Fik en ny ladeport til iPad Pro, det blev ordnet hurtigt og da jeg vendte tilbage med problemer , tjekkede han også det . God hurtig fejlsøgning, løsning og pris
Se hva andre synes
Jeg skulle have skiftet mit batteri,og alt fra service til udførsel var helt perfekt! Simpelthen så sød service, fair priser og hurtig betjening. Stor anbefaling herfra!
Rigtig god oplevelse. Jeg skulle have fikset en knækket skærm og min hjemknap. Jeg droppede bare ind og afleverede telefonen, som var klar 25 minutter efter. Manden bag butikken taler ikke perfekt d... Vis mer
Eneste sted i Aarhus, der kunne skaffe en ny og original skærm til min google pixel mobil, da den gik i stykker, og jeg med panik stod med en helt sort skærm, der intet kunne. Det gik både hurtigt... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Shop powered by PrestaShop
Kontaktopplysninger
Vesterbrogade 12, 8000, Aarhus, Danmark
- expertfix.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
I am very sad it’s not possible to give…
I am very sad it’s not possible to give 0 stars. This was an awful experience… First of all, I didn’t get the receipt. That’s really bad especially for Denmark.
Then after few weeks the screen started to have issues (see on the picture) and when I came back and showed him it’s also on their webpage, that the screen should have a warranty, he started SCREAMING AT ME. Awful experience, never go to this shop, NEVER.
Not only crappy owner/worker, but also screen of very bad quality.
Expertise - venlig imødekommenhed.
Et par gange har jeg haft alvorlig ”bøvl” med min mobil telefon. Jeg var på randen af fortvivlelse: Hvordan skulle jeg dog klare hverdagen uden mobiltelf. ? (Hvor er vi dog blevet afhængige – uha!!) I min nød henvendte jeg mig til ”Expertfix” i Vesterbrogade. Begge gange fik jeg en særdeles imødekommende og venlig behandling. Navnet ”Expertfix” er rammende på den service, man får her. En stor tak for fin behandling. Expertfix får mine varmeste anbefalinger.
Rigtig god service
Rigtig god service. Klarer det hurtigt og nemt, mega god pris. Kan klart anbefaledes.
Super service!
Super service!
Jeg afleverede min iPhone med ødelagt skærm, og den var fikset og klar en time senere. Meget venlig og hjælpsom betjening. Varmeste anbefalinger herfra.
Jeg fik fikset min skærm og batteri på…
Jeg fik fikset min skærm og batteri på iPhone XS Max. Desværre opstod en fejl på skærmer og fik først tid til at komme tilbage efter et par uger. Fik helt ny skærm og den virker igen upåklageligt. Rigtig god service
Meget venlig
Meget venlig. Skiftede både glas og batteri på 30 minutter, vældig effektivt. Kom endda tilbage 2 dage efter og fik et gratis tjek-up af batteriet.
Helt igennem fantastisk service
Helt igennem fantastisk service! Havde tabte min telefon så skærmen havde løsrevet sig og Expertfix fik fikset den på få minutter. Jeg vil klart anbefale alle at bruge Expertfix - fantastisk service og vanvittig søde medarbejdere!
Helt kanon service
Helt kanon service! Jeg kan klart anbefale at få fikset sin skærm her!
HELT FANTASTISK GOD SERVICE!!
HELT FANTASTISK GOD SERVICE!!! Kunne som den eneste ordne min ødelagte skærm på min Samsung med original skærm og på kun 1 time!!! De andre jeg snakkede med havde ikke skærmen på lager og skulle bruge alt imellem 3 dage og 2 måneder! Rigtig god oplevelse både på service, tid og pris. Giver min bedste anbefaling herfra.
God service, pris og betjening
Har i dag fået repareret min iPhone 11 hos Expertfix. Han lavede med det samme en gratis fejlfinding samt overslag på reparationen. Efter at have arbejdet 3 timer på telefonen, fandt han endnu en fejl. Dette resulterede i en højere pris - til gengæld satte han et panserglas på, arbejde til efter lukketid og leverede telefonen til min dør.
Kan hun anbefale Expertfix på det varmeste.
God service, god pris og virkelig venlig betjening.
OBS på ikke Apple godkendte produkter
Super service og venlighed man bliver mødt med ved Expertfix. Jeg skulle have skiftet min skærm og have nyt panserglas på min iPhone, og det tog 30 minutter, så var det klaret.
OBS man skal dog være opmærksom på, at det ikke er Apple godkendte produkter, der bliver erstattet med (i mit tilfælde skærmen), så hvis man har et Apple produkt, så skal man bare være klar over, at det ikke er 100% det samme.
Super god service og hurtig betjening
Super god service og hurtig betjening. Kan anbefales :)
Fik fornøjelsen at blive betjent af…
Fik fornøjelsen af at blive betjent af ejeren Ahmad. Fik skiftet min skærm på knap og nap 30 min. og fik et billigt panserglas med oveni købet. Prisen er super lav og servicen er i tip top. Har prøvede samtlige telefoni steder, og kan med hånden på hjertet sige, at det er det bedste telefoni sted jeg har prøvet hidtil.
Helt vildt god service
Helt vildt god service. Hurtig og flot skærm udskiftning. Til en super god pris kan varmt anbefales. Også god rabat man får hos dem!:-)
Rigtig godt sted at få skiftet skærm.
Rigtig flot panserglas og påsætning af…
Rigtig flot panserglas og påsætning af nyt glas på skærmen
Hurtigt og godt !
Vildt billigt og hurtigt
Vildt billigt og hurtigt !
Kæmpe ros for service og pris.
Ordnede min smadrede skærm på en time, til den halve pris af hvad der ellers bliver taget ude i byen.
Mega søde medarbejder og god service
Mega søde medarbejder og god service. mega god butik og fikser altid min mobil
Altid god service
Altid god service! Meget kompetent ☺️ Jeg vil helt sikkert komme tilbage ☺️
Good service and nice owner
Very good service done on my phone and great help from the owner.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.