EP:Tummers Anmeldelser

1 760
TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bij EP Tummers in Weert zijn we altijd goed geholpen. Wij komen hier al jaren en al verschillende apparaten gekocht . Deskundig en heel vriendelijk personeel . Mooie overzichtelijke winkel .

Vurdert til 2 av 5 stjerner

EP Tummers Weert – onze ervaring Op 13 juli een Lenovo‑tablet besteld voor de verjaardag van onze dochter. Op 15 juli geleverd… maar de doos kwam beschadigd aan, volledig omwikkeld met DHL‑tape.... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

In de winkel werd ik op een voortreffelijke manier geholpen om een keuze van een veelheid van wasmachine te maken. Tijdens het bezorgen moest de oude wasmachine uit de kelder naar boven gebracht... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed geholpen en geadviseerd. Vriezer is netjes op tijd geleverd en opde eerste verdieping geplaatst. Vriendelijke personeel in de winkel in asten en bij levering.

Informasjon om virksomheten

1. Elektronikkbutikk

Skrevet av virksomheten

EP:Tummers is een familie bedrijf sinds 1923 met 9 winkels in Roermond - Weert - Panningen - Tegelen - Echt - Horst - Asten - Sittard-Geleen en Venlo. Het is de grootste vakspeciaalzaak van Zuidoost Nederland op het gebied van consumentenelektronica.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1 760)

534 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alles snel en duidelijk en op…

Alles snel en duidelijk en op voorraad,wist wat ik wilde dus was makkelijke klant,prijs kwaliteit prima,klantvriendelijk

29. mai 2026

Beste Achten,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat ondanks dat je zelf al wist wat je wilde hebben, we je alsnog goed en snel hebben kunnen helpen.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Lokaal bedrijf

Beste Vercoulen,

Bedankt voor je review. Leuk om te zien dat je ons met 4 sterren beoordeelt omdat we lokaal gevestigd zijn.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Niks mis mee

Beste Theo,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering. Product precies zoals beloofd

16. juni 2026

Beste Mitchel,

Bedankt voor je review. Fijn dat de levering snel en correct volgens afspraak is verlopen. Veel gebruiksplezier met je aankoop.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Eerdt bestelling gecanceld maar toch…

Eerdt bestelling gecanceld maar toch gekregen

9. juli 2026

Beste Harry,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je ondanks de annulering alsnog het gewenste product hebt kunnen ontvangen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Geen service vanuit EP:Tummers…

Geen service vanuit EP:Tummers geleverd. Anderhalf jaar geleden een Diepvies, wasmachine en droger bij Tummers gekocht. Nu is de diepvries binnen 2 jaar tijd al voor de 2de keer stuk. EP:Tummers stuurt ons enkel door naar de leverancier waardoor we al meer dan 2 weken met een kapot apparaat zitten. Communicatie met de leverancier via EP:Tummers gaat heel traag, dit werkt enkel als we zelf contact opnemen met de leverancier.
O.a. afspraken om terug te bellen worden EP:Tummers niet nagekomen.

Beste Paul,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons te horen dat je onze service zo hebt ervaren. Dat is zeker niet onze bedoeling en we begrijpen goed hoe frustrerend het is om langere tijd met een defecte diepvries te zitten.

Omdat wij geen eigen koel- en vriesmonteurs hebben, vragen wij voor reparaties aan koel- en vriesapparatuur ondersteuning via de fabrikant en voeren zij de reparatie uit. Op deze manier kan de reparatie worden uitgevoerd door een gespecialiseerde monteur met de juiste onderdelen.

Dat neemt echter niet weg dat je van ons een goede begeleiding en duidelijke communicatie mag verwachten. Het is jammer om te lezen dat afspraken om terug te bellen niet zijn nagekomen en dat je het gevoel hebt zelf achter de voortgang aan te moeten. Daar bieden we je onze excuses voor aan.

Wat een vreselijke service

Wat een vreselijke service. Bij de bestelling loopt het telefonisch nog op rolletjes. Levering week later op maandag. We sturen u de factuur per mail. De factuur per mail verzenden kost 3 dagen x telefoontjes, 4 mailadressen, meerdere medewerkers maar wil niet lukken. Ik kan dus niet betalen. Levering is echter maandag. Dan maar betalen in de winkel. Levering op maandag werd bij bestelling aangegeven. Daarna bij telefonisch contact over de betaling en bij betaling op locatie werd nogmaals gezegd; ja levering is op maandag. Maandag geen levering. Dinsdag bellen. Maandag is levering bij ons mevrouw niet bij u??? Waw… wat heb ik 3 x gemist. Oké, wanneer komt u dan. U krijgt mail. Lukte eerder al niet maar oké….. geen mail. Weer bellen. Mevrouw we bellen u voor 18:00 even terug om te zeggen hoe laat we morgen leveren. Op dat telefoontje wacht ik nu nog… Maar als u er niet bent als wij leveren kost het u 25 euro leveringskosten extra! 😳. Ik betaal en wacht op levering…..Morgen maar weer bellen..

7. juli 2026

Beste Astrid,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen.

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat dit jouw ervaring is geweest. Dit is absoluut niet de service die wij onze klanten willen bieden en hiervoor willen we onze oprechte excuses aanbieden.

Ik kom graag persoonlijk met je in contact om uit te zoeken wat er precies is gebeurd. In jouw review lees ik verschillende momenten waarop de communicatie niet goed is verlopen. Ik wil graag achterhalen waar dit is misgegaan en met welke collega's je contact hebt gehad, zodat we dit intern kunnen onderzoeken en hiervan kunnen leren.

Indien je er voor open staat, zou ik je willen vragen om contact op te nemen via info@eptummers.nl. Vermeld daarbij, indien mogelijk, je ordernummer en contactgegevens en geef aan dat deze voor mij bestemd zijn. Dan kijk ik dit graag samen met je na.

Nogmaals onze excuses voor de vervelende ervaring.

Zwaar teleurstellend !!

Slechte communicatie en heel veel oprechte excuses voor alles maar 0 tegenmoet koming in welke mate dan ook.

Wij hebben enkele weken geleden een vaatwasser besteld. Vervolgens blijkt deze eerst niet leverbaar en wordt en dus een nieuwe besteld. Ok, prima. We wachten iets langer. Eerste leverdatum wel verlof gepakt maar vervolgens geen levering. Ik moet er zelf achteraan bellen en krijg dan het verhaal te horen dat de vaatwasser inderdaad jn hun magazijn niet op voorraad was en dat ze er een besteld hebben. Excuses voor de slechte communicatie. De bestelling zou dan en dan verwacht worden. Ok.. vervolgens een afspraak gemaakt. Donderdag. De beste man komt inderdaad maar blijkt de vaatwasser al beschadigd te zijn. Ook hierna moet ik weer zelf contact opnemen om te achterhalen hoe wat en wanneer dan wel. Vervolgens duurt het weer een tijdje en dan plannen we voor vandaag een nieuwe afspraak. Wordt ik vanmorgen gebeld dat de levering niet door kan gaan want de beste man is ziek. Alsof er maar 1 persoon is die de leveringen doet. Bij alle keren ook contact met de klantenservice opgenomen en telkens krijg ik te horen dag ze begrijpen dat het vervelend en frustrerend is en dat we alle welgemeende excuses krijgen. Leuk maar na drie keer ben ik er wel klaar mee. Er komt geen enkele tegenmoetkoming op welke manier dan ook wat ik zeer teleurstellend vind na al dit gedoe. Wel weer de welgemeende excuses die vooral aanvoelen als een bedrijf dat je als klant totaal niet serieus neemt. Daarop dan ook de bestelling laten annuleren. Wij gaan hier absoluut niet meer naartoe. Om zo als klant behandeld te worden. Vooral vanuit de klanteservice zeer slechte service.

3. juli 2026

Beste Milou,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen.

Allereerst willen we onze oprechte excuses aanbieden voor het verloop van jouw bestelling. We begrijpen heel goed dat het vertrouwen is verdwenen nadat je meerdere keren te maken hebt gehad met uitstel, een beschadigd apparaat, onvoldoende communicatie vanuit onze kant en uiteindelijk ook het annuleren van de laatste leverafspraak. Dat is niet de service die je van ons mag verwachten.

Je had niet steeds zelf contact met ons hoeven opnemen om duidelijkheid te krijgen over de status van jouw bestelling. Daarnaast begrijpen we dat alleen excuses op een gegeven moment niet meer voldoende zijn als de problemen zich blijven opstapelen. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat je hebt besloten de bestelling te annuleren.

We vinden het erg jammer dat we je deze ervaring hebben bezorgd en nemen jouw feedback serieus. We zullen dit intern bespreken, zodat we kunnen leren van wat er is misgegaan en onze communicatie en dienstverlening kunnen verbeteren.

Nogmaals onze oprechte excuses voor alle ongemakken en de teleurstelling die je hebt ervaren.

Super service

Super service, super levering

1. juli 2026

Beste Miriam,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de service en levering naar tevredenheid was.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Slechte communicatie en geen verantwoordelijkheid

Ik ben erg teleurgesteld in mijn ervaring met e.p Tummers. Mijn bestelling heeft vertraging opgelopen, maar hierover werd ik op geen enkel moment proactief geïnformeerd. Ik moest zelf contact opnemen om te achterhalen wat de status was.

Wat mij nog meer tegenviel, was de reactie van de klantenservice. Toen ik aangaf dat de communicatie over de vertraging ontbrak, kreeg ik te horen dat dit “gelukkig niets met hun service te maken heeft”. Dat vind ik een opmerkelijke en weinig klantgerichte houding. Goede service houdt juist in dat je klanten tijdig informeert over vertragingen en verantwoordelijkheid neemt voor de gehele klantbeleving, ongeacht de oorzaak van de vertraging.

Helaas laat e.p Tummers op het gebied van communicatie en klantgerichtheid veel te wensen over. Op basis van deze ervaring kan ik het bedrijf dan ook niet aanbevelen.

25. juni 2026

Beste Maartje,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Ik vind het erg vervelend om te lezen dat je zelf contact hebt moeten opnemen om de status van je bestelling te achterhalen. Ook vind ik het jammer om te horen dat je het contact met onze klantenservice op deze manier hebt ervaren. Dat is niet de service die we willen bieden.

Je hebt helemaal gelijk dat duidelijke en tijdige communicatie een belangrijk onderdeel is van een goede klantbeleving. Ook wanneer een vertraging buiten onze invloed ligt, hadden we je beter op de hoogte moeten houden. Daar bied ik je dan ook mijn oprechte excuses voor aan.

Ik neem je feedback serieus en zal deze intern bespreken, zodat we onze communicatie en dienstverlening verder kunnen verbeteren.

Vriendelijke medewerker

Vriendelijke medewerker

1. juli 2026

Beste Jack,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de collega.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Cancel order omdat ze toch geen voorraad hebben

EP geeft op website aan dat product voorradig is, echter twee dagen na de bestelling zeggen ze dat ze niet op voorraad zijn en cancellen ze de order....

30. juni 2026

Beste Vos,

Bedankt voor je review. We begrijpen heel goed dat dit erg teleurstellend is en bieden je hiervoor onze oprechte excuses aan.

Door de extreme hitte was de vraag naar ventilatoren veel groter dan verwacht. Helaas heeft ook onze leverancier de afgesproken aantallen niet kunnen leveren, waardoor wij jouw bestelling niet konden uitleveren, ondanks dat het product bij het plaatsen van de bestelling nog als beschikbaar stond.

We begrijpen dat dit frustrerend is en vinden het erg jammer dat we je op deze manier hebben moeten teleurstellen. We doen er alles aan om de voorraadinformatie zo actueel mogelijk te houden, maar in uitzonderlijke situaties zoals deze kan de beschikbaarheid helaas sneller veranderen dan wij kunnen verwerken.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We hopen je in de toekomst alsnog van dienst te mogen zijn.

Danique van EP:Tummers

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv