tutto perfetto consiglio ……
tutto perfetto … consiglio !
Welkom bij EU Perfume, de laatste bestemming voor hoogwaardige parfums en Eau de Cologne. Ontdek onze uitgebreide selectie van parfums voor zowel mannen als vrouwen van gerenommeerde merken zoals Dior, Versace, Paco Rabanne, Chanel en nog veel meer. Of je nu de voorkeur geeft aan frisse en bloemige noten, iets exotischers, of misschien een subtiele houtachtige geur, ons brede assortiment omvat diverse categorieën om aan verschillende smaken te voldoen. Ons toegewijde team staat altijd paraat om je vragen te beantwoorden en je te helpen het perfecte parfum te vinden. Profiteer ook van onze eenvoudige retourmogelijkheid, zodat je met vertrouwen kunt winkelen. Bij EU Perfume vind je gegarandeerd het parfum dat perfect bij jou past!
Geertruidenbergstraat 129 , 3086WG , Rotterdam, Nederland
Har ikke svart på negative anmeldelser
tutto perfetto … consiglio !
EU Perfume Rotterdam zamówiłem perfumy płacąc na samym początku i kilka razy próbowałem się kontaktować z nimi co jest nie możliwe po prostu uważam to za oszustwo i przestrzegam wszystkich żeby się trzymali z daleka od tej firmy a na koniec jeszcze zgłoszę sprawę na policję..
It’s a scam site, never got my product or communication after I placed the order.
Was really worried since I never ordered here before. But everything was great. Received the product in 4 days (was supposed to be next-day delivery, but it doesn’t matter!). The perfume is 100% authentic and perfectly packaged. Will order again.
I bought a perfume online with EU Perfume, paid for it and never received my product. I tried login in to my account but it doesn't work. Their phone number is disconnected, no one replies to their emails (direct emails or website form), and even calling the parent company (Turor BV) led nowhere. Stay away, this website is a scam!
Goede service, zeer klantvriendelijk! Denken altijd mee