Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top service. Geen gladde verkooppraatjes. Vriendelijk, duidelijk, what you see is what you get. Alles is hier netjes en geordend. We mochten een proefrit maken wanneer we wilden, afspraak was niet... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bei unserem ersten Besichtigungstermin konnten wir uns das ausgewählte Fahrzeug n Ruhe solange ansehen wie wir wollten. Das war sehr angenehm ohne gleichzeitig ein Verkaufsgespräch zu führen. Nach Anf... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super freundlich Mitarbeiter, helfen schnell und unkompliziert. Probefahrt war ohne Probleme möglich. Kauf und Abwicklung mit neuen TÜV schnell abgewickelt. Das Auto hatte normale gebrauchsspuren... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Freundliches und sehr professionelles Personal. Konnten das Auto direkt Probefahren und alle unsere Fragen wurden kompetent beantwortet. Nach 3 Wochen zeigte der Boardcomputer eine Fehlermeldung, na... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bilforhandler

Skrevet av virksomheten

|Nederlands: Eurodecars is een internationale autohandel dichtbij het drielandenpunt. De vestiging in Kerkrade ligt direct aan de grens van het Nederlandse Kerkrade en het Duitse Herzogenrath. Dit gebied wordt door de gemeentelijke samenwerking ook wel het “Eurode” gebied genoemd. Wij staan voor eenvoud, transparantie en een snelle afwikkeling vanaf de aankoop tot en met de daadwerkelijke aflevering. Streven naar transparantie en een hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs staat daarbij altijd voorop. |Deutsch: Eurodecars ist ein internationaler Autohandel in der Nähe vom Dreiländereck. Die Niederlassung in Kerkrade liegt direkt an der Grenze zwischen der Kerkrade (Niederlanden) und Herzogenrath (Deutschland). Dieses Gebiet wird von der kommunalen Zusammenarbeit auch als “Eurode“ bezeichnet. Wir stehen für Einfachheit, Transparenz und schnelle Abwicklung vom Kauf bis zur tatsächlichen Lieferung. Streben nach hochwertige Qualität zu einem wettbewerbsfähigen Preis ist unsere Priorität. |English: Eurodecars is an international Automotive Company operating on the European market for young used cars. The branche in Kerkrade is located directly to the German Border of Herzogenrath. This area is also called “Eurode” by the municipal cooperation. We stand for simplicity, transparency and a quick settlement from the purchase up to the actual delivery of the car. Striving for transparency and high quality at a competitive price always comes first.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Mailcontact /bezoek eurodecars

Mailcontact gehad met Eurodecars ivm. Interesse voor Hyundai Tucson. Mails gingen over inruil BMW. Na 3 dagen over en weer mailen nog geen offerte. Blijkbaar weinig interesse om auto te verkopen. Dan maar eens naar bedrijfspand. Daar te woord gestaan door zeer klantonvriendelijke verkoper. Er werd nog niet eens een stoel aangeboden tijdens zijn zoektocht voor een mogelijke inruilprijs. Mijn uitleg over de prima conditie van de inruiler bleek voor hem niet zo interessant. Ik kwam voor een auto van 21500 euro en niet voor een pakje sigaretten. Of het gaat te goed met Eurodecars en/of verkoper Giovanni moet nog veel leren wat klantvriendelijkheid betreft. Zo ga je niet met mogelijke klanten om.

5. juli 2019

Beste Ton,

Bedankt voor uw beoordeling.

Wij vinden het jammer dat u een negatieve ervaring heeft gehad met ons bedrijf. Echter vinden wij ook negatieve feedback ontzettend belangrijk. Op die manier kunnen wij onze dienstverlening namelijk verbeteren en verder optimaliseren.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Pure klant- en servicegerichtheid!

Prachtige BMW F10 online gevonden bij Eurodecars. Vervolgens een afspraak gemaakt voor een bezichtiging en proefrit. Eenmaal aangekomen stond de BMW al klaar, gewassen en al. Sleutels van de monteur gekregen die toevallig voorbij liep, ruim 30 minuten de auto kunnen bezichtigen voordat Mark naar buiten kwam. Absoluut geen druk of opdringerige verkopers. Veel per mail en telefoon al besproken, erg soepele en snelle communicatie. De BMW werd een aantal dagen gereserveerd voor een tweede bezichtiging. Vervolgens overgegaan tot koop waarbij werd afgesproken dat de complete koplamp vervangen zou worden, tevens zou de kettingspanner worden vervangen. Daarnaast is de BMW afgeleverd met een onderhoudsbeurt, nieuwe APK en poetsbeurt. Vanuit Mark zelf is kosteloos een half jaar volledige exclusieve garantie aangeboden. Al met al een top bedrijf, top personeel en top service. Pure klant- en servicegerichtheid, wat voor mij nog ongekend was

11. mai 2019

Beste meneer Cupic,

Hartelijk bedankt voor uw review.

Wij zijn zeer verheugd te mogen lezen dat onze werkwijze door u gewaardeerd wordt. Mochten wij u in de toekomst nog ergens mee van dienst kunnen zijn, dan bent u te allen tijde van harte welkom. Wij wensen u veel veilige kilometers met uw nieuwe auto.

Nogmaals bedankt en graag tot ziens!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wir haben einen Insignia gekauft Top…

Wir haben einen Insignia gekauft Top Auto super nette Menschen alles reibungslos sogar die Anmeldung in Deutschland super gelaufen sehr empfehlenswert Danke nochmals!

4. mai 2019

Svar fra Eurodecars

Vielen lieben Dank für Ihre Bewertung!

Wir freuen uns dass Sie mit unserem Gesamtservice zufrieden sind. Wir Wünschen Ihnen viel Fahrfreude mit Ihrem neuen Wagen und wenn wir noch etwas für Sie tun können sind wir jederzeit für Sie da.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder zu begrüßen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij waren op zoek naar een kleine auto…

Wij waren op zoek naar een kleine auto en kwamen uit bij eurodecars. Vlak in de buurt en meteen gaan kijken. Tussen al die Mercedessen en audi stond de panda waar wij voor kwamen. We hebben hem helemaal bekeken en een proefrit gemaakt. Toch nog even nagedacht ( we gingen van c5 naar een panda) en de knoop doorgehakt. Gekocht. Een paar kleine dingen werden opgelost voor de aflevering en als ik nog iets zou tegen komen moest ik mij melden. Nou kwam ik nog iets tegen in het weekend en contact opgenomen . Ook dit word zo snel mogelijk opgelost. Dus een heel goed bedrijf met een heel goede service, zeker een aanrader.

26. november 2018

Beste Jef,

Bedankt voor je review en nogmaals bedankt voor de aankoop!

Het verheugd ons om te horen dat je tevreden bent. Wij wensen je veel plezier met de Panda en mochten we je nog ergens mee van dienst kunnen zijn, dan horen we dat graag.

Graag tot ziens!

Team Eurodecars :)

Sehr zuverlässig

Sehr zuverlässig, TOP Service, alles nach Zeit und Plan. Alles wird sofort gemacht, und auf jede Frage gibt es eine Antwort. Sehr seriöser Verkäufer, nur zu empfehlen

22. august 2018

Svar fra Eurodecars

Vielen Dank für das uns entgegengebrachte Vertrauen und Ihre positive Bewertung!

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder zu begrüßen, bis dahin wünschen wir Ihnen alles Gute!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hele goede service tevreden klant

Hele goede service, duidelijke afspraken en heel fijn contact. Heel veel auto' s in verschillende prijsklassen. Auto was heel netjes afgeleverd zoals afgesproken en alle kleine reparaties waren verholpen. Tot de volgende keer.

24. januar 2018

Beste Philippe,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van uw review en fijn om te horen dat u tevreden bent over onze werkwijze. Wij wensen u namens ons gehele team veel plezier met uw nieuwe auto en wij zien u graag nog eens terug!

Eurodecars Team :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer deskundig en klantvriendelijk …

Zeer deskundig en klantvriendelijk bedrijf. Ook uiterst betrouwbaar.

22. januar 2018

Beste Thei,

Hartelijk bedankt voor de positieve feedback, dat wordt zeer gewaardeerd. Mochten wij u in de toekomst nog ergens mee van dienst kunnen zijn dan bent u te allen tijde van harte welkom.

Eurodecars Team :)

Guter Service und Support auch bei techn. Problemen nach dem Kauf

Wir haben eine schöne E-Klasse (Leasingrückläufer) erstanden, mit der wir mehrfach etwas Pech hatten. Aufgrund eines Arbeitsfehlers war nicht wie beschrieben eine AHK verbaut, die Eurodecars direkt und sehr kurzfristig kostenneutral nachbesserte. Weiter hatten wir direkt nach dem Kauf technische Probleme, wo Eurodecars sehr aktiv und möglichst kostenneutral eine Lösung suchte. Eurodecars war jederzeit erreichbar und hat uns während der Problemlösung zeitnah auf dem Laufenden gehalten. Auch haben Sie einen sehr guten Draht zu Mercedes, wodurch die scheckheftgepflegten Fahrzeuge zumindest bei uns noch Gewährleistung genossen (Fahrzeug knapp drei Jahre alt).

4. desember 2017

Herr Westermann,

Herzlichen Dank für die positive Bewertung!

Wir würden uns freuen Sie wieder einmal bei uns begrüßen zu dürfen und wünschen Ihnen in der Zwischenzeit viel Spaß mit Ihrem neuen Wagen.

Mercedes Benz Bj-3/14 E200 T CDI

Man bekommt den Schlüssel in die Hand gedrückt und kann dann auf dem Hof das Fahrzeug in Ruhe anschauen.Sehr sympathische Team und ein absolut unkomplizierte Abwicklung, was ich nicht gedacht hätte.
Auto anmelden in Deutschland ohne Probleme.
Auto gekauft ;am 25.4.17
Mercedes Benz Bj-3/14 E200 T CDI/Navi/Leder/7-Sitzer/EHK,und noch mehr ..
Nur zu empfehlen !!!!!!!!!

1. mai 2017

Bis zum nächsten Mal!

Top - Ehrlich, fair

Ich habe mein Fahrzeug dort vor etwas mehr als einem Jahr gekauft. Sehr faire Preise, toller Service und sehr faire Inzahlungnahme von Fahrzeugen. Mein nächstes Fahrzeug werde ich mit Sicherheit wieder dort kaufen!

13. november 2016

Svar fra Eurodecars

Vielen Lieben Dank für die 5 Sterne Bewertung !

Wir Freuen uns sehr dass Ihnen unser Service gefallen hat und Wünschen Ihnen viel Fahrfreude. Wir hoffen Ihnen in die Zukunft wieder zu begrüßen bei Eurodecars.

Liebe Gruße,

Korrekte, freundliche, hilfsbereite Abwicklung

Kleinwagen aus Leasing aus der Ferne mit 250€ anbezahlt, weil das Fahrzeug mit wenig km zu einem sehr guten Preis angeboten und spätestens am nächsten Tag verkauft worden wäre. Da wir erst 5 Tage später das Auto hätten anschauen können, sind wir dieses Risiko eingegangen - die Anzahlung wäre bei Nichtkauf verfallen. Vorgefunden haben wir das Auto wie beschrieben, fuhren mit Tageskennzeichen der Firma nach D und meldeten ohne Probleme um. Auf Eintrag im Serviceheft achten. Klar ist auch, dass es ein paar Gebrauchsspuren geben kann - in unserem Falle war alles tadellos! Gerne wieder!

2. november 2016

Vielen Dank für Ihre netten Worte!

Es ist schön zu wissen, dass Sie sich bei uns so wohlgefühlt haben. Wir würden uns freuen Sie wieder einmal bei uns begrüßen zu dürfen und wünschen Ihnen in der Zwischenzeit viel Spaß mit Ihrem neuen Wagen!

Volvo bei Eurodecars Mai 2014

Ich habe im Mai 2014 einen Volvo bei Eurodecars gekauft und bin immer noch sehr zufrieden mit dem Fahrzeug. Mein altes KFZ wurde direkt und zu einem fairen Preis in Zahlung genommen.

2. januar 2016

Bis zum nächsten Mal!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Duidelijk en recht door zee.

Vorig jaar een auto gezien op internet die bij hun stond. Afgereisd naar het verre zuiden en de auto rustig kunnen bekijken. Op mijn vragen werd netjes gereageerd. Het duurde even voordat er een testrit gedaan kon worden, maar het was ook behoorlijk druk. Bij terugkomst heb ik een aantal punten aangehaald wat aan de auto mankeerde en deze werden meteen genoteerd. Helaas kwamen we er op dat moment qua prijs niet uit. Een week later was de auto gezakt in prijs en zat deze binnen mijn budget. Ik heb aangegeven de auto te kopen als de eerder genoemde problemen opgelost zouden zijn en als de financiering, die ik zelf zou regelen, rond zou komen. Na een paar dagen was de financiering rond en kon alles in gang gezet worden. Omdat de auto ingevoerd moest worden, duurde het een goede 2 weken voordat de auto klaar was. Vrijdags laat op de middag kreeg ik de melding dat de auto eindelijk voorzien was van papieren. Zaterdags met de trein afgereisd en bij aankomst op het station in de buurt gebeld of men mij kon ophalen, zoals afgesproken. Dit was geen probleem. Meteen gingen we de auto op naam zetten, dit kon niet bij het bedrijf. Daarna naar het bedrijfspand gegaan en de financiële kant afgewikkeld. Auto stond er supermooi bij, was netjes gepolijst en helemaal klaar. Alle gebreken waren opgelost/hersteld. Enige kleine smet op het geheel was de lege tank. Auto is super en heeft daarna alleen een kapot lampje gehad. Garantie had ik bijgekocht, omdat dit via een apart bedrijf gaat. Voordeel hiervan is dat de eventuele reparaties via een bedrijf in de buurt van je woonplaats kan.

Over het geheel zeer tevreden over de aanschaf. Zou niet twijfelen om hier in de toekomst weer te gaan shoppen, maar voorlopig blijft mijn Abarth 500 in mijn bezit.

18. juni 2015

Svar fra Eurodecars

Hartelijk bedankt voor de review Marc!

Wij waarderen het enorm dat onze klanten ervaringen met ons als bedrijf uitdragen. Het is dan ook fijn om te lezen dat je naar tevredenheid geholpen bent. Ik wil je namens het Eurodecars team veel plezier en veilige kilometers toewensen met de nieuwe auto.

Mocht je in de toekomst nog ergens tegenaan lopen, dan ben je vanzelfsprekend altijd welkom.

Graag tot ziens!

Eurodecars team :)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv