Expertfix Anmeldelser

4,8

Fik en ny ladeport til iPad Pro, det blev ordnet hurtigt og da jeg vendte tilbage med problemer , tjekkede han også det . God hurtig fejlsøgning, løsning og pris

Jeg skulle have skiftet mit batteri,og alt fra service til udførsel var helt perfekt! Simpelthen så sød service, fair priser og hurtig betjening. Stor anbefaling herfra!

Rigtig god oplevelse. Jeg skulle have fikset en knækket skærm og min hjemknap. Jeg droppede bare ind og afleverede telefonen, som var klar 25 minutter efter. Manden bag butikken taler ikke perfekt d... Vis mer

Eneste sted i Aarhus, der kunne skaffe en ny og original skærm til min google pixel mobil, da den gik i stykker, og jeg med panik stod med en helt sort skærm, der intet kunne. Det gik både hurtigt... Vis mer

Shop powered by PrestaShop

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

33 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

6 minutter og blæst skærm + iPhone 11 Pro Max

Jeg bliver nød til at rette min anmeldelse af denne skruppelløse virksomhed. For det første, på nettet skriver han: AA+ skærm. Det er gak. A++, eller AA++, eller whatever ændrer ikke på, at det er en billig LCD-skærm, som til og med bruger langt mere strøm end den originale OLED-skærm.

Det han gør, er, at han indsætter en LCD-skærm i en iPhone 11 Pro Max, selvom Apple bruger OLED. En LCD-skærm kan man købe fra kinøjserland til omkring 200 kr. ekskl. moms. Han tager 749,00 kroner inkl. moms for skærmskift. Yderligere, så virker den den skiftede skærm ikke. Den afstedkommer egentryk på skærmen som du ikke har noget gør: Telefonen bliver komplet ubrugelig.

Det er gak og gøgl fra mandens side af. Desuden er LCD-skærmen væsentligt tykkere (h) end Apples originale skærm.

Det er fusk og komplet dårlig stil.

14. desember 2023
Logoen til Expertfix

Svar fra Expertfix

Hej Nikolaj.
Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du er utilfreds med vores service. Vi vil dog ønske, at du havde kigget forbi vores butik, da du oplevede dette. Vi ville have foretaget en tjek på skærmen og skiftet den, hvis den fejlede noget. Du nævner, at vi bruger en AA+ skærm, men faktisk anvender vi en skærm med en højere kvalitet end en AA+. Det er dog vigtigt at påpege, at denne skærm ikke nødvendigvis matcher Apples kvalitet og dermed også pris. Det er en skærm, som vi sætter til alle vores kunder, og de har generelt været meget tilfredse med resultatet. Slutteligt vil vi understrege, at vi har flere kvaliteter af skærmen, men du har valgt denne kvalitet og pris.
Vi sætter pris på din feedback og er åbne for at løse eventuelle problemer.

Mvh
Expertfix

Super service

Super service! Jeg afleverede min telefon med en smadret bagside kl. 16 i dag og fik den leveret personligt til min adresse 3,5 time senere. I mellemtiden modtog jeg en låne telefon. Jeg kan absolut anbefale Expertfix.

20. november 2023

Fantastisk service

Fantastisk service. Jeg kom ind med en skærm, der sad helt løs på min One+ telefon en tirsdag eftermiddag. Efter maks 10 minutter var telefonen fixet og så god som ny. Det kunne simpelthen ikke være gjort bedre. Thumps Up herfra

26. september 2023

Ham som har butikken står altid klar…

Ham som har butikken står altid klar til at hjælpe en, ligemeget størrelsen på problemet. Han har også altid et kæmpe smil på læben som smitter. Super sød mand.
Støt ham og du bliver mere støttet Af Ham 🙋🏽‍♀️😎

5. september 2023