Alles is vlotjes verlopen, werd goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling geleverd zou worden. Mooie scherpe prijs Inclusief verzekering voor weinig. En top de code voor post nl, had ik nog no... Vis mer
Selskapet har svart
From Belgium. Bought an iPhone 17 Pro. Top price, next day delivery. I also had a quick chat to get an additional confirmation about my purchase which was answered in a couple of hours by Lisa. Thank... Vis mer
Selskapet har svart
Zeer goede klantenservice die je altijd op de hoogte houden! Er waren wat problemen met de bezorging maar dit lag aan PostNL en de mensen van Enjoy2Day hebben dat probleem snel opgepakt, overall ze... Vis mer
Selskapet har svart
Ik kwam bij deze site terecht via Tweakers. Na het plaatsen van mijn bestelling bleef de levering echter uit. Uiteindelijk bleek dat PostNL het pakket was kwijtgeraakt. Hoewel ik in eerste instantie s... Vis mer
Selskapet har svart
Bij Enjoy2day bestel je voordelig en snel meer dan 200 verschillende cadeaubonnen, giftcards & Game kaarten. Direct anoniem bestellen, de code in je e-mail en voor een zeer scherpe prijs. Direct hulp bij vragen via onze personal shoppers zelfs na 18:00. Ervaar zelf het gebruiksgemak van onze webshop en kom eens gezellig langs in de chat!
Liendertseweg 72, 3815BJ, Amersfoort, Nederland
Makkelijk besteld en kreeg t snel binnen.
Code werkte prima en dat voor een hele mooie prijs!
Echt een aanrader!
Dank jullie wel 😎

Svar fra Enjoy2day
Duidelijke en overzichtelijke site.
Snelle levering van de digitale iTunes kaart.
Kleine korting, maar iedere korting is
welkom, zeker in deze tijd.

Svar fra Enjoy2day
alles was goed en snel, ik was tevreden

Svar fra Enjoy2day
Ik had hier al een aankoop gedaan vorig jaar. Toch nog even contact opgenomen met Lisa denk ik en de aankoop gedaan. 3 minuten later had ik mijn code. Naar Microsoft site, inloggen code ingeven en we zijn weer een jaar gerust. Zeker aan te raden. Grts Carlo

Svar fra Enjoy2day
Top, ging even stroef maar alles is opgelost , heb voor €75 Neosurf een Amazon cadeakaart omgewisseld! Het duurde iets langer dan veracht maar ik had niet alles ingevuld, was mijn fout.

Svar fra Enjoy2day
alles is snel en heel gemakkelijk geregeld en pirijs is niet duur

Svar fra Enjoy2day
Snelle levering en duidelijke uitleg. Werkt zoals behoren

Svar fra Enjoy2day
Dit was eenvoudiger dan het installeren van de game zelf. Supersnel ook al de code in beeld en gemaild. Code werkt feilloos. Het was meteen enjoy2day !

Svar fra Enjoy2day
Een software pakket besteld en betaald. Daarna kwam er geen enkele reactie: geen mail, geen licentienummer en geen nota. Chatten en whatsappen leverde geen reactie op. De volgende dag stuurde een servicedesk medewerker een mailtje met het licentienummer en de opmerking dat de site vaak wordt misbruikt. Dat komt bepaald niet betrouwbaar over. Nog een dag later kwam op mijn verzoek de nota.
Kort daarop kreeg ik via Whatsapp excuses voor de moeizame communicatie en afhandeling van mijn bestelling. Ook kreeg ik uit coulance een bedragje terug. Er bleek iets mis te zijn met de server en daardoor was het hele bestelproces zo misgelopen.
Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Maar waarom werd dat niet gewoon meteen gemeld? Dan heb je als klant daar ook alle begrip voor. Nu voelt het toch heel moeizaam aan.

Svar fra Enjoy2day
Betrouwbaar. Snel geregeld. Leuke korting.

Svar fra Enjoy2day
Top, service. Zeer betrouwbaar met, een zeer snelle verzending via de mail.

Svar fra Enjoy2day
Goede begeleiding bij deze aankoop en het product is OK

Svar fra Enjoy2day
Product zoals omschreven. Zeer tevreden ermee.

Svar fra Enjoy2day
Ik vind het een goeie site kwam snel via de e-mail binnen en ben bang dat ik mijn code niet krijg of een foute en dat is ook niet gebeurd ook super fijn dat ze zelf het initiatief nemen om te vragen of alles goed was gegaan jullie krijgen van mij een dikke 10

Svar fra Enjoy2day
Code werkte goed. Is goedkoper dan sommige sites. Kreeg de code niet meteen maar dat lag aan een storing alen na de chat gebruikt te hebben kreeg ik de code! Personeel was vriendelijk vandaar 4 sterren!

Svar fra Enjoy2day
Me dieron 2 tarjetas de regalo de 20 euros del VVV en la oficina y no tenía idea de en que las usaría. Por suerte encontre esta página y pude comprar 2 tarjetas de Steam de 20 euros (4 euros en total entre impuestos y costos de transacciones pero, hey! 40 euros salvados) Ya me compré el Sons of the Forest para empezar a jugar este fin de semana. Gracias Enjoy2day!

Svar fra Enjoy2day
Great service and super fast! I am very satisfied. They didn't overcharge as other online selling. I am impressed 👍

Svar fra Enjoy2day
Ben tevreden over service Enjoy2day, aankoopproces is makkelijk en snel, kreeg het na betaling direct doorgemaild (ging om licentieverlenging Microsoft pakket), onderaan de mail kun je de betreffende handleiding van jouw product opzoeken en deze hoef je dan maar puntsgewijs te volgen. Ik had een downgrade van mijn product gedaan, dus moest eerst wachten totdat mij oude abonnement was verlopen, maar toen die datum aanbrak was het een fluitje van een cent. En ze hebben bij Enjoy2day een goede prijs, ook niet onbelangrijk in dure tijden.

Svar fra Enjoy2day
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.