Endeløs Vintage Anmeldelser

4,8

Om de shopper te maken was er een duidelijke beschrijving gemaakt incl.fotoos.Vragen die gesteld werden werden door Bo duidelijk beantwoordt.

Endeløs is een eerlijke, oprechte onderneemster. Ze denkt mee en adviseert. Mooie kledingstukken! Daarnaast maakt ze prachtige unieke stukken, zoals de fanny packs en tassenbanden. Onlangs begonnen bi... Vis mer

Heerlijk creatief dagje op een fijne plek. Bo doet er alles aan om het je naar de zin te maken, veel persoonlijke aandacht. De tas is voor iedereen te doen en je gaat met een uniek product naar huis... Vis mer

1. Vintageklesbutikk

Ben jij opzoek naar een uniek en opvallend item die langdurig mee gaat? Dan ben je bij ENDELØS VINTAGE aan het juiste adres. Alle items worden met liefde geselecteerd en met zorg behandeld zodat jij een pareltje in handen hebt! Met het kopen en dragen van vintage kleding draag je bij aan een duurzamere wereld, dat geeft toch een goed gevoel?

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

40 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Fijnste vintage winkel

Fijne vintage winkel! Nog nooit met lege handen daar weg gegaan. Ook online leuke parels gescoord. Ook alle handgemaakte items zijn top!
Bo is een leuke eigenaresse, erg klantvriendelijk.

23. september 2024

Altijd top!

Altijd vriendelijk, er wordt meegedacht, mooie en kwalitatieve vintage en prachtige kwalitatieve én duurzame tassenbanden&sleutelhangers!

Tijd en aandacht

Ik heb een heel bijzondere sleutelhanger aan mijn sleutelbos! Als borduurster weet ik hoeveel tijd het kost om in kruissteek te borduren. Nu ik de sleutelhanger in mijn bezit heb, zie ik pas goed hoe regelmatig en netjes de steekjes gemaakt zijn. Ik vind het bijzonder
dat ik nu kan genieten van de tijd en aandacht, waarmee er geborduurd is.

Een van m'n lievelings!

Al vier vintage topstukken hier gekocht, waarvan sommige tot mijn absolute lievelings behoren. Superaardige verkoopster, ook heel leuk om te volgen op instagram. Ze maakt hele toffe, unieke items van geborduurde schilderijen. Ik heb al een crossbody bag, een tassenband en een sleutelhanger. Vooral over die tas krijg ik altijd complimentjes. LOVE!

Logoen til Endeløs Vintage

Svar fra Endeløs Vintage

❤️❤️ Lieke, bedankt voor deze super lieve review! Dit maakt mijn dag!!!

Een hele leuke selectie aan mooie…

Een hele leuke selectie aan mooie vintage kleding! Al verschillende malen wat gekocht en het is altijd in goede staat! Ook de tassenbanden en heuptasjes van gerecycelde schilderijen zijn echt heel mooi en handig in het gebruik!

5. juli 2024

Mooi idee, mooi gemaakt

Op insta kwam ik een filmpje tegen van de riemen. Wat een top idee! En met liefde en aandacht gemaakt, dat zie je. Ik heb er twee besteld. Eentje zit nu al twee weken aan mijn tas.

11. mai 2024

Prachtig!

Ik heb een hele mooie band ontvangen! Duidelijk met aandacht en liefde gemaakt en er is zo fijn nagedacht over het proces! Heel blij met de band, een band met een verhaal & verleden!

25. mai 2024