterne, men at Jelena blot giver gode råd og vejledning i forhold til hvad der ville være godt for ens hud.
Alt i alt, får jeg altid en god behandling, hvad enten det er til voks eller ansigtsbehandlinger, så kan klart anbefale denne klinik!

Svar fra Exuviancewellness
Dejligste "me time" wellness, midt i København!
Jeg har brugt Exuviance Wellness fast i mere end fire år - jeg er altid tilfreds med mine faste behandlinger (bryn og vipper) og det er derfor, jeg kommer igen og igen. Jeg har også prøvet andre tilbud bl.a. massage, som var i top og manicure samt pedicure, der også var super. Jeg kan varmt anbefale stedet, det er en lille oase med venligt, behageligt og professionelt personale!!
Jeg behøver ikke at søge længere!
Efter at have afprøvet utallige ansigtsbehandlere og manicure/pedicure specialister, er det endelig lykkedes mig at finde byens bedste i hvert kategori under samme tag i Exuviance Welness for ca. 1½ år siden. Jeg har været stamkunde lige siden og sikke en forskel de har gjort for mig!
Det er stedet, hvor der eksisterer en pragtfuld kombination af professionalisme, god service og engagement. Her kan jeg trygt læne mig tilbage og nyde at jeg er i rette hænder. Forskellen er ikke til at tage fejl af !
Eileen K.

Altid høj kvalitet
Jeg har gennem de seneste 6-7 år fået månedlige ansigtsbehandlinger hos Jelena, og kvaliteten har gennem alle årene altid været i top. Klinikken er ren, indbydende og rolig - virker altid helt afstressende for mig, og jeg kan kun anbefale den på det kraftigste. Jeg har også fået andre behandlinger, som ligeledes kvalitetsmæssigt var i top

Kan klart anbefales!
Jeg kan varmt anbefale Exuviance - wellness for alle dem, som ønsker at blive forkælet. Der er super hyggelig stemning på klinikken med afslappende musik, frisk kaffe og te til kunder.
Pigerne er søde og meget kompetente og yder sit bedste for at opfylde individuelle ønsker.
Exuviance produkter er virkelig lækre, nu bruger jeg ikke andet og er meget tilfreds med resultatet.
Hygiejne og rengøring er også i top.

Fantastisk forkælelse!!
Hvis man vil forkæle sig selv, så kan e-wellness varmt anbefales. Jelena er sød og venlig, ekstrem kompetent og så er det superfedt, at hun tilbyder par-behandlinger, så man kan dele oplevelsen med andre.
Produkterne syner ikke af meget, men de er yderst effektive - og det er trods alt det vigtigste:-)
Kristine

Dejligt sted, super tilfreds
Jeg er gennem årene kommet her flere gange og det er en fornøjelse hver gang. Høfligt personale og god service. Det er et af de steder man er helt sikker på KUN tilbyder massage og ikke andet hvis for mig er en stor kvalitet. Nem og fleksibelt bestillingssystem online der fungere.
Glæder mig til næste massage allerede.
Altid en dejlig oplevelse.
God, grundig og afslappende ansigtsbehandling. Utrolig engageret personale. Altid varm velkomst og dejligt at jeg bliver husket fra gang til gang. Kan varmt anbefales.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.