Emizajewellery Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb onlangs een gepersonaliseerde naamketting besteld bij Emiza Jewellery. Hoewel de levering iets langer duurde dan verwacht, heeft het team dit heel professioneel en vriendelijk opgelost.... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik was niet tevreden om het kettinkje, door mobiele letters, dus niets met kwaliteit te maken. Ik nam kontakt op Emizajewellery en ze stelden voor om het terug te sturen en eenmalig het bedrag terug... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel tevreden van de service en kwaliteit van Emiza Jewellery. Ik heb 4 kettingen besteld en ook een paar oorbellen. De oorbellen waren niet op tijd gestuurd maar er zat een kleine cadeautje b... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Gullsmedforretning
  2. Sølvsmed

Skrevet av virksomheten

Emiza Jewellery is een eigentijds zilveren juwelenmerk geïnspireerd op eenvoudige elegantie. Ingetogen glamour creëren sierlijke en tijdloze juwelen gemaakt van 925 Sterling zilver. We creëren hoogwaardige maar ook betaalbare en alledaagse ontwerpen, om door iedereen gedragen te worden.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben superblij met mijn ketting en…

Ik ben superblij met mijn ketting en oorbellen! Alles wordt naar je wens gemaakt. Zeker een aanrader!! Goede service en snelle levering!

17. mai 2024

Dag Sofie,
Hartelijk dank voor je enthousiaste review! We zijn ontzettend blij te horen dat je zo tevreden bent met je ketting en oorbellen. We streven er altijd naar om aan de wensen van onze klanten te voldoen. We hopen je snel weer te mogen helpen bij Emiza Jewellery!

Echt mooi,perfect op tijd geleverd

Echt mooi,perfect op tijd geleverd

7. mai 2024

Svar fra Emizajewellery

Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je aankoop en de levering. We hopen je snel weer terug te zien bij Emiza Jewellery!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

helaas niet veel lol aan gehad .

helaas niet veel lol aan gehad .
na 1 keer dragen al verloren doordat die blijkbaar kapot is gegaan

7. mai 2024

Beste Dianne,
Bedankt voor je feedback. We vinden het erg jammer om te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad met onze ketting. Onze producten worden met de grootste zorg gemaakt en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen, maar helaas kunnen er soms onverwachte problemen optreden. Het klinkt alsof de ketting mogelijk ergens aan vast is blijven haken. Als teken van goede wil stuur ik je vandaag nog een e-mail met een waardebon voor een toekomstige aankoop. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn. Veel liefs, Azime

Perfecte oorbellen!

Perfecte oorbellen!
Heel blij mee

8. mai 2024

Svar fra Emizajewellery

Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je zo tevreden bent met de oorbellen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Emiza Jewellery!

Toppie

Super mooi !

18. desember 2023

Beste Roxie,

Dank je wel voor je korte maar krachtige feedback! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent en het product als "super mooi" ervaart. We waarderen je steun! 🌟

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een paar maanden geleden bestelde ik…

Een paar maanden geleden bestelde ik voor mezelf als cadeautje een ketting met de initialen van mijn kindjes. Suuupermooi en nog elke dag heel erg blij mee! Mijn dochtertjes vonden mama haar ketting ook heel mooi dus mama kocht voor kerstmis voor de meisjes allebei een ketting met hun naam erop. Mijn dochtertjes zijn superblij! Ze dragen de ketting elke dag en doen ze niet uit. Nu kunnen ze samen twinnen met mama! De service is ook super goed, geen enkele vraag is te veel en je wordt goed geholpen 🥰.

18. desember 2023

Beste Marlou,

Wat een hartverwarmende feedback, dank je wel! We zijn zo blij te horen dat de gepersonaliseerde ketting met de initialen van je kindjes zo supermooi is en dat je er elke dag blij mee bent. Het is geweldig dat je dochtertjes ook zo blij zijn met hun eigen kettingen en dat jullie nu samen kunnen twinnen. We zijn vereerd dat je tevreden bent met onze service en dat we je goed hebben kunnen helpen. Als er in de toekomst nog meer wensen zijn, staan we graag voor je klaar. 🌟 Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Door een give-away dit merk leren…

Door een give-away dit merk leren kennen. Wat een ongelooflijk lieve, behulpzame en toegankelijke mevrouw. Ik kon zelfs een ander kettinkje kiezen dan ik oorspronkelijk had gewonnen. Zo lief! Heel blij met dit prachtige juweeltje. Een aanrader! Blij dat ik dit merk heb leren kennen.

21. desember 2023

Beste Sophie,

Wat fantastisch om te horen dat je ons merk hebt ontdekt via een give-away! We zijn verheugd dat je de ervaring als positief hebt ervaren, en dat je blij bent met het prachtige juweeltje. Bedankt voor je aanbeveling! Als er in de toekomst iets is waarbij we kunnen helpen, laat het ons weten.

Beste Busranur,

Bedankt!

De communicatie was vriendelijk en professioneel, en het hele proces verliep vlot en efficiënt. Mijn vragen werden snel beantwoord, en de medewerkers toonden oprechte interesse in het creëren van een sieraad dat perfect bij mijn wensen paste. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en de algehele ervaring. Bedankt voor de geweldige service!

6. desember 2023

Beste Aysenur,

Dank je wel voor je vriendelijke woorden! We zijn verheugd dat je de communicatie als vriendelijk en professioneel hebt ervaren. Het was een waar genoegen om een sieraad te creëren dat perfect bij jouw wensen paste, en we zijn blij dat je tevreden bent met het resultaat en de algehele ervaring. Bedankt voor het kiezen van onze service en voor je waardering!

Kwaliteit

Verschillende keren heb ik hier gepersonaliseerde sieraden gekocht en nooit heb ik problemen ervaren. Communicatie verloopt heel soepel, bestellingen zijn makkelijk te plaatsen en alles komt keurig op tijd. De producten zijn ook kwaliteitsvol.

Dankje Emiza Jewellery !

14. desember 2023

Beste Yunus Adem,

Dank je wel voor je herhaalde aankopen en de positieve feedback! We zijn blij dat de communicatie soepel verloopt, bestellingen eenvoudig zijn en alles op tijd aankomt. We waarderen je vertrouwen in Emiza Jewellery!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn personalised armbandje is nog…

Mijn personalised armbandje is nog mooier dan verwacht!! Onzettend blij mee🩷🩷🩷🩷

22. desember 2023

Svar fra Emizajewellery

Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met je gepersonaliseerde armbandje! We streven ernaar om producten te leveren die de verwachtingen overtreffen, en het doet ons plezier dat we dat voor jou hebben bereikt. Bedankt voor je positieve feedback en het delen van je tevredenheid! 🌟

Top service

Top service !
Ketting op tijd aangekomen en heeft snel gehandeld voor mij om de ketting binnen gevraagde termijn te leveren. Super mooie juwelen van zeer goede kwaliteit.

Ik ga zeker nog eens bestellen ! Aanrader

21. desember 2023

Svar fra Emizajewellery

Beste Nadira, hartelijk dank voor je lovende woorden! We zijn blij dat je onze top service waardeert en dat de ketting op tijd is aangekomen. Het doet ons plezier te horen dat je tevreden bent met de snelle afhandeling en de supermooie juwelen van hoge kwaliteit. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn. Bedankt voor je aanbeveling! 🌟

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Voor madam een ketting gekocht .

Voor madam een ketting gekocht .
De ketting was nog mooier dan op de site !

1. desember 2023

Svar fra Emizajewellery

Beste Tom, hartelijk dank voor je aankoop en positieve feedback! We zijn verheugd dat de ketting nog mooier bleek te zijn dan verwacht. Het is altijd ons doel om klanten aangenaam te verrassen. Bedankt voor het delen van je ervaring! 🌟

Mooi product

Mooi product , goed verpakt al is de leveringstermijn wel lang

6. desember 2023

Svar fra Emizajewellery

Beste Sophie, hartelijk dank voor je positieve feedback over ons mooie product. We waarderen je opmerking over de verpakking. Onze excuses als de leveringstermijn langer leek dan verwacht. Tijdens de Black Friday-periode hebben we ons best gedaan om onze maximale levertijden te respecteren, maar begrijpen volledig dat dit voor jou als klant toch langer kan lijken. We danken je voor je begrip en zijn blij dat je tevreden bent met het ontvangen product. 🌟

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel mooi verpakt en heel snel…

Heel mooi verpakt en heel snel ontvangen! I’m in love!!

10. august 2023

Svar fra Emizajewellery

Beste Seyda, hartelijk dank voor je enthousiaste feedback! Het doet ons plezier dat je zo tevreden bent en dat je zelfs verliefd bent op het ontvangen product! 🌟

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv