Se hva andre synes
RONDUIT SLECHTE KLANTENSERVICE Op 14 augustus heb ik bestelling 000283923 geplaatst. Tot op heden is deze niet geleverd en heb ik geen enkele communicatie ontvangen over de vertraging. Na 4... Vis mer
Geen artikelen bestellen bij dit bedrijf. Ik had een ombouw voor de Airco-buiten unit besteld. De levering ging snel. Ik moest het artikel echter terugsturen omdat ik een te kleine maat had besteld... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Wees gewaarschuwd
Wees gewaarschuwd. Leveren niet, geen contact mogelijkheden. Kortom oplichters.
RONDUIT SLECHTE KLANTENSERVICE
RONDUIT SLECHTE KLANTENSERVICE
Na 4 onbeantwoorde e-mails en 2 keer ruim een uur telefonisch in de wacht te hebben gestaan, is er nog steeds niemand bereikbaar. Dit is simpelweg onacceptabel.
Als consument heb ik recht op levering binnen de afgesproken termijn en duidelijke communicatie wanneer dit niet lukt. Het lijkt erop dat je wél kunt bestellen en betalen, maar dat je vervolgens aan je lot wordt overgelaten.
Neem nu contact met mij op via de bij jullie bekende contactgegevens. Bestelnummer 000283923.
Airco besteld bij EVOLAR.nl
Airco besteld bij EVOLAR.nl, andere dag ontvangen. Echter de afstandsbediening lag knel onder de Airco in de doos. Werkte niet. Nieuwe batterij geplaatst; zonder succes. Sinds 15 aug.2026 bezig via whatsapp (met foto's) , e-mail, de Evolar site formulier, bellen, en de AI robot Louis , om een vervangende afstandsbediening te krijgen. Helaas alles zonder succes. Nu wordt er op mijn (nieuwe) reacties NIET meer gereageerd. Waarschijnlijk geblokkeerd. Kortom Zet dit bedrijf op een zwarte lijst. Kopen oké. Service??????? Wat is dat?
Koop hier absoluut je materiaal niet
Koop hier absoluut je materiaal niet! Ik ben enorm teleurgesteld in deze webshop.
Eerst en vooral beloven ze: "Vandaag besteld, morgen in huis". Dit was absoluut niet het geval. Pas na een week wachten werd mijn bestelling geleverd. Gedurende die week heb ik via telefoon, WhatsApp en e-mail contact geprobeerd op te nemen met de klantenservice, maar zonder enig resultaat.
Toen de bestelling uiteindelijk aankwam, bleek het ook nog eens niet te klopen: in plaats van de bestelde 5,5 meter kabelgoot, is er slechts 1 meter geleverd.
Inmiddels heb ik weer meerdere keren geprobeerd telefonisch en per e-mail contact op te nemen, maar ik krijg opnieuw nul reactie. Als dit zo doorgaat en er geen snelle oplossing komt, zal ik juridische stappen ondernemen.
Do not buy your materials here! I am extremely disappointed with this online shop.
First of all, they promise: "Ordered today, delivered tomorrow." This was absolutely not the case. It took a full week of waiting before my order arrived. During that week, I tried contacting customer service via phone, WhatsApp, and email, but received no response at all.
When the package finally arrived, it turned out to be incorrect: instead of the 5.5-meter cable trunking I ordered, I only received 1 meter.
Since then, I have repeatedly tried to get in touch by phone and email, but again, zero response. If this is not resolved promptly, I will be taking further legal action.
Klanten"service" onbereikbaar
Geen artikelen bestellen bij dit bedrijf.
Ik had een ombouw voor de Airco-buiten unit besteld. De levering ging snel. Ik moest het artikel echter terugsturen omdat ik een te kleine maat had besteld. Toen begonnen de problemen: artikel is maandag 7 september 2026 door Evolar ontvangen maar ik zit nu op 10 september nog steeds op mijn geld te wachten. Klantenservice is telefonisch niet te bereiken, reageert nauwelijks op mailberichten en de chatbot "Louis" geeft standaard antwoorden. Ik heb ook een nieuw artikel besteld. Volgens bestelinformatie vind levering in week 38 plaats. Na bestelling blijkt dit ineens week40 te worden. Waardeloos! Mijn eerste ervaring met dit bedrijf, maar tevens ook de laatste.
Wat een slecht bedrijf geen antwoord op…
Wat een slecht bedrijf geen antwoord op mails telefonisch niet bereikbaar en je bent je geld kwijt ik vraag me af of dit wel een bedrijf is of gewoon een oplichter want dit is niet normaal als je via WhatsApp doet krijg je alleen maar een ai die dan zegt u wordt gebeld Ja mischien over 20 jaar Afz albert corbet
Onbereikbaar bedrijf. Nul service.
Volgens mij treed er echt geen verbetering op. Spijt van hier een airco afscherming besteld te hebben. Had ik maar eerder de reviews gelezen.
Bovenplaat was beschadigd. Chatbot werkt ineens niet meer . Bellen heeft geen zin. Er zijn 3 wachtende voor u. Vervolgens blijft t bij 3 wachtende voor enkele uren.
Nee mensen koop hier niets. Gelul op de site van dat de vervoerders t te druk hebben.... lees gerust verder in de review.. zegt genoeg.
extreem slecht
extreem slecht! Evolar is niet bereikbaar!! Product is een dag later dan aangegeven bezorgd. Na bezorging blijkt het product beschadigd te zijn. Hierover een mail met foto's naar de klantenservice gestuurd om graag contact te hebben hoe dit op te lossen. Geen reactie vanuit de klantenservice. Telefonisch contact opgenomen. 2 uur in de wacht gestaan , gestart als nummer 4. Waarvan de laatste 45 min als nr 1. in de wacht. na 2 uur werd de verbinding verbroken.
Wees gewaarschuwd!
Eind juni een airco besteld. Na betaling en bestelbevestiging werd het stil. Contact opgenomen met de vraag om informatie over de levering. Op geen enkele manier in contact te komen. Hierop de bestelling schriftelijk geannuleerd. Paar uur later mail van de transporteur, airco was onderweg. Deze werd de volgende dag geleverd. Later op deze dag een mail van evolar dat het apparaat verzonden was. Na levering wederom op meerdere manieren in contact proberen te komen ivm retourzending. Er bleek geen enkel contact mogelijk. Lang verhaal kort: tot op heden twee aangetekende brieven gestuurd. De eerste is in ontvangst genomen, de tweede niet. Inhoud van de tweede brief tevens per mail gestuurd, geen antwoord. Inmiddels is het eind augustus en zijn wij al twee maanden bezig om in contact te komen. Meerdere mails, appjes en uren in de wacht gehangen….er is geen contact te krijgen. Apparaat staat nog ongebruikt in de doos te wachten om geretourneerd te worden. Wij laten het er niet bij zitten, volgende stap is de juridische stap.
airco voldoet niet aan de…
airco voldoet niet aan de verwachtingen.
Retourlabel aangemaakt, volgens klantenservice moet daar de vervoerder op staan.
Dit is niet het geval.
Tel. contact opgenomen ik was no.5 in de wachtrij.
Na 1 uur en 59 min. werd de verbinding verbroken.
Ik sta al meer dan 3 uur in de wacht
Ik sta al meer dan 3 uur in de wacht. Nu denk je misschien waarom zou je zo lang in de wacht staan. Maar ik was tegelijk ook andere aan het doen. Maar ik check nu en ik sta echt al 3,5 uur in de wacht. Ik ben nu zogenaamd de eerste die aan de beurt zou zijn. Maar ik denk dat ik gescamd wordt dus ik ga nu ophangen. Ik zou daar nooit iets kopen!
Customer support is very poor
Customer support is very poor and almost non existent.
WhatsApp account is handled by an Ai bot that is useless and says it will forward to an employee but then no more response.
Email with question on deliver date stays unanswered.
Phonecall results is long waiting in a queue that never seems to reduce. So called 2 minute wait time remains the same during 15min. wait.
Chat on website looks as if it is a person but it's just another useless Ai bot that tells me to fill the online form with my question.
I would not recommend this company and will not buy from them again in the future.
Mijn ervaring met twee Evolar 9000’s
Mijn ervaring met twee Evolar 9000’s: zeer teleurstellend
De Evolar 9000 is wat mij betreft zelfs geen 1 ster waard.
Ik heb twee Evolar 9000 airco’s tweedehands gekocht. Bij beide kreeg ik het originele garantiebewijs mee; op het ene apparaat zat bij aankoop nog 18 maanden garantie en op het andere 21 maanden. De oorspronkelijke verkoopprijs van deze apparaten was €995 per stuk.
Met beide airco’s heb ik uiteindelijk slechts ruim tweeënhalf jaar plezier gehad.
Bij de ene airco bleek de interne printplaat te zijn gesmolten. De andere airco heeft een probleem waarbij de zekering doorslaat, waardoor ook deze niet meer bruikbaar is.
Ik realiseer me dat beide apparaten inmiddels buiten de garantietermijn zijn en verwacht dan ook niet dat een reparatie zomaar kosteloos wordt uitgevoerd. Mijn teleurstelling zit vooral in het feit dat beide apparaten na een relatief korte gebruiksperiode defect zijn geraakt én in de manier waarop ik vervolgens ben geholpen.
Om überhaupt contact met de importeur te krijgen heb ik behoorlijk veel moeite moeten doen. Na intensief telefonisch contact kon men mij uiteindelijk niet verder helpen. De importeur gaf aan de Evolar te importeren, maar reparaties niet zelf uit te voeren. Binnen de garantietermijn wordt service verleend; na afloop van de garantie is het advies om zelf op zoek te gaan naar een aircomonteur.
Dat betekent in mijn geval dus dat ik met twee defecte apparaten zit en zelf maar moet zien uit te zoeken of en waar ze nog gerepareerd kunnen worden.
Nogmaals: ik begrijp dat de garantie inmiddels verlopen is. Maar bij apparaten met een oorspronkelijke verkoopprijs van €995 per stuk vind ik het bijzonder teleurstellend dat beide na ongeveer tweeënhalf jaar gebruik defect zijn en dat er vanuit de importeur geen concrete mogelijkheid voor reparatie wordt geboden.
Dit is mijn persoonlijke ervaring met Evolar en de bijbehorende service. Ik deel deze review vooral omdat potentiële kopers wat mij betreft ook moeten weten wat er kan gebeuren wanneer een Evolar 9000 buiten de garantietermijn defect raakt.
Mijn advies: bezint eer ge aan een Evolar 9000 begint.
My husband ordered a fan over a month…
My husband ordered a fan over a month ago, broken. it makes so much noise when turned on. We've tried to reach them for a return but they didn't answer since then. Very frustrating when you pay 70€ for a broken product and when you want to return it, they are avoiding you
Geen reactie of antwoord op email en whatsapp. Onbereikbaar bedrijf
Bestelling in eerste instantie bij herhaling geprobeerd te annuleren. Uiteindelijk toch bezorgd. Vragen gesteld over onder meer betaling, omdat die door Paypal (gelukkig) ongedaan is gemaakt.
Op geen enkele email een reactie/antwoord ontvangen. Ook via Whatsapp hetzelfde. Telefonisch niet bereikbaar.
No one to answer a question
First time I had a question they got back to me in 6 weeks.
Now the power cable or plug is broken and I just need a repair adress in The Hague. I’m not looking for restitution or guaranty just an adress. Been waiting 3.5 hours. First call got disconnected after 2 hours. Now second call is goi g the same way.
Now contemplating opening mashine and replacing the power cable myself.
Klantenservice reageert nergens op
Klantenservice reageert nergens op, heb de ventilator nu een paar maand en als ie op draaien staat zit er een heel irritante piep in!! Wat een rotzooi en er dan nog 35 euro voor vragen ook! Beneden heb ik een ventilator van action staan, blaast 10x beter, is stiller en een keer zo goedkoop.
onbetrouwbaar bedrijf zonder service
bedrijf is niet te bereiken; telefoon wordt beantwoord door machine die nooit doorverbind met medewerker, medewerkers nemen ook na talloze verzoeken geen contact op.
Ik heb een mobiele split unit airco gekocht bij Evolar die gereinigd moet worden omdat er steenstof in is gekomen, een urgent probleem, ik heb geen enkele hoop meer dat ik daarvoor bij Evolar terecht kan: Evolar bied geen service en verbergt zich achter een niet bestaande klantenservice die je voortdurend op de mouw speld dat het drukker is dan normaal en dat je nummer 8 in de rij bent, contact krijgen met een medewerker is niet mogelijk en dat is zeer waarschijnlijk een bewuste tactiek van Evolar.
vragen meer dan het dubbele voor…
vragen meer dan het dubbele voor sommige artikelen, oplichters.
Geen product en geen contact
Na de bestelling en bevestiging bleef het stil. Nu al weken aan het wachten op verzending. Al drie mails gestuurd en ze reageren gewoon niet.
Gelukkig met achteraf betalen besteld. NIET BESTELLEN BIJ DEZE WINKEL!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.