EP:Tummers Anmeldelser

1 760
TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bij EP Tummers in Weert zijn we altijd goed geholpen. Wij komen hier al jaren en al verschillende apparaten gekocht . Deskundig en heel vriendelijk personeel . Mooie overzichtelijke winkel .

Vurdert til 2 av 5 stjerner

EP Tummers Weert – onze ervaring Op 13 juli een Lenovo‑tablet besteld voor de verjaardag van onze dochter. Op 15 juli geleverd… maar de doos kwam beschadigd aan, volledig omwikkeld met DHL‑tape.... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

In de winkel werd ik op een voortreffelijke manier geholpen om een keuze van een veelheid van wasmachine te maken. Tijdens het bezorgen moest de oude wasmachine uit de kelder naar boven gebracht... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed geholpen en geadviseerd. Vriezer is netjes op tijd geleverd en opde eerste verdieping geplaatst. Vriendelijke personeel in de winkel in asten en bij levering.

Informasjon om virksomheten

1. Elektronikkbutikk

Skrevet av virksomheten

EP:Tummers is een familie bedrijf sinds 1923 met 9 winkels in Roermond - Weert - Panningen - Tegelen - Echt - Horst - Asten - Sittard-Geleen en Venlo. Het is de grootste vakspeciaalzaak van Zuidoost Nederland op het gebied van consumentenelektronica.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1 760)

534 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Snel vriendelijk behulpzaam

Snel vriendelijk behulpzaam

Beste Jan,

Bedankt voor je review. Goed om te zien dat je snel en vriendelijk door de collega's bent geholpen.

Echt prima zaak!

Netjes ontvangen bij binnenkomst. Dat wat de verkoper niet wist overlegde hij met een meer ervaren medewerker.
Hiervoor ga je naar een winkel. Goed advies, goede prijs en service!

14. juni 2026

Beste Rayke,

Bedankt voor je review. En fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het advies en de service.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service en vriendelijke…

Goede service en vriendelijke medewerkers

Beste Leon,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de service. En mijn collega's je op een vriendelijke manier hebben kunnen helpen.

Alles ging naar verwachting

Alles ging naar verwachting, uitleg, mee-denken in de winkel en zo ook bij de bezorging en t aansluiten, alles Top!

Beste Maayke,

Bedankt voor je review. Fijn dat alles is verlopen zoals jullie hadden verwacht. We denken natuurlijk altijd graag met jullie mee naar de beste opties. Veel plezier met je aankoop.

EP:Tummers

EP:Tummers

BÉREGOED.

12. juni 2026

Beste Twan,

Bedankt voor je review. Leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent.

Prima geholpen

Prima geholpen, en goede levering

Beste Huijgens,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen en de collega je goed heeft kunnen helpen.

Allemaal keurig voor mekaar

Ten eerste had Tummers het apparaat dat ik zocht. De online bestelling verliep soepel en de online afspraak voor de levering slaagde direct. Ten tweede werd de levering volgens afspraak een kwartiertje van tevoren aangekondigd. Tot slot stond Jeroen voor de deur en was het allemaal keurig voor mekaar!

Beste Huub,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je het bestellen via onze website en daarna ook de levering zo positief hebt ervaren. Veel plezier van je aankoop.

Goede, vriendelijke service

Beste van Dijk,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je de service als goed en vriendelijk hebt ervaren.

Super zaak

Goede communicatie, vriendelijk personeel, snelle reactie en handeling, en komen zeker hun afspraken na .
Zeker voor herhaling vatbaar.

12. juni 2026

Beste Audry,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent en alles naar afspraak is verlopen. We zien je graag de volgende keer terug.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ze nemen de tijd voor je en leggen uit als je een vraag stelt.
Ook het plaatsen van wat je koopt wordt zorgvuldig gedaan.
S'avonds hoor je wanneer ze de volgende dag komen en daar zit een trace code bij zodat je kunt zien of het eerder of later wordt.

11. juni 2026

Beste Conny,

Bedankt voor je review. Leuk om te horen dat je zo tevreden bent. En dat de uitleg duidelijk was en de levering soepel is verlopen door onder andere de track en trace.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Een tv gekocht van 3000 euro.alleen…

Een tv gekocht van 3000 euro.alleen maar ellende gehad.Constant verspringt beeld dan weer geen beeld .Dat alles in één jaar tijd.Klacht gemeld bij Tummers.nadat veel monteurs hier zijn geweest zonder oplossing.na bemiddeling van LG TV is een monteur hier geweest die het moederbord heeft vervangen en toen was alles opgelost.Tummers krijg van ons👎👎👎👎👎

Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Beste Seinen,

Bedankt voor het delen van deze feedback. Ik ben even gaan kijken en ik begrijp de teleurstelling.
Dat je deze klachten hebt bij een nieuwe tv hoort natuurlijk niet. Omdat de collega in eerste instantie dacht dat het om de installatie van de televisie ging hebben we eerst onze eigen monteurs de klacht laten beoordelen. Helaas hebben zij het door middel van de instellingen niet kunnen oplossen.
Omdat jouw tv nog binnen de garantie van LG valt, hebben we daarna ook de reparatie door LG uit laten voeren en is het probleem gelukkig verholpen.
Ik neem jouw feedback zeker intern mee, zodat we hiervan kunnen leren en dit proces kunnen verbeteren.

Prima service

Prima service. Fijne levering.
Alleen zou een koelkast van 70 kilo niet een éénpersoons levering moeten zijn.
Installatie was in een ruimte met beperkte hoogte waar ikzelf ben moeten bijspringen om het ding op zijn plek te krijgen.
Dat was mijn moeder van bijna 80 niet gelukt!

11. juni 2026

Beste Mara,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Jouw feedback over de levering neem ik mee, want daar heb je zeker gelijk in.

De service was uitstekend

De service was uitstekend
Goede uitleg over het product en het product is super
Ook was de medewerkster wat ons geholpen heeft meer dan vriendelijk
Erg prettig

5. juni 2026

Beste Silvia,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat jullie zo enthousiast zijn over de service en de deskundigheid en vriendelijkheid van de collega.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Beste Henk,

Bedankt voor je review. Het is natuurlijk altijd een compliment om te horen dat we een betrouwbare organisatie zijn.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede en snelle service en goed advies.

Goede en snelle service en goed advies.

Beste Marian,

Bedankt voor je review. Fijn dat de service en het advies naar tevredenheid waren. We helpen jullie de volgende keer weer graag.

ben goed geholpen eerlijk advies

ben goed geholpen eerlijk advies
goede service dat is heel belangrijk
en klantvriendelijk geholpen door lokactie maneger

8. juni 2026

Beste Joosten,

Bedankt voor je review. Leuk om te horen dat het advies van de collega en de service naar tevredenheid waren.

deskundig en vriendelijk

In de winkel zijn we fijn en deskundig geholpen bij het uitkiezen van een nieuwe koelkast. De levering aan huis verliep vlot en netjes. Er bleek een hele kleine beschadiging op de zijkant van de koelkast te zitten. Hiervoor is snel een passende oplossing gevonden.

9. juni 2026

Beste,

Bedankt voor je uitgebreide review. Fijn om te horen dat mijn collega in de winkel jullie zo goed heeft kunnen adviseren en dat de levering ook naar wens is verlopen. Helaas is een krasje of beschadiging snel gemaakt, maar we kijken altijd graag mee hoe we dit netjes kunnen oplossen.

super personeel

Vriendelijk personeel Goede service

6. juni 2026

Beste Irma,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service en de collega's.

Goeie professionele service

Goeie professionele service

7. juni 2026

Beste Rene,

Bedankt voor je review. Goed om te lezen dat je onze service als professioneel hebt ervaren.

Danique van EP:Tummers

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv