Eriksen Vinhandel Anmeldelser

1. Brennevinsutsalg
  2. Forhandler av gaveesker
  3. Vinbutikk

Skrevet av virksomheten

Eriksen Vinhandel har eksisteret i over 24 år. Vinhandlen huserer i Nygade 4, 4300 Holbæk, hvor hver kvadratmeter af den i alt 180 kvm store vinhandel er fyldt med spændende specialiteter. Et stort udvalg af delikate og eksklusive dråber præger vinhandlen, som især har specialiseret sig inden for whisky, cognac og portvin, men har desuden et bredt udvalg af spændende rød- og hvidvine samt en række spiritustyper. Endvidere er der et unik udvalg af egne rom- og cognacaftapninger - eksklusivt leveret til Eriksen Vinhandel. Sortimentet rummer desuden en lang række smagfulde tobaksblandinger samt et flot udvalg af piber og cigarer. Aromafyldte og friskkværnede kaffeblandinger vil også være at finde i vinhandlen, som desuden jævnligt afholder smagninger inden for udvalgte temaer. Eriksen Vinhandel er kendt for sine spændende gavekurve fyldt med dejlige delikatesser, lækre italienske specialiteter som pesto, olivenolier, delikate chokolader - samt meget meget mere. Vinhandlen er erfaren leverandør af alt inden for firmagaver - uanset om det er til en reception eller julegaver. Der findes et utal af spændende kombinationer - lige fra temagaver inden for gin/tonic, unikke Eriksen Vinhandel rom-/cognac-aftapninger, chokolade/delikatesser til de mere traditionelle vingaver. Der bliver sørget for alt - inspiration og vejledning til den rette gave som passer til dit image, indpakning samt levering - alt sammen til tiden. Så bliver det ikke nemmere......!

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

12 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vi sjekker anmeldelser

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God service og et godt udvalg

Eriksen Vinhandel har et virkeligt stort udvalg af rom også de mere sjældne flasker til rimelige priser.
Da jeg ville returnerer et par flaske jeg havde købt for meget fik jeg i løbet af ingen tid tilsendt en retur label, det syntes jeg bare var en super service.

17. april 2026

Jeg var i Lystfisk.dk i Randers i dag

Jeg var i Lystfisk.dk i Randers i dag, for at købe en hue til laksesæsonens åbning i morgen d. 1.3.
Efter mit køb og på vej ud af døren, spørger Eriksen om jeg vil smage den Rom han har medbragt på sin bod.
Det takkede jeg ja til. Selvom jeg ikke havde de store forventninger til rommen, så overraskede den positivt.
Som romelsker, og nr. 3 i DM i romsmagning anno 2022, kan jeg varmt anbefale hans "Jagt Rom".
Den er blød og rund, varmer i maven og derefter op i halsen, hvilket kendetegner en god rom.
Mine varmeste anbefalinger, til lystfiskeren, jægeren eller andre outdoor mennesker.

28. februar 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Jeg tror at jeg var for dårligt klædt…

Jeg tror at jeg var for dårligt klædt til at købe vin i dag. Arbejds tøj og sikkerhedsko er nok ikke populært i en fin vinhandel. Den lidt ældre ekspedient kunne dårligt værdige mig et blik da han bad mig om at henvende mig hvis jeg skulle bruge hjælp. Fair nok , jeg fandt det jeg kom efter - en 60 års fødselsdags gave. - Nå du har fundet en af de færdige - 500 skal du have en kvittering? - Øhh kan du putte noget om ? - Nej den er pæn som den er med bånd på. Ok siger jeg så , havde jo betalt så går jeg uden cellofan. Det var så sidste besøg for mit vedkommende hos Eriksens Vinhandel

23. januar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Helt igennem fantastisk oplevelse!

Helt igennem fantastisk oplevelse!
Eriksen Vinhandel leverer service i absolut topklasse! Et kæmpe udvalg af spændende specialvarer kombineret med et personale, der stråler af smil, engagement og imponerende viden. Man føler sig altid velkommen og får rådgivning i verdensklasse. Et sted der skiller sig markant ud – og som man simpelthen må besøge igen og igen. En klar favorit!

16. januar 2026

Fantastisk vinhandel

Fantastisk vinhandel! De har styr på det uanset om det gælder vin eller spiritus. Og der er altid plads til en god snak og vejledning. Altid god betjening og venligt personale! Har selv handlet der i mange år. De er aldrig bleg for at uddele en smagsprøve hvis man er i tvivl om det skal være den ene eller den anden flaske man er forelsket i! Så man kommer altid hjem med det rigtige!

18. desember 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har været kunde i mange år, og oplevelsen har altid været i top. Man bliver mødt med ærlighed, god service og stor faglighed fra alle i butikken. Og det er netop derfor, jeg bliver ved med at vende tilbage. De varmeste anbefalinger herfra

11. desember 2025
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Ikke på lager alligevel.

Ikke på lager……
Jeg bestilte en Kopke 1981 hvor det var anvist 1 på lager. 4 timer efter annulleres ordren da de ikke havde den, ærgerlig oplevelse.
Trods det blev betalingen annulleret og reservationen fjernet på mit kort, god stil.

26. januar 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv