Energetica Natura Anmeldelser

2 769

4,5

Zeer duidelijke website. Snelle levering ondanks het bericht dat levering langer gaat duren. Dit klopte dus niet. Produkt precies als omschreven. Alle ingrediënten staan vermeld bij de omschrijving,... Vis mer

De service van Energetica Natura is echt top. Maar het bezorg bedrijf Bpost gaat wat stroefer en laat wel wat steekjes vallen. Op de aangegeven dag was ik thuis. Ze geven aan in de track en trace... Vis mer

La ligne téléphonique pour les achats ne fonctionnait pas (alors que d'habitude pas de souci), j'ai envoyé un mail à sales@... et quelqu'un m'a rappelé tout de suite après pour savoir quel était mon s... Vis mer

Zeer tevreden over de supplementen. Groot aanbod en correcte info. Heb het gevoel dat de medewerkers echt wel geschoold zijn en voldoende kennis hebben over de producten. Goede website. Snelle en corr... Vis mer

1. Kosttilskuddsbutikk
  2. Trening og ernæring
  3. Urtebutikk
  4. Apotek på nett
  5. Apotek
  6. Legemiddelgrossist

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Energetica Natura is een verdeler van voedingssupplementen in de Benelux en Frankrijk en levert 100% natuurlijke voedingssupplementen.

Enestående

3k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

(2 769)

7 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Snelle levering

Beste Linda,

Wat fijn dat u onze snelle levering apprecieert. We weten dat uw supplementen belangrijk voor u zijn, dus doen we er alles aan om ze zo vlot mogelijk te leveren.

super bedrijf

Gelukkig dat er voedingssupplementen bestaan.

15. februar 2023

Beste Hubert,

Bedankt voor uw beoordeling. We stellen de vijf sterren zeer op prijs😊

Energetica Natura Team

Super vriendelijke service en heel…

Super vriendelijke service en heel correct

15. februar 2023

Beste Anneke,

Bedankt voor het lieve compliment. Het is fijn om u persoonlijk te kunnen helpen aan de telefoon. Tot binnenkort!

Caroline
Energetica Natura Team

Bestelling correct op tijd geleverd.

Bestelling correct op tijd geleverd.
Heb het supplement pas gekregen, kan daarom inhoudelijk nog geen review geven.

14. februar 2023

Beste A.

Tevreden klanten zijn onze prioriteit! Wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen op onze site😊.

makkelijk bestellen/snelle levering

makkelijk bestellen via de linkvan de osteopaat en de volgende dag was het al binnen

Beste Monique,

Bedankt voor uw bericht. We zijn blij het verschil te kunnen maken voor u.

Was weer pico bello!

Beste Sara,

Dankjewel voor de mooie woorden. De beste service voor onze klanten is waar wij voor gaan en staan.

Perfect

Vriendelijke, snelle en correcte service.

8. februar 2023

Beste Diane,

Heel duidelijke website

Heel duidelijke website, informatief platform en snelle levering.

12. februar 2023

Beste Marie-Claire,