Helaas de dupe geworden van diefstal. Onze elektrische fiets gestolen uit eigen tuin. Enra heeft ons geholpen en heel snel uitgekeerd en mijn dochter kon snel een nieuwe fiets aanschaffen. Hierover s... Vis mer
Selskapet har svart
Goed geholpen, display was van mijn fiets gestolen. Door de Enra werd de schade helemaal gedekt. Dat had ik niet verwacht, super blij mee!! Vriendelijk geholpen aan de telefoon door de medewerkers.
Selskapet har svart
Nadat mijn fiets (mei 2026) gestolen was, gelukkig de toezegging van Enra dat dit onder de verzekering viel en uitgekeerd zou worden. Een aankoopbewijs van de nieuwe fiets zou voldoen. Dat bleek niet... Vis mer
Selskapet har svart
Na aangifte heeft de fietsenwinkel Hoekstra wheels alles geregeld. Nog dezelfde dag een nieuwe accu gekregen. Eigen risico maar dat is niet meer dan billijk.
Selskapet har svart
Wij zijn ENRA. Al 40 jaar dé tweewielerverzekeraar van Nederland. Onze missie is om rijwielhandelaren en hun klanten te ontzorgen. We helpen je snel en onbezorgd op weg: Vrijheid verzekerd. Met onze snelle en vertrouwde service zorgen we dat de klant na schade of diefstal snel weer op weg is.
Zesstedenweg 211-213, 1613JE, Grootebroek, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 94 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Verzekeringen worden duurder. Daarom is het fijn als alternatieven die prijstechnisch bij je passen, duidelijk als opties gegeven worden. Als de communicatie daaromheen ook nog prettig verloopt is mij dat 5 sterren waard

Svar fra ENRA verzekeringen bv
Vlotte afhandeling zonder vervelende bijkomstigheden.
En vriendelijke info aan de telefoon.

Svar fra ENRA verzekeringen bv
Het contact was uistestekend via de mail makkelijk om een verzekering aan te vragen en een uistekende afhandeling

Svar fra ENRA verzekeringen bv
Goed en duidelijk verloop afsluiten

Svar fra ENRA verzekeringen bv
Uitstekend afgehandeld. Ik heb een aangifte van de diefstal aan mijn rijwielhandelaar geleverd en er verder geen omkijken naar gehad. In no-time was het keurig afgehandeld. Echt top!

Svar fra ENRA verzekeringen bv
Goede en zeer snelle afhandeling van de schade

Svar fra ENRA verzekeringen bv
Er is geen contact te krijgen, en we weten nu nog totaal helemaal niks.

Svar fra ENRA verzekeringen bv
Maatschappij heeft de schade meerdere keren vergoed. Wij hadden veel pech met de fiets van onze zoon.
Communicatie was duidelijk en bijzonder vlot.

Svar fra ENRA verzekeringen bv
Voorwaarden zijn helder, schade word snel afgehandeld door de verzekering. Het duurde bij mij langer (3 dagen) maar dat kwam door de fietswinkel. Fijn zo'n zorgeloze verzekering..

Svar fra ENRA verzekeringen bv
Goede verzekering, maar reageert helaas niet op mijn vraag.

Svar fra ENRA verzekeringen bv
Nieuwe invalideauto gekocht... Aangezien ik invalide ben.
Heb mn verzekering bij Enra afgesloten 3 weken geleden... En wacht nu nog op mijn verzekeringsplaatje!!! Heb al 4x gebeld met ze. Zit een half uur in de wacht... Eindelijk iemand aan de telefoon aan wie ik mn ongenoegen kan uiten. En ik heb mn zin nog niet afgemaakt en ze tettert er gewoon doorheen! Totaal geen begrip en alles is de schuld van TNT post. Terwijl ik alleen maar een oplossing wil. Maar alleen bij het woord oplossing, kreeg mevrouw een error! En ze hangt me zo op! 2e x weer gebeld... Weer een half uur in de wacht... Ze hoort uiteindelijk mn naam en ze hangt me zo weer op! Nu weer een week verder... En heb nog steeds geen verzekeringplaatje!!! Dus kan ook niet rijden. Zit al 3 weken thuis! Dus ja... Zeker doen! Echt een vriendelijke organisatie! NOT!!!

Svar fra ENRA verzekeringen bv
Het bedrag van de schade uitkering is niet navolgbaar. Ik heb vragen gesteld over de berekening van het bedrag maar krijg daar geen antwoord op. En dan geeft Enra aan dat de schade voor hen is afgehandeld. Maar voor mij niet.

Svar fra ENRA verzekeringen bv
Enra, regeerd snel en efficiënt op vragen,o a polis veranderingen,kreeg geld terug wat door hen zelf al geregeld was.
Dat geeft vertrouwen voor de toekomst.

Svar fra ENRA verzekeringen bv
Netjes om achteraf op de schadeafhandeling nog even terug te komen.

Svar fra ENRA verzekeringen bv
Makkelijk melden van schade. Prima afhandeling.

Svar fra ENRA verzekeringen bv
Ik ben een maand geleden aangereden met mijn ebike de persoon die mij aanreed is doorgereden. Heb meteen ENRA gebeld de eerste vraag die ik kreeg is hoe gaat het met u. Die schade dat komt wel. Zo vriendelijk en bezorgd.
Ben naar mijn fietswinkel gegaan deze heeft alles geregeld met de verzekering. Toen kreeg te horen heb je zelf ook schade of aan kleding en dergelijke. Dat was inderdaad ook het geval deze kon ik ook indienen bij de verzekering. Dit was heel makkelijk via de mail kreeg ik een link voor de site waar ik alle schade kon doorgeven. Erg makkelijk en snel. De schadevergoeding was ook snel afgehandeld.
Echt super geregeld. Dus aan iedereen die een goede ebike verzekering zoekt. Ik raad ENRA aan.

Svar fra ENRA verzekeringen bv
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.