Beställt flertal grejer både till häst och ryttare och har alltid varit nöjd. Personalen är trevlig, har haft kontakt både via mail och telefon vid olika tillfällen för att fråga om produkten jag sö... Vis mer
Väldigt snabb leverans och ett riktigt fint kandar till överkomlig peng. Har man en häst med lite större huvud är det inte stora marginaler på full men å andra sidan vill man inte ha långa stroppar...... Vis mer
Att besöka och handla hos Equeen är alltid en mycket trevlig upplevelse. Alltid ett glatt mottagande och en hjälpsam och kunnig personal. Behöver jag ibland använda webb sidan är den lätt att hitta... Vis mer
Snabb återkoppling. Blev nervös att jag inte skulle få min beställning innan jul då ni skrev att det var 8 veckors leveranstid, men efter jag haft kontakt med er så tog det bara några dagar så fick ja... Vis mer
Hos Equeen hittar du de ledande varumärkena inom ridsport, med nyheter varje vecka! Vi erbjuder ett stort sortiment med snabba leveranser, personlig service och enkla betalningar. Välkommen!
Hugo Hedströms väg 8, 785 72, Borlänge, Sverige
- info@equeen.se
- equeen.se
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Väldigt snabb leverans
Väldigt snabb leverans, tillmötesgående och trevlig kontakt! Lätt att beställa på hemsidan!
Kommer att handla av er fler gånger!

Inte så nöjd.
Inte så nöjd.
Leverans efter 3,5 månad.
Otrevligt bemötande på mailen när beställningen efterfrågades.
Färgen på ena bandet (luvan) stämde inte överens med färgen på hemsidan. Om man vill matcha ett schabrak man redan har så rekommenderar jag att man köper dem tillsammans på en gång…

Är nöjd
Är nöjd ! Även att jag beställde min jacka i november o fick den i slutet på mars.😍

Svar fra Equeen
Super snabb leverans!!jätte nöjd med…
Super snabb leverans!!jätte nöjd med mina snygga ridbyxor🌟🌟

Svar fra Equeen
Snabb leverans och fina ridbyxor
Snabb leverans och fint packeterat. Beställde ett par beiga ridbyxor ifrån Cavalleria Toscana, väldigt fina byxor i bra kvalite
Snabb leverans
Toppenställe!!
Beställt flertal grejer både till häst och ryttare och har alltid varit nöjd. Personalen är trevlig, har haft kontakt både via mail och telefon vid olika tillfällen för att fråga om produkten jag sökt.
Designade ett eget schabrak och luva och det vart precis som jag ville ha det!!