Ik heb onlangs een gepersonaliseerde naamketting besteld bij Emiza Jewellery. Hoewel de levering iets langer duurde dan verwacht, heeft het team dit heel professioneel en vriendelijk opgelost.... Vis mer
Selskapet har svart
Ik was niet tevreden om het kettinkje, door mobiele letters, dus niets met kwaliteit te maken. Ik nam kontakt op Emizajewellery en ze stelden voor om het terug te sturen en eenmalig het bedrag terug... Vis mer
Heel tevreden van de service en kwaliteit van Emiza Jewellery. Ik heb 4 kettingen besteld en ook een paar oorbellen. De oorbellen waren niet op tijd gestuurd maar er zat een kleine cadeautje b... Vis mer
Selskapet har svart
Emiza Jewellery is een eigentijds zilveren juwelenmerk geïnspireerd op eenvoudige elegantie. Ingetogen glamour creëren sierlijke en tijdloze juwelen gemaakt van 925 Sterling zilver. We creëren hoogwaardige maar ook betaalbare en alledaagse ontwerpen, om door iedereen gedragen te worden.
KORSPELSESTEENWEG, 204, 3581, beverlo, Belgia
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ik ben superblij met mijn ketting en oorbellen! Alles wordt naar je wens gemaakt. Zeker een aanrader!! Goede service en snelle levering!

Svar fra Emizajewellery
helaas niet veel lol aan gehad .
na 1 keer dragen al verloren doordat die blijkbaar kapot is gegaan

Snelle levering! Heel zorgvuldig ingepakt! ❤️
Ik zal zeker nog iets aankopen 🤩
Topkwaliteit en topservices! Mij zien ze nog zeker terug!!🥰❤️
Een paar maanden geleden bestelde ik voor mezelf als cadeautje een ketting met de initialen van mijn kindjes. Suuupermooi en nog elke dag heel erg blij mee! Mijn dochtertjes vonden mama haar ketting ook heel mooi dus mama kocht voor kerstmis voor de meisjes allebei een ketting met hun naam erop. Mijn dochtertjes zijn superblij! Ze dragen de ketting elke dag en doen ze niet uit. Nu kunnen ze samen twinnen met mama! De service is ook super goed, geen enkele vraag is te veel en je wordt goed geholpen 🥰.

Svar fra Emizajewellery
Door een give-away dit merk leren kennen. Wat een ongelooflijk lieve, behulpzame en toegankelijke mevrouw. Ik kon zelfs een ander kettinkje kiezen dan ik oorspronkelijk had gewonnen. Zo lief! Heel blij met dit prachtige juweeltje. Een aanrader! Blij dat ik dit merk heb leren kennen.

Svar fra Emizajewellery
De communicatie was vriendelijk en professioneel, en het hele proces verliep vlot en efficiënt. Mijn vragen werden snel beantwoord, en de medewerkers toonden oprechte interesse in het creëren van een sieraad dat perfect bij mijn wensen paste. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en de algehele ervaring. Bedankt voor de geweldige service!

Svar fra Emizajewellery
Verschillende keren heb ik hier gepersonaliseerde sieraden gekocht en nooit heb ik problemen ervaren. Communicatie verloopt heel soepel, bestellingen zijn makkelijk te plaatsen en alles komt keurig op tijd. De producten zijn ook kwaliteitsvol.
Dankje Emiza Jewellery !

Svar fra Emizajewellery
Mijn personalised armbandje is nog mooier dan verwacht!! Onzettend blij mee🩷🩷🩷🩷

Top service !
Ketting op tijd aangekomen en heeft snel gehandeld voor mij om de ketting binnen gevraagde termijn te leveren. Super mooie juwelen van zeer goede kwaliteit.
Ik ga zeker nog eens bestellen ! Aanrader

Svar fra Emizajewellery
Voor madam een ketting gekocht .
De ketting was nog mooier dan op de site !

Svar fra Emizajewellery
Heel mooi verpakt en heel snel ontvangen! I’m in love!!

Svar fra Emizajewellery
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.