Het bestellen van de refurbished WiFi hotspots was geen probleem. De omschrijving was ook duidelijk, en de uiterlijke staat was eigenlijk beter zoals omschreven. Wel onbegrijpelijk dat de pakketdiens... Vis mer
Snelle levering, juiste artikel (Humax iHDR-5200C TV-recorder 1TB SSD) , goede informatie. Alles werkt zoals het zou moeten, ziet eruit als nieuw. Over de duurzaamheid kan ik natuurlijk nog niks zegg... Vis mer
Betrouwbaar! Product zeer snel verzonden. Nieuwe AirPods Pro 2 in originele ongeopende verpakking. Instructie erbij hoe je bij Apple met de factuur de datum voor garantiebepaling kan aanpassen, maar s... Vis mer
Scherpe prijs, vlotte levering. Helaas minder snelle reactie op onze mail met de melding dat het toestel (lintoproller voor rolluik) duidelijk defect was in de reeds gehavende verpakking. Updat... Vis mer
Ontdek bij Emcos.nl een breed aanbod aan nieuwe en refurbished elektronica voor een scherpe prijs.
Rusthofflaan 59-A, 2171EV, Sassenheim, Nederland
- 0252 798246
- info@emcos.nl
- emcos.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Snel, betrouwbaar en geld waard
Bestelling vlot verzonden voor prijs concurrerend met Apple / Amac Store. Om te zwijgen van de Coele Blauwen of M-Markt.
Op tijd verzonden en geleverd.
Service heeft haar prijs, maar dat valt bij EMCOS reuze mee.
Complimenten
Een top product voor een aantrekkelijke…
Een top product voor een aantrekkelijke prijs! Snelle levering en duidelijke berichtgeving over de status van de bestelling. De garantie van het Apple product bleek al verlopen te zijn, maar na contact met Apple Support is dit gecorrigeerd.
Al met al een prima ervaring met Emcos tot nu toe!
Verstuurd zoals beloofd
Verstuurd zoals beloofd, goede prijsstelling, niet 20 mailtjes versturen over 1 order.
Prima refurbished apparaat, werkt prima.
Prima refurbished apparaat, ziet er uit als nieuw, snel geleverd en was uitstekend verpakt.
Kortom ben zeer tevreden.
Prima product, prijs en levertijd
Overzichtelijke website met mooie producten en dito prijzen.
De levertijd is top. De volgende dag had ik het product in huis.
Kortom: een zeer tevreden klant hier.
Heel snel en correct geleverd
Snel verzonden
Snel
Verzonden scherpe prijs tijdens de instal gaf het aan AirPods garantie versterken na ff contact met Apple medewerker is dit aangepast naar vol garantie door middel het sturen van de factuur
Prima werkende Apple Airport Express…
Prima werkende Apple Airport Express snel geleverd.
Prima service en prima producten
Humax 5200C
Humax
- Apparaat zag er idd zo goed als nieuw eruit.
- Compleet met afstandsbediening en HDMI kabel.
- Goed verpakt en onbeschadigd aangekomen.
- Opstarten, instellen en gaan
Perfect 👌🏽
Het product was nieuw en origineel.
Het product was nieuw en origineel.
Verder werd het snel geleverd.
Helemaal prima