Endeløs VintageAnmeldelser

4,9

Endeløs is een eerlijke, oprechte onderneemster. Ze denkt mee en adviseert. Mooie kledingstukken! Daarnaast maakt ze prachtige unieke stukken, zoals de fanny packs en tassenbanden. Onlangs begonnen bi... Vis mer

Al vier vintage topstukken hier gekocht, waarvan sommige tot mijn absolute lievelings behoren. Superaardige verkoopster, ook heel leuk om te volgen op instagram. Ze maakt hele toffe, unieke items van... Vis mer

Erg duidelijke website pagina en daarbij zijn de lessen sinds kort begonnen en is het echt super interessant. Bo weet veel van het vak en kijkt goed mee met de projecten. Dus als je meer wilt leren ov... Vis mer

Zeer mooie keuze aan authenieke vintage kledingstukken aan mooie prijzen. Al meerdere aankopen gedaan, De kleding is steeds zoals gepresenteerd op de website. Zowel bestellen als leveren tot in... Vis mer

1. Vintageklesbutikk

Ben jij opzoek naar een uniek en opvallend item die langdurig mee gaat? Dan ben je bij ENDELØS VINTAGE aan het juiste adres. Alle items worden met liefde geselecteerd en met zorg behandeld zodat jij een pareltje in handen hebt! Met het kopen en dragen van vintage kleding draag je bij aan een duurzamere wereld, dat geeft toch een goed gevoel?

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

40 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Goed verpakt

Goed verpakt.
Ik had 1 schouderriem die beschadigd is.
Dit was al, komt niet door de verzending.
Maar mss had dit in de beschrijving vermeld kunnen worden.
Ik vind ze best wel duur, dat heeft ook zijn reden, dat snap ik .
Maar met een beschadiging voelt het aan als nog duurder

28. mars 2026
Logoen til Endeløs Vintage

Svar fra Endeløs Vintage

Bedankt voor je review en je eerlijke feedback. Wat jammer om te horen dat één van de schouderriemen beschadigd is aangekomen.

Dit is absoluut niet de bedoeling. Ik heb deze beschadiging zelf over het hoofd gezien anders had ik dit vooraf altijd vermeld of direct gerepareerd. Mijn excuses daarvoor.

Ik had het fijn gevonden als je mij even een berichtje had gestuurd, dan hadden we dit meteen samen kunnen oplossen. Uiteraard wil ik dat alsnog graag doen. Ik neem even contact met je op om te kijken hoe we de schouderriem kunnen repareren of een passende oplossing kunnen vinden.

Super service

Superfijne, mooi afgewerkte en unieke producten, heel snelle levering.

28. mars 2026
Logoen til Endeløs Vintage

Svar fra Endeløs Vintage

Dankjewel voor je mooie review ❤️

Prachtig product gekocht

Prachtig product gekocht, echt handwerk en vakmanschap. De website werkte goed, de verzending was goed geregeld. De tas was met zorg ingepakt, een feestje om uit te pakken. Ik ben erg blij met de tas.

31. januar 2026

Altijd uniek

Ontzettend leuke winkel op een bijzondere locatie. Bo is veelzijdig en maakt fantastische producten van tweedehands materialen. Altijd mooi, altijd snel verzonden, altijd uniek.

8. januar 2026