EP:Tummers Anmeldelser

1 760
TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bij EP Tummers in Weert zijn we altijd goed geholpen. Wij komen hier al jaren en al verschillende apparaten gekocht . Deskundig en heel vriendelijk personeel . Mooie overzichtelijke winkel .

Vurdert til 2 av 5 stjerner

EP Tummers Weert – onze ervaring Op 13 juli een Lenovo‑tablet besteld voor de verjaardag van onze dochter. Op 15 juli geleverd… maar de doos kwam beschadigd aan, volledig omwikkeld met DHL‑tape.... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

In de winkel werd ik op een voortreffelijke manier geholpen om een keuze van een veelheid van wasmachine te maken. Tijdens het bezorgen moest de oude wasmachine uit de kelder naar boven gebracht... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed geholpen en geadviseerd. Vriezer is netjes op tijd geleverd en opde eerste verdieping geplaatst. Vriendelijke personeel in de winkel in asten en bij levering.

Informasjon om virksomheten

1. Elektronikkbutikk

Skrevet av virksomheten

EP:Tummers is een familie bedrijf sinds 1923 met 9 winkels in Roermond - Weert - Panningen - Tegelen - Echt - Horst - Asten - Sittard-Geleen en Venlo. Het is de grootste vakspeciaalzaak van Zuidoost Nederland op het gebied van consumentenelektronica.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1 760)

536 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hebben de koelkast mooi ingebouwd

Hebben de koelkast mooi ingebouwd. Top

26. august 2025

Beste Robbie,

Bedankt voor je review. Goed om te lezen dat alles omtrent het inbouwen van de nieuwe koelkast zo prettig is verlopen.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Goed is de service

Goed is de service
Maar na vragen hoe het precies zit had mijn 4 extra ritten bespaard

Beste Beek,

Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service. Helaas is mij niet bekend waarvoor je meerdere bezoeken aan onze winkel hebt moeten brengen. We willen je natuurlijk ook altijd via de andere kanalen helpen, zodat je niet onnodig hoeft te gaan rijden, maar je bent natuurlijk wel altijd van harte welkom in onze winkel.

Beste John,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de service naar wens was.

Topservice.

Ik ben in de winkel fijn geadviseerd, daarna heeft de mevrouw in kwestie ervoor gezorgd dat mijn wasmachine snel geleverd werd, ondanks dat de bezorgservice vol zat. De levering verliep netjes en vriendelijk met ruimte voor vragen en het verkrijgen van advies. Ik heb nu al meerdere keren bij jullie artikelen gekocht, en de service is altijd top.

12. mai 2026

Beste Angela,

Bedankt voor je uitgebreide review. Fijn om te horen dat zowel de hulp in de winkel als bij de levering naar tevredenheid was. We proberen altijd om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en dat nu goed gelukt, zo te lezen.

Supee service

Super service gahad in de winkel in roermond!

12. mai 2026

Beste Lars,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de service in onze winkel naar tevredenheid was.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vriendelijk personeel met kennis van…

Vriendelijk personeel met kennis van zaken

Beste,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat mijn collega's je op een vriendelijke manier met al hun productkennis hebben kunnen helpen.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Goede voorlichting. Levering voor verbetering vatbaar

Goede voorlichting.
Levering voor verbetering vatbaar

10. mai 2026

Beste Ton,

Bedankt voor je review. Fijn dat de informatie vanuit mijn collega naar wens was. Mocht je er voor open staan kom ik graag met je in contact om de punten omtrent de levering te bespreken. Je kan mij bereiken via info@eptummers.nl.

aanbevelen

Goede info in de winkel. Snel geholpen.

5. mai 2026

Beste Breuer,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je ons aanbeveelt. We proberen je altijd goed en snel te helpen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Service top ,geweldige en behulpzame…

Service top ,geweldige en behulpzame personeel, meerval content

30. april 2026

Beste Hardy,

Bedankt voor je review. Fijn om te zien dat je tevreden bent over de service en de collega's.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij zijn prima geholpen door een hele…

Wij zijn prima geholpen door een hele vriendelijke verkoper positief gevoel

4. mai 2026

Beste Ras,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat mijn collega jullie vriendelijk hebben kunnen helpen.

vriendelijk en behulpzaam

vriendelijk en behulpzaam

6. mai 2026

Beste Stienaers,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn en goed zijn geholpen door de collega's.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service en fijne kundige…

Goede service en fijne kundige medewerkers

2. mai 2026

Beste Marion,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat de service en de hulp van de collega's is verlopen zoals je had gehoopt.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Camerasysteem gekocht met defect

Ik heb in december een camerasysteem gekocht bij deze zaak. Sindsdien heb ik problemen hiermee die ik samen met de fabrikant (supportdesk) heb onderzocht. Die hebben we niet kunnen oplossen. Dus ik wilde het product terugsturen en mijn geld terugkrijgen. Zo werkt dat niet bij ep Tummers. Zij moeten het zelf onderzoeken en als ze het niet kunnen constateren dan moet je de onderzoekskosten betalen. En als ze je gelijk geven dan mag je een ander product bij Tummers uitzoeken.
Ik was het daar niet mee eens en uiteindelijk door op mijn strepen te gaan staan heb ik zonder enig bericht plotseling mijn geld teruggestort gekregen.
Denk dus goed na voordat je hier iets bestelt.

30. april 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Beste Hans,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het vervelend om te lezen dat dit traject voor jou niet prettig is verlopen.

We willen graag wat toelichting geven op de situatie. Je hebt in eerste instantie contact gehad met de fabrikant en daarna met ons. Op het moment dat je je bij ons meldde, had je het camerasysteem al ongeveer 4 maanden in bezit. Daarmee viel dit buiten de omruiltermijn van 14 dagen, waarin we producten direct kunnen terugnemen en het aankoopbedrag terugstorten.

Buiten deze termijn werken wij volgens een vaste procedure. Dat betekent dat wij het product eerst zelf moeten onderzoeken om vast te stellen of er daadwerkelijk sprake is van een defect en wat de oorzaak hiervan is. Op basis daarvan kunnen we een passende oplossing bieden, zoals reparatie of een andere vorm van service. Dit is een gebruikelijke werkwijze om het probleem zorgvuldig en correct op te lossen. Doordat je zelf contact had opgenomen met de fabrikant was hiervan niets bij ons bekend. Hierdoor hebben we dit ook niet op voorhand mee kunnen nemen in de beoordeling van de casus.

We begrijpen dat dit anders kan voelen dan verwacht en dat dit voor frustratie heeft gezorgd. Uiteindelijk hebben we een uitzondering gemaakt en ervoor gekozen om het aankoopbedrag terug te storten, zodat de situatie netjes afgerond kon worden.

Het spijt ons dat de communicatie en het proces niet aan je verwachtingen hebben voldaan. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen meegeven. We nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze service verder te verbeteren.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan we uiteraard graag voor je klaar.

Goede uitleg en niet opdringerig

Goede uitleg en niet opdringerig

27. april 2026

Beste Philip,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat de uitleg naar tevredenheid was en de collega niet opdringerig over is gekomen.

Onderdeel droger…

Snel geholpen en erg vriendelijk personeel

27. april 2026

Beste Karin,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je snel en vriendelijk bent geholpen door de collega's.

Prima

Prima! Goede uitleg
Besteld
Zonder aanbetaling
Snel geleverd
Goede na service

28. april 2026

Beste Leon,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat de uitleg, levering en service naar wens was. Veel plezier met je aankoop.

Dikke pluim

Goede uitgebreide voorlichting en presentatie gevolgd door een correcte aflevering en installatie verdienen een pluim!

24. april 2026

Beste Timmermans,

Bedankt voor de review en de pluim. Leuk om te lezen dat mijn collega's jullie goed hebben kunnen helpen bij de aankoop en aflevering.

Danique van EP:Tummers

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv