Selskapet har svart
Som den stank-torsk jag är har jag längtat efter ett svenskt företag med brett sortiment av intressanta nisch parfymer. Har tidigare fått vända mig till Tyska och Amerikanska företag för att me... Vis mer
Selskapet har svart
Gå inte på detta! Fick nyss hem Xerjoff Naxos, 10 ml. Sample. Vet ej 100% vad de gjort med den men vet att den är utblandad med något iallafall. Har luktat på riktiga Naxos ett antal gånger för... Vis mer
Nischparfymer
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Gjorde min beställning den 28:e januari. Fick skadade varor, varav jag mailade företaget med bilder den 2:a februari. Mailar igen den 13:e februari då jag inte får något svar, och tillhandahåller samma information igen. Blir då uppringd och de lovar att lösa det genom att skicka ut nya varor. Det är nu 15:e mars och jag har varken fått mina varor eller pengarna tillbaka.
Svar på ert svar 2026-03-15:
Jag har redan kontaktat er två gånger via mail. Första gången den 2:a februari med bilder på de skadade varorna, och igen den 13:e februari när jag inte fått något svar. Efter det andra tillfället ringde ni även upp mig och lovade att skicka nya varor.
Det är nu den 15 mars och jag har fortfarande varken fått ersättningsvaror eller någon återbetalning.
Eftersom ni skriver att detta “inte låter likt er” vill jag förtydliga att jag har kvar hela mailkonversationen och kan visa den vid behov. Jag mailar er igen så att ni kan hitta ärendet och faktiskt följa upp det. Bifogar likt tidigare även ordernummer: 29432

Svar fra Escentica
Jag var lite skeptisk eftersom jag aldrig beställt från Escentica tidigare men jag läste lite omdömen så jag tänkte att jag ska prova. Idag så fick jag mina samples levererade. jag kan säga att jag är mycket nöjd med köpet! Det här är äkta parfymer jag fick skickat inget skitsnack. De håller otroligt bra och luktar så gott! Jag ser fram emot att göra fler beställningar hos er i framtiden och självklart så kan jag varmt rekommenderar att köpa hos Escentica. Ni har mitt förtroende. Tack

Svar fra Escentica
Har köpt vid 3 separata tillfällen, leveransen är snabb , utbudet är toppen. Men sista leveransen var en av testerna defekt och fungerade ej att spruta med. 2 mail till företaget men ingen återkoppling. Tråkigt. Blir en principsak att jag inte kommer handla mer här.
Updatering , svarade på mail , skickade ny pump till den som var defekt.
Har tidigare fått vända mig till Tyska och Amerikanska företag för att med ro bekanta mig med komplexare dofter.
Snygg hemsida, grymma priser, stort utbud och allt jag har testat, över 45 prover, har hållit hög kvalité.
Escentica är guld värt.

Svar fra Escentica
För den som är intresserad av parfym är Escentica den enda butiken som håller måttet. Fantastiskt utbud, välfyllda doftprover, blixtsnabb orderhantering och oerhört vänliga på mail. Föredömligt! Är inne på mitt tredje köp och fler skall det bli.

Svar fra Escentica
Fantastisk upplevelse av dofter som berikade mitt sinne. Lär återvända till Escentica inom kort för fler köp av dessa god-doftande parfymer!

Svar fra Escentica
Fantastiskt upplevelse! Rekommenderar varmt.

Jättetrevligt event!
Stort utbud och mycket trevlig personal.
Rekommenderar starkt!

Svar fra Escentica
Jag handlar flera år och alltid nöjd,men det tråkiga att aldrig rabatter,en gång fått rabattkod men det funkat inte.lite högt priser på semplan.men försenar handla bara att man vet äkta grejer.

Svar fra Escentica
Har nu handlat flertalet parfymer från Escentica. Varje gång skapas en härlig upplevelse som förgyller dagen. Den passion som personalen uppvisar är underbart smittsam. Kunskap, intresse och utbud i världsklass.
Vanligtvis får man fria samples vid köp, vilket egentligen är ett måste innan man bestämmer sig för sitt nästa inköp. Helt perfekt att kunna bära parfymen i ett par dagar så att man lär känna den ordentligt under olika förhållanden.
Ibland kan man finna vissa produkter billigare på andra sidor, men engagemanget och kundbemötandet från Escentica gör att de förblir min enda inköpskanal.
Påståenden om att de skulle tillhandahålla fake produkter låter utifrån mina erfarenheter helt befängt. Enligt vilken logik spär man ut samples? Verkar ju väldigt bra för business.
Varmaste rekommendationer.

Svar fra Escentica
Rekommenderar inte!Jag läste omdömena om er webbsida och såg att det fanns en del negativa kommentarer om att dofterna försvinner snabbt och verkar vara av blandad kvalitet. Eftersom det också fanns många positiva omdömen bestämde jag mig för att ta risken och beställa några sampels.
Jag fick hem Creed Aventus for Her och Creed Aventus, men båda dofterna försvinner mycket snabbt redan efter cirka 30 minuter känns de knappt längre. Även Initio Narcotic Delight försvinner efter ungefär 1,5 timme.
Jag vet att ni ofta svarar att ni använder originalprodukter, men det är svårt att tro när dofterna inte håller som äkta parfymer brukar göra. Därför skulle jag tyvärr inte rekommendera att köpa härifrån.

Great company.
There was an issue with delivery (PostNord), but Escentica stepped up and showed what real customer service is. I had no problems getting in contact with them, and they were super helpful.
The products I received were impeccable! Top notch packaging, quality and service.
Nothing but big recommend from me. Will buy again, and have bought again. Legit!

Svar fra Escentica
Jag råkade betala lite för mycket på en beställning via swish, och de skickade tillbaka pengarna som jag betalade extra.

Svar fra Escentica
Supersnabb leverans! Beställde och fick mina parfymer dagen efter, imponerande! Kommer absolut köpa flera gånger, mina varmaste rekommendationer.

Svar fra Escentica
Känner att jag måste lämna ett omdöme då jag har handlat av detta företag i flera år nu, både samples och fullsize parfymer, och alltid fått så bra service och supersnabb leverans! Min senaste parfymköp kom till min dörr dagen efter beställning. Toppenbetyg!!

Svar fra Escentica
Alltid nöjd!! Beställt flera gånger och det är supersnabb leverans och allt är äkta vad jag bedömt som åtminstone. Så glad att escentica finns för en parfymälskare som jag! Taaack🌸

Svar fra Escentica
Handlat flera gånger nu och det är bra.
+ Bra och viktigt koncept att kunna köpa samples
+ Mycket bra leverans [2 dagar för mig].
+ Välpackat.
- Finns billigare sidor för helflask köp.
Köpte God of fire 2.5ml sample och dem har 100% blandat ut det med mer alkohol för det luktar inte likt orginalet och prestandan absolut sög och den luktade knappt

Svar fra Escentica
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.